Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Arkadaşlar bir sorum olacak. 1,5 sene falan oldu telefonu alalı. Eşimde ve ben de olmak üzere 2 tane telefon var. Ama ikisinin bazı özellikleri farklı. Mesela benim takvim İngilizce, eşiminki Türkçe bunu bir türlü düzeltemedim. Çok önemsemediğim için uğraşmadım açıkçası. Şimdi şöyle bir sorunum var. Eşimin telefonu bilgisayara takınca bir türlü algılamıyor. Benim telefonu takıyorum, bir sorun yok hemen tanıyor. Benimkini çıkarıp eşimin telefonu takıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Hani hata falan vermiyor. Hiçbir şey olmuyor. Donanım ekle falan diyorum, telefonu bulmuyor. Ne yaptıysam bir türlü görmedi. Başka bilgisayarda da denedim onda da aynısı oldu. Tüm usb leri denedim birşey değişmedi. Ne yapmam lazım?
    ardımcı olursanız sevinirim...

Benim sorum gözden kaçmış herhalde... Yok mu bana yardımcı olacak?

Garanti vardır büyük ihtimal. Usb girişi arızalanmış hatta anakart arızalanmış olabilir benim wildfire s te bu sorun vardı değişim kararı çıkmıştı. Servis yolu gözüküyor o tele.

Bu arada telefona windows recovery ile format atın. Sistem dosyası 3.5gb dan 2.6 ya düştü. Daha çok yer açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Aralık 2015; 23:23:48 >

• invisible kullanıcısına yanıt
    8x'e illegal yollardan w10 kurulmuştu sanırım bi dönem. Kuran insanlar mağdur olduğu için mecburen yapmış olabilirler geri dönüş olsun diye. Fakat şöyle de bir şey var insider programına dahil edilmedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 302sino kullanıcısına yanıt
    Tabi öyle. fakat insider alan HTC One (M8) for Windows ve LG Lancet var. Bizde alacaktık sözde ama bir kere verdiler oda hatalı oldu bizim telde ondan sonra geri çektiler. Sonrada bir daha vermediler. Fakat recoveryde bizimde olmamız bi umut :)

Görünen o ki bizim güncelleme işi htc nin elinde microsoftta değil.
    Blu da bizim state de fakat kendisi windows 10 vericez dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Aralık 2015; 23:59:51 >
    Hocam tam olarak hangi versiyonu kuruyor telefona recovery programı. Bende ki is sürüm sonu 306 ile biten sürüm aynısını mı kuruyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
     # HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ #

Sizdeki ürün yazılım düzeltme 421 bendeki 401. Bir tek o değişik diğerleri aynı görünüyor. Birde şey sorayım siz insider falan indirdiğinizde herhangi bir beta sürüm kurabiliyormusunuz bende indirildi ama yüklenemedi hatası veriyor.

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Bu farklı gerçekten screen shot bile farklı bu sürümde :)

• invisible..

bendeki 401 de ,otadan gelirse birşey yüklerim de diğer seçenekleri kullansam sorun çıkarmı?
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    ne gibi?
  • Stabilite kaybı gibi ...
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Format attığı içinde olablir şuan için çok iyi takılma vs yok telefonda. 15 saatte %50 şarj gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

http://www.neowin.net/news/adduplex-windows-10-mobile-being-tested-on-htc-8x-samsung-ativ-se-huawei-w1-and-more

güzel bir haber

Pek inanmammak lazım geçen yıl 8.1 de de böyle haberlere çok rastlamıştık, yani telefonuma yüklenmeden inanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows'u ingilizce yapınca harbiden recovery programı çalıştı şu an indiriyor rom'u.

Edit: Arada bir vekil sunucu hatası veriyor ama Allahtan yeniden dene dediğimde kaldığı yerden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 21 Aralık 2015; 20:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

http://www.chip.com.tr/haber/windows-10-mobile-bazi-cihazlarda-deneniyor_60075.html

chip haberi benden çaldı galiba

zaten donanimhaber dahil birçok teknoloji sitesi haberleri yurtdışındaki teknoloji sitelerinden çeviriyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TELEFONU GERİ GÖNDERDİLER. TAHMİN ETTİĞİM GİBİ KUTUNUN İÇİNDEYDİ FATURA. NASIL İŞTİR ARKADAŞ. ALDIKTAN SONRA KUTUNUN ALT BÖLÜMÜNDE OLAN FATURAYI ÇIKARTIP TELEFONUN ÜSTÜNE SARDIM DİREK. Bİ DE LASTİK GEÇİRDİM ÜSTÜNE KAYMASIN DİYE. YOLLADIM BU SABAH TAKRAR.. BAKALIM NE OLCAK.

BENİM TEL KVK GARANTİLİ DEĞİL SANIRIM. GARANTİ BELGESİNDE TELE SERVİS YAZIYORDU.
    HTC NİN SAYFASINDA ONLİNE DESTEK VAR. ORDAN YAZICAKTIM Bİ ARA. HATTA BAKTIM YİNE DİRETİRLERSE ORDAN DA YAZACAĞIM.HATTA YAZSAM MI Kİ? KARARSIZ KALMAKDA ÇOK KÖTÜ BEA.
  • metallium M kullanıcısına yanıt
    kvk değilse bakmazlar ondan fiyattta çıkmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallium

TELEFONU GERİ GÖNDERDİLER. TAHMİN ETTİĞİM GİBİ KUTUNUN İÇİNDEYDİ FATURA. NASIL İŞTİR ARKADAŞ. ALDIKTAN SONRA KUTUNUN ALT BÖLÜMÜNDE OLAN FATURAYI ÇIKARTIP TELEFONUN ÜSTÜNE SARDIM DİREK. Bİ DE LASTİK GEÇİRDİM ÜSTÜNE KAYMASIN DİYE. YOLLADIM BU SABAH TAKRAR.. BAKALIM NE OLCAK.

BENİM TEL KVK GARANTİLİ DEĞİL SANIRIM. GARANTİ BELGESİNDE TELE SERVİS YAZIYORDU.
    HTC NİN SAYFASINDA ONLİNE DESTEK VAR. ORDAN YAZICAKTIM Bİ ARA. HATTA BAKTIM YİNE DİRETİRLERSE ORDAN DA YAZACAĞIM.HATTA YAZSAM MI Kİ? KARARSIZ KALMAKDA ÇOK KÖTÜ BEA.

Hocam dediğim gibi siz HTC müşteri hizmetlerini arayın durumu izah edin onlar servis ile irtibata geçiyorlar. Geçmiş olsun..
  • Batarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor.yapıp faydasını gören var mı

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.