Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Windows devices recovery Tool da bootlader modunu yapamıyorum ses açma ve ses kısma birlikte bassam da olmuyor şarz simgesi geliyor bi yardım edin

• Usb tanımıyor çözümü için windows mobile device center'i indir sonra usb tanıyor ama program telefonu hiçbir şekilde restore etmiyor. Telefonu goruyor ama restore etmiyor ben bir türlü yapamadım.
  • Bilgisayarın dilini Ä°ngilizce yap o zaman tanıyıp yukler. Ben o ÅŸekilde yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bende insider'ı kurup güncelleme arayınca telefon sapıtıyor. Hem güncellemeyi indirmiyor hata veriyor, hem de hergün güncelleme uyarısı veriyor. Bunu kapatmak içinde mecbur format atıyorum. insider'ı kapatmak silmek ve programdan çıkmakta işe yaramıyor. Sende öyle oldu mu?

hocam win10 için insider kurdum kurmaz olaydım, guncellemeyı ındırıyor ancak bır turlu yukleyemedı her seferınde hata verdı ve ustelık sureklı ara ara da yuklemeye calısıyor, win10 sevdası yuzunden format atmak zorunda kalmak da ıstemıyorum acıkcası
  • Yeni cihazım geldi :) iyi ki geçmişim diyorum şuan büyük ekran bi başka :D batarya için hemen yorum yapamıcam ama iyi gidecekmiş gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

Yeni cihazım geldi :) iyi ki geçmişim diyorum şuan büyük ekran bi başka :D batarya için hemen yorum yapamıcam ama iyi gidecekmiş gibi gorunuyor

Hayırlı olsun hocam, kasa kalitesi falan htc ye göre nasıl?

• arka kapak plastik ama beğendim yani şahsen. Düşünüpde geçmek isteyen varsa geçebilir pişman olması için bir neden yok
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    Birde şarj durumunu rapor edersen tam süper olacak.
  • ilk izlenim olarak iyidi açıkcası şuan şarjda tel. Tek sıkıntı batarya büyük olduğu için tel çok yavaş şarj oluyor. bir kaç güne net bişeyler söylerim normal kullanıma başladığımda
    Kulaklık performansı 8x'ten çok mu geride?

• onu daha denemedim. ama ona yakın olacağını zannetmem açıkçası

Edit: Kulaklık seside gayet iyimiş pioneerin kulak içi kulaklığını kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internalinferno -- 15 Aralık 2015; 20:47:35 >
  • Şarj hususunda ciddi anlamda mükemmel çok şukur. Sadece pil suresi için bile alnır

Beni cezbeden yeri de orası zaten. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Ama 8x kulaklıkdaki verdiği derin sesi bunda alamıyorsun. Ciddi anlamda çok iyi 8x

Bende Htc m8s var hala 8x de dinliyorum

Aynen, s6 edge plus var htc 8xin yanında 10/7 müzik performansı olarak

• saçmalığa bak. garantiye gönderdiğim telefonun kutusunun içine faturasını ekledim. önceki garanti servis işleminin irsaliye kaydı da içindeydi. garantisi bitmiş diye mail attılar. fatura yok muş da fabrika çıkış tarihini görüyolarmış . falan filan. fatura içindeydi dedim. tınlayan yok. fatur'yı istediler faturanın resmini yolladım. e-reyon.com dan gelen faturada fatura tarihi imei numarası net bir şekilde görünüyor. inş. ücretlendirmeyi kaldırırlar. kaldırmazlarsa tüketici haklarına falan mı başvuruyoruz. nasıl yapıyoruz. ?
    neyse acele etmiyimde. sonucu bekleyeyim.
    tekrar size danışıcam bu konuda.
  • metallium M kullanıcısına yanıt
    kanka sitemleri kafayı yemiş :) Hayır senin kaydını yapan hıyar kutu içinde faturayıda görmüştür. Niye kaydını adam gibi yapmıyor.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    NE BİLEYİM ARKADAŞ. AKŞAM AKŞAM SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜM. ÜCRETİ REDDETTİĞİM İÇİNDE ŞİMDİ GERİ GÖNDERİYORLAR TELEFONU. FATURASI İLE BİLİKTE İSTİYOR. KARDEŞİM FATURA KUTUNUN İÇİNDEYDİ ZATEN. YA ORADA KAYBOLDU. YADA KUTUNUN İÇİNE BAKMAYI AKIL EDEMEDİ ARKADAŞLAR. NASIL SÖVÜYOM VAR YA ŞİMDİ... HAYIR FATURANIN RESMİNİ DE MAİL ATTIM BU SABAH. İMEİ VE FATURA TARİHİ ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE OKUNUYORDU RESİMDE. NEYSE. SAKİN OLUCAM.. SAKİN OLUCAM.. SAKİN OLUCAM. SAKİN OL. SAKİN. SA... A.. ...
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.