Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LTR

Sarj derken kadar gider ortalama bi kullanımda ?

Sık whatsap kullanırsam, nete 3G ile girersem ve sık işlem yaparsam, akşamı bulmuyor... Ama rutin işlerimi halledersem (mail kontrolü, bankacılık işlemleri, forumları takip etme, haberleri okuma gibi) akşama bazen %50 şarjı kaldığı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: LTR

Sarj derken kadar gider ortalama bi kullanımda ?

Sık whatsap kullanırsam, nete 3G ile girersem ve sık işlem yaparsam, akşamı bulmuyor... Ama rutin işlerimi halledersem (mail kontrolü, bankacılık işlemleri, forumları takip etme, haberleri okuma gibi) akşama bazen %50 şarjı kaldığı oluyor.

bende aynı şekilde hatta 2g ile daha uzun gidiyor beklemede ise hç gitmiyor sadece %9 gibi falan telefon kapanıyor onun için garantiye gönderecektim fakat kullanacak telefon bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tekrar yollicam garantiye. Gps yine sikintili. Ayrica hapollor cizirtili ses veriyo. Anakart degisimi isticem bu sefer bakalim ne olcak. Bu ay son zaten Ocak 3'te doluyor garantisi.

Bu arada dlyelim anakart degisti. Taktiklari Ana kart sifir mi olur. Yoksa daha onceden degismis tamir olmus bi anakart mi takarlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazlarımıza bugün yarın win10 gelebilir. Artık iosdaki gibi tüm cihazları marka gözetilmeksizin güncelleme verecekmiş microsoft. Haberin kaynağıhttp://windowsphoneturkiye.info/guncel-haberler/terry-myerson-mujdeyi-verdi/
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    Sonra donup "tweeeti kuzenim atmis" diyip kivirmasin.
    Gelirse isn guzel olur

• Arkadaşlar bu cihazın bildirim ekranına veri aç kapa ekleyemiyormuyuz,birde 3 lü karo bu cihazda yokmu ...?
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Hücresel veri eklenebiliyo. 3 lu karo derken karları küçültüp daha fazla karo sığdırma seçeneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 302sino -- 10 Aralık 2015; 13:25:08 >
  • Bendeki bildirimler eylemler listesindeki uçak modu ile değişmek istiyorum fakat listedede hücresel veri yok..
    daha önce 920,820,925,535 kullanmıştım onlarda yan yana 3 karo sıgıyordu isimleri görünür vaziyette bunda olmadı..
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Hücresel veri var, yalnız ben beta sürüm kullanıyorum o yüzden bende var olabilir.

Bende bir insider deneyem bakalım :) Sonuçta artık m tools ta geri dönebiliyoruz.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 8x var recovery Tool aracını kullanabiliyor muyuz, nasıl okuyor? Windows Phone recovery Tool aracını çalıştıramadım

Bende insider'ı kurup güncelleme arayınca telefon sapıtıyor. Hem güncellemeyi indirmiyor hata veriyor, hem de hergün güncelleme uyarısı veriyor. Bunu kapatmak içinde mecbur format atıyorum. insider'ı kapatmak silmek ve programdan çıkmakta işe yaramıyor. Sende öyle oldu mu?
  • Yolumun geri kalanına 640xl ile devam edicem biraz evvel sipariş geçtim. Pişman etmez inşallah

Keşke tam sürümü görüp ona göre karar verseydin.

Sen önce kobay olarak bi dene bakalım, peşinden gelmeyi düşünüyorum.
  • beni şarj hususu çok muzdarip ediyordu. Birde işim gereği excele veri girişlerinde ufak ekranda tuşlara basmak sıkıntı oluyor. İnşallah güzel olurda üzmez

--

Hele ulaşsında elime deneyeceğim :)
  • Arkadaşlar bende de htc 8x var.buna recovery desteği gelmişti sanırım yazılım atmak istiyorum nasıl yapılıyor kısaca anlatır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bende insider'ı kurup güncelleme arayınca telefon sapıtıyor. Hem güncellemeyi indirmiyor hata veriyor, hem de hergün güncelleme uyarısı veriyor. Bunu kapatmak içinde mecbur format atıyorum. insider'ı kapatmak silmek ve programdan çıkmakta işe yaramıyor. Sende öyle oldu mu?

ilkinde yüklemedi ikincide yükledi yüklemeyi. Şuan sıkıntım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Arkadaşlar bende de htc 8x var.buna recovery desteği gelmişti sanırım yazılım atmak istiyorum nasıl yapılıyor kısaca anlatır mısınız?

Programı indir zaten seni yönlendirir.
    Hocam program Windows Phone recovery Tool mu?

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.