Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için. Şükür ki Hızlıal konuyla ilgilenmeye başladı, tabi KVK'dan hiç ses soluk yok elimden geldiğince sorunu bu haliyle çözmeye çalışacağım. Değerli görüş ve tavsiyelerinize de tekrardan ihtiyacım olabilir. Eksik olmayın.
  • arkadaşlar.. telefon garantiden geldi. adrese gelmesini beklemedim.kargo evime yakın olduğu için sabah gittim elden teslim aldım.
    kağıda yazığım kutunun içine koyduğum sorunlar şöyleydi:
    1 - dokunmatik ekran kendi kendine dokunup bişeyleri aktif ediyordu.
    2 - GPS bazan hiç çekmiyor bazande kopup duruyordu. yürüyüşleri kaydettiğin uygulamadan bi iki ekran görüntüsü eklemiştim.
    3 - arama ve çağrılardan sonra hat 1 dk kopuyordu. ben arkadaşı arıyordum o meşgule atıp iş-telinden arıyordu ama bir dakika ulaşılamıyor mesajı alıyrodu.
    4- kasanın altından sağdan soldan bastırınca ince bi TIK sesi geliyordu . kasa esnemiş olabilir.
    5 - kulaklık tektarafı arızalıydı, ücretiz değişim olabiliyorsa değiştirilsin.
    6 - bataryada sorun yok ama iki yıldan sonra yıpranmıştır. ücretsiz değişim olabiliyorsa değiştirilsin.

yazdıklarım üçaşağı beş yukarı bunlardı. gelen irsaliyede tamir açıklamasında yazanlar almanca şöyle:
    1 - settings gesetzt
    2 -funktions durchgeführt (fonksiyopn testi uylanmış nedemek anlamadım ama)
    3 - fehlerhafte bauteile getauscht (arızalı parçalar değişmiş heralde)
    4 - software update durchgeführt
    5 - akkutest durchgeführt
    6 - stress-test durchgeführt
    bunların ne demek olguğunu net bir şekilde bilen varsa, söylerse sevinirim.

Benim anladığım kadarıyla ekran değişmiş kasa değişmiş. ekran jeletinliydi. jeletinsiz gelmiş. kasanın altından gelen tık sesi yok.
    güncelleme yapılmış. bataryayı değiştirmeişler ama test falan mı etmişler öyle birşey. kulaklık değişmiş. yenisini yollamışlar.

şimdi. telefonu kullanmadan önce kendim bi format atayım mı yoksa direk kullanmaya başlıyım mı?

birde arkadaş bu one drive mıdır nedir.. yedek almasını istemiyorum da. bunun tek seferde bi çaresi yok mu? nasıl hallederiz ?

• Garantisi biten cihazın pil değişimini kaça yapıyorlar serviste ? birde açtıktan sonra kenarlarda iz ya da açıklık kalıyor mu ?
  • Garantisi biten cihazın pil değişimini kaça yapıyorlar serviste ? birde açtıktan sonra kenarlarda iz ya da açıklık kalıyor mu ?
  • Arkadaşlar sizin oynadığınız mmorpg tarzında oyun var mı ve eğlenceli mi memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazinca niye herkes susuyor?

Cihaz sevise gitti geldi bazi sikintilar giderilmis ama GPS hala kotu. Cok hec baglaniyo. Bazen de kopuyo. Konumu kaybediyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Ben yazinca niye herkes susuyor?

Cihaz sevise gitti geldi bazi sikintilar giderilmis ama GPS hala kotu. Cok hec baglaniyo. Bazen de kopuyo. Konumu kaybediyo.

. Bulundugun yerde manyetik alan olabilir yada elektirik hatlari geciyordur, radyo sinyali yada baz istasyonu varfir. Her yerdrmi bole?

Baska bir telefonla kiyaslama calis.

Bu telefonda GLONASS destegide mevcut, cogu telefondan daha iyi konum bulma servisi.

Telefonun en iyi ozelliklerindrn biri bu olay.

• gps hakkaten çok iyi 8x de, gerçi bir aydır servise vericem diye cihazı tutuyorum bi türlü veremedim gitti
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.
    Ama cebimde tasiyorum ve telefondan baska elektronik cihaz tasimiyorum. Ve her aksam sokakta yaptigim yuruyusu kaydediyorum. Bazen hic sikinti olmuyor. Ama bazende 2 saat bulamiyor.
    2 saat yuruyusten sonra bir bakiyorum 0 km yurumusum.
    Ama dun aksam mesela runtastic'i acar acmaz saniyesinde baglandi. 13 km hic kopmadan takip etti. Neyse.
    yine de tesekkurler.

• Arkadaşlar bende telefonu servistem aldım. şikayetlerimden biri pil değişikliğiydi ama o kısmı ingilizce yazmışlar ve ingilizcem olmasına rağmen ne demek istediklerini anlamadım :D değişip değişmediğini nasıl anlayabilirim acaba ?
  • Merhabalar
    Benim telefonumun ekranında düşmeden dolayı ekranda tek çizgi bi çatlak oluştu. Telefonun garantisi bitmeden garantiye verip pil kasa değişimi yaptırmak istiyordum. Sizce ekran bu haldeyken yaparlar mı? Ekranla bi sorunum yok ama içini açarken sorun olur diye tekrar mı yollarlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim telefon 4.5 g uyumlu değil mi? Biryerde uyumlu diye okumuştum. Hattı değiştirdim telefonunuz uyumsuz diyor. İnternette ki listelerde de uyumsuzlar arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bizim telefon 4.5 g uyumlu değil mi? Biryerde uyumlu diye okumuştum. Hattı değiştirdim telefonunuz uyumsuz diyor. İnternette ki listelerde de uyumsuzlar arasında.

uyumsuz.3g var sade. amerikada satılan a&t cihazlarda vs da vardı sanırım.
  • arkadaşlar telefonu nasıl wp8'e döndürebilirim? o kadar çok bug var ki illallah ettim artık.

• rza_35 kullanıcısına yanıt
    S4 pro işlemcili telefonlarda var 4g bizim 8x in amerika versiyonunda da var.Özellikle yazilim olarak kisitlandigini düşüüyorum.O siteler direkt çeviri yaptıklarından böyle sıkıntılar oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

S4 pro işlemcili telefonlarda var 4g bizim 8x in amerika versiyonunda da var.Özellikle yazilim olarak kisitlandigini düşüüyorum.O siteler direkt çeviri yaptıklarından böyle sıkıntılar oluyo.

S4 Pro değil bu cihazların tümünde S4 Plus işlemci kullanılıyor benim bildiğim.

S4 Pro 4 çekirdekli ve 1.7 Ghz hızında çalışıyor bizim cihazlar ise Plus modeli ve çift çekirdekli 1.5 Ghz hızında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

S4 Pro 4 çekirdekli ve 1.7 Ghz hızında çalışıyor bizim cihazlar ise Plus modeli ve çift çekirdekli 1.5 Ghz hızında.

Aynen hocam bizde S4 Plus var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Aynen hocam bizde S4 Plus var

S4 plus 4G destekliyor 925'imden biliyorum. Arkadaş yanlış söylemiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.