Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Z3 alsam mı diye düşünmeye başladım ne güncelleme ne başka bi'şey var arkadaşlar ama 8X i de hala çok seviyorum

Hocam ben z3 compact a terfi etmistim ama elde olmayan nedenlerden dolayi servise vermek zorunda kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim super cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

Z3 alsam mı diye düşünmeye başladım ne güncelleme ne başka bi'şey var arkadaşlar ama 8X i de hala çok seviyorum

Hocam ben z3 compact a terfi etmistim ama elde olmayan nedenlerden dolayi servise vermek zorunda kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim super cihaz

Üst seviye android cihazlarda Bir htc ile Sony de ve kasmayan sistem yapıyorlar

• Şarj geç doluyor çok fark ediyor ikisi benim telefonda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

Üst seviye android cihazlarda Bir htc ile Sony de ve kasmayan sistem yapıyorlar

Katiliyorum hocam en stabil yazilim suan sony ve htc de alirsaniz pek pisman olmazsiniz gibime geliyor. Yalniz kemerasi pek begenilmiyor , cok fotograf ceken biriyseniz tatmin etmeye bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DEA71CBB -- 31 Ekim 2015; 22:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimm042

Şarj geç doluyor çok fark ediyor ikisi benim telefonda.

Hocam gercekten ilginc soz konusu adaptor olsa neyse diyecegimde usb kablosunun fark yaratmasi sasirtici. Dedigim gibi eger cihazi zaten servise vermek gibi bir amaciniz var ise kabloyuda belirtirseniz degistiriyorlar.

• Kabloların kalitesi farklılık yaratıyor genelde. Samsung şarjı denen şarjlarda genelde sorun olmuyor. Her modelde aynı randımanı veriyor ama usb'den çevirme sistemde sıkıntılar olabiliyor. Benimde başıma çok geldi. Birde usb uzatma kablosu kullanınca dahada geç doluyor telefon.

Birde bizim cihazın pfd yada insider'dan gelen güncellemeyi indirildi fakat açılamadı hatası devam ediyor mu? Insider'ı denedikten sonra hatayı veriyor ve hergün hatırlatıyor güncelleme var diye fakat kuramıyor. Yinede ısrarla hergün soruyor güncelleme var diye ta ki format atana kadar. Aynı sorun olur diye tekrar denemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza_35 -- 3 Kasım 2015; 21:48:44 >
  • Windows 10 yukleyen arkadas vardi , son durum nedir ? Biktim bu bataryadan onda durum az da olsa iyiyse 10 ' a geceyim bari nasilsa geri 8.1 e donme imkanimiz var

• Windows 10 beklemekten sıkıldım.Bu telefonun ses çıkışı ve kalitesinden memnunum, bunun gibi kulaklık çıkış gücü yüksek ve kaliteli olan telefonlar var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

Windows 10 beklemekten sıkıldım.Bu telefonun ses çıkışı ve kalitesinden memnunum, bunun gibi kulaklık çıkış gücü yüksek ve kaliteli olan telefonlar var mıdır?

Maalesef pek yok yükseklik olarak, one serisş bile bunun kadar yüksek ses vermiyor galiba androidin kısıtlaması...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu teleservice format atıp yollamış.[Pil için vermiştim. Data kablomun ucunu kırmıştım sağolsunlar onu yenilediler. Tekrar vereceğim servise.
  • eşimin htc 8x yere düştü, lcd ve digitizer kısmı ekranı kaplayacak derecede çatladı, ön kameranın cam kısmı düştü, kalan kısımlarda renk bozulmaları da var. buna rağmen ekran algılaması hala iyi.. lakin kullanmak için değiştirmek gerekiyor. garantisi yeni bitmişti sanırım, arvato teleservice firmasına gönderdim, 570 tl fiyat istediler, kusura bakmasınlar

gg ve benzeri sitelerden ekran baktım ama orjinalliğine güvenemedim, zira alacağım ekranın 720p değil de düşük çözünürlüklü kalitesiz bir ekran olmasından çekindim açıkçası. kalitesiz bir ekran tüm kullanım keyfini kaçırır. üst köşe kısmı da eğrilen arka kapakla birlikte yaklaşık 220-240 tl arası bir fiyat çıkıyor. eşime lumia 735 aldım. bu cihazı da tamir ettirip kullansam mı diyorum ancak pil ömrü zamanla kısaldı tabi. yeni pille birlikte masrafı 300 ü buluyor ? bu kadar masraf etmek de bana mantıklı gelmiyor ve kararsız kaldım.

teleservice firması bir ekran için garantisi biten telefondan bu kadar fiyat istiyor, yazıktır.

syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    garantili cihazada o kadar istiyor :) Kvk 460 tl istiyor. Bilgin olsun bide kvk ya ver belki düşmüştür fiyat orada.
  • Simdi teleservis internet sitesinden kayit yaptirdim. Garanti icin. Benim imei no yu girince htc accort cikiyo. Alici adreside atasehir diyor. Bir sorun olur mu ki?

• arkadaşlar,güncelleme indirildi ancak açılamadı. ( 80188301) hatasının çözümünü bilen varmı?
  • Serviste bu telefona ne yaptılar ya :) 10 saatte sadece %22 şarj gitti
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah, üst üste iki batarya falan takmış olmasınlar...
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Batarya değişmedi optimazyon yapmışlar. 3g internet açık akşamı görmezdi. Şimdi 10,30 saat oldu %77 olabildiğince zorlucam bakalım iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Serviste bu telefona ne yaptılar ya :) 10 saatte sadece %22 şarj gitti

Hocam hangi surumdesiniz

• 25 saat oldu %16 şarj var. Oyun oynadım müzik di dinledim online vs vs.
    8.1.14203.306
    Hayır bi telefonu iki senedir kullanıyorum bilmesek sizi kandiriyorum di cem. Acaba ters besleme yapıp canlandırdilar mi akü gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 4 Kasım 2015; 12:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

25 saat oldu %16 şarj var. Oyun oynadım müzik di dinledim online vs vs.
    8.1.14203.306
    Hayır bi telefonu iki senedir kullanıyorum bilmesek sizi kandiriyorum di cem. Acaba ters besleme yapıp canlandırdilar mi akü gibi:)

Hocam gercekten baska bir cihaz hakkinda konusuyor olsak anliycam da yani ben %40 da herseyi kapatip (3g , wifi , konum , bluetotht vs akliniza ne gelirse artik) + birde pil tasarrufuna alip gece yatiyorum , sabah bi kalkiyorum cihaz coktan kapanmis bile yani siz birde oyun internet vs diyosunuz. Bu , bu cihaz adina super birsey ne diyim darisi basimiza

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.