Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (458. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 geldimi arkadaşlar bu telefona ?
  • Bu habere bakılırsa 2016 şubatta bize de windows 10 gelecek.

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21043_The_Windows_Phones_which_will_.php
  • Sizin batarya ölmüş o zaman hocam. Normal olanı 3g WiFi kapattığınız zaman gece ile sabah arasında %2 den fazla düşmemeli. Ben gece %100 bırakıyorum herşeyi kapatıp sabah elime aldığımda %99 oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Sizin batarya ölmüş o zaman hocam. Normal olanı 3g WiFi kapattığınız zaman gece ile sabah arasında %2 den fazla düşmemeli. Ben gece %100 bırakıyorum herşeyi kapatıp sabah elime aldığımda %99 oluyordu.

Valla hocam umarim oyledir ama cihazin bataryasi 3 defa degisti 1.5 yil icerisinde olmus olmasi biraz zor gibi sanki ama artik servis yolu gozuktu. 4. Kez gidecegi icin cihaz degisiminden umitliyim. Insallah degisim olurda rahat ederim.

Birde suan hangi surumdesiniz acaba ?

• Telefon kardeşimde o kullanıyor şuan. Windows 8.1 yüklü. htc 8x telefonun bataryası gayet standart, iyi. Gece %40 değil %5 lik kayıptan bile şüphelenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktimmk -- 7 Kasım 2015; 16:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Telefon kardeşimde o kullanıyor şuan. Windows 8.1 yüklü. htc 8x telefonun bataryası gayet standart, iyi. Gece %40 değil %5 lik kayıptan bile şüphelenmelisin.

Sanirim sorun buyuk hocam artik yapacak birsey yok servis farz oldu

• Telefonda Flash bellek takıp okutan var mı.Başka telefonda okuyur bizim telefon da okumadı neden acaba

• OTG desteği yok o yüzden. w10 ile birlikte geleceği söyleniyor, ama bizim telefonlara olur mu orasını bilemem.
  • KVK servisi için hangisini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimm042

KVK servisi için hangisini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar ?

Bakırköyü kesinlikle tavsiye etmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrsym44

quote:

KVK servisi için hangisini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar ?

Bakırköyü kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Anladım hocam sağolun. Başka tavsiye etmedikleriniz var mı arkadaşlar

• Telefonum bozuldu galiba, dün geceden beri şarjım yüzde 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Telefonum bozuldu galiba, dün geceden beri şarjım yüzde 100

Hocam ne yaptıysanız bana da söyleyin bu pil bana telefonu kırdırtacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

Gösterge takılmış. Kapatıp açınca düzeleceğini tahmin ediyordum da kıyamadım Şimdi düzeldi, yüzde 14'te

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

Gösterge takılmış. Kapatıp açınca düzeleceğini tahmin ediyordum da kıyamadım Şimdi düzeldi, yüzde 14'te

Ahahaha , aksam aksam guldurdunuz hocam. Bu telefona sasirmamak lazim

• Arkadaşlar öncelikle sınavlara çalışma dönemi olduğundan diğer sayfalara fazla göz atamadım ve çözümü bulamadım, ki muhakkak vardır. Sorum için kusuruma bakmayın bu yüzden. Birkaç gün önce KVK Kartal teknik servisine telefonumu gönderdim ancak 2 yıl dolmamış olmasına rağmen garanti süresi dolmuştur diyerek 81 TL fatura çıkarmışlar. Ne yapabilirim sorunu çözebilmek için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimm042 -- 11 Kasım 2015; 15:08:01 >
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle sınavlara çalışma dönemi olduğundan diğer sayfalara fazla göz atamadım ve çözümü bulamadım, ki muhakkak vardır. Sorum için kusuruma bakmayın bu yüzden. Birkaç gün önce KVK Kartal teknik servisine telefonumu gönderdim ancak 2 yıl dolmamış olmasına rağmen garanti süresi dolmuştur diyerek 81 TL fatura çıkarmışlar. Ne yapabilirim sorunu çözebilmek için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

htc sistem değiştirmiş arkadaşım. Tüm telefonlarının garantide faturası lazım oluyor. Mail yolu ile faturanı yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Arkadaşlar öncelikle sınavlara çalışma dönemi olduğundan diğer sayfalara fazla göz atamadım ve çözümü bulamadım, ki muhakkak vardır. Sorum için kusuruma bakmayın bu yüzden. Birkaç gün önce KVK Kartal teknik servisine telefonumu gönderdim ancak 2 yıl dolmamış olmasına rağmen garanti süresi dolmuştur diyerek 81 TL fatura çıkarmışlar. Ne yapabilirim sorunu çözebilmek için. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

htc sistem değiştirmiş arkadaşım. Tüm telefonlarının garantide faturası lazım oluyor. Mail yolu ile faturanı yolla.

Sömestre dönemine kadar faturaya ulaşamam dekont da olabilir mi telefon faturası yerine ? hizlial.com'dan elde edebilir miyim benzeri bir şeyi ?

• ekimm042 kullanıcısına yanıt
    hizli al sana faturasının örneğini atar . Ulaş onlara. Düşün benim cihaza teleservice Türkiye cihazı gözükmüyor dedi sistem o derece bitmiş :) faturayı aldı bir yere telefon etti al dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 11 Kasım 2015; 15:57:46 >
  • quote:

Hocam benim de basima geldi , mumkunse tuketici haklarina git haklisin ama sanirim cok da musait degilsin. Yapman gereken htc musteri hizmetleri ara ve durumu izah et sonrasinda onlar senden cihazin gelmesini ve tekrar gondermeni isteyecekler ve onlar kvk ile iletisime gececekler. Bende durum boyle gelisti sorunum cozulmustu.

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.