Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

WP10 sürümü nasıl yüklüyorsunuz ya? Ben de insider programını indirdim, fast olanını seçtim ama güncelleme kontrol et dediğimde bir şey çıkmıyor?

HTC 8X'ler için Insider sürümü yok. Bir ara yanlışlıkla desteklemeyen cihazlara verdiler güncellemeyi, onu da hemen düzelttiler sonra.

Peki htc 8x de ne gibi sorunlar çıkardı?

Sanırım 8x e wp10 vermeyecekler bu politikadan anladığım bu.

Aslında donanım anlamında 920 ve 925 ile aynı ama ne gibi sorunlar çıkardı bilmiyorum. Brick olurdu en fazla.
    Ben alacağını düşünüyorum 8X'in. Güncelleme işini MS aldı, HTC'ye kalsaydık çok daha tereddütlü konuşurdum.

• accepter le progrès kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibi olur ve Windows 10'u alır. 8.1 ile de telefon gayet güzel çalışıyor ama işe yarar programlar artık sadece windows 10 destekleyecek. İlk örnek olarak yeni facebook Beta sadece Windows 10 destekliyor. Eğer öyle olursa ne kadar yeterli gelse de telefonu değiştirmek zorunda kalacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 21 Ekim 2015; 11:42:19 >
  • ExpeLLee kullanıcısına yanıt
    windows recovery tool desteği gelmesi bizim telefonu win10 alır vaziyete getirdi artık korkma :)
  • 8X için çağrı ve kısa mesaj engelleme uygulaması yok mu hala? Özellikle spam sms lerden bıktım ama buna çözüm bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

8X için çağrı ve kısa mesaj engelleme uygulaması yok mu hala? Özellikle spam sms lerden bıktım ama buna çözüm bulamıyorum.

Malesef. Spam gelen mesajların üstünde basılı tut, bildirimleri kapat de. Biraz rahatlarsın.
  • Selamun aleykun arkadaslar yeni aldigim cihazimi servise vermek zorunda kalinca emektar 8x e geri dondum. Yaklasik 1-2 aydir konuyu takip etmiyordum ama gordugum kadariyla wp 8 e donme gelmis cok da iyi olmus ama benim kafaya takilan baya bir guncelle gelmis ama prewiew kurulu olmasina ragmen bana hic guncelleme gelmedi ve batarya resmen yerlerde cok kotu durumda powerbank le geziyorum.

Suan is surumu : 8.10.14219.341 acaba sizin surum kac yeni guncelleme varsa nasil alirim iyi forumlar iyi aksamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki 8.10.14203.306 da siz nasıl 341 li sürüme geçtiniz ben hiçbir şekilde geçemedim hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Bendeki 8.10.14203.306 da siz nasıl 341 li sürüme geçtiniz ben hiçbir şekilde geçemedim hata veriyor.

Hocam dedigim gibi yaklasik 2 aydir cihazi elime almiyordum yani 2 ay onceki surum artik nasil gectim hic hatirlamiyorum acaba wp 8 e geri mi donsem batarya gercekten cok berbat bi durumda. Sizin nasil batarya o surumde ?

• Valla benim bataryada çok kötü. Hele ki mobil şebeke açıksa su gibi gidiyor.
  • insider'dan güncelleme kontrolü yaptım buluyor ama yükleyemiyor. Fakat iş ondan sonra başlıyor. Sürekli kendisi güncelleme kontrolü yapıp güncelleme var diyor telefon. Her gün rutin bir şekilde yapıyor bu işi sağolsun. Ozaman yükle be insafsız onuda yapmıyorsun. Hergün deli ediyor beni. Var mı böyle bir sıkıntıyla karşılaşan başka arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Valla benim bataryada çok kötü. Hele ki mobil şebeke açıksa su gibi gidiyor.

Aynen hocam acaba 8 e mi donsemki 8 de iken gene biraz idare ediyordu

• Wp8 e dönme değil wp 8.1 stock rom yükleme var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Wp8 e dönme değil wp 8.1 stock rom yükleme var.

Hmm acaba o işe yarar mı ki ben direk 8 e dönüyor diye biliyordum
  • Şu an kullanılan sürüme dönebiliyorsun. Telefonda sorun olduğunda kilitlendiğinde sorunsuz şekilde dönebiliyoruz 8.1'e. Wp8'de birşey kalmadı zaten dönülecek.
  • Cihazımın 4. Servise gidişi olacak 3-4 tane problemi var acaba değişim cihazı verildiğinde Htc 8x mi verirler bunu sormamın sebebi üretiminin tamamen durmuş olması sizce ne verirler
    Edit:
    Lumialarda cihaz olmadığında üst model veriyorlarmış dun forumda okudum bir arkadaş 820yi servise vermiş 930 almış şansa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 25 Ekim 2015; 6:03:47 >
  • Genelde soylediğin gibi üretimi biten modeller için bir üst model veriliyor garantilerde. Ama 8x'in üst modeli olarak ne yollarlar onu bende merak ettim. Htc'nim 2 tane windows Phone modeli var başka yok. Değişim olursa bilgilendirirsin bizide. Ellerinde sıfırı yoksa mecburlar ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza_35 -- 25 Ekim 2015; 9:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Genelde soylediğin gibi üretimi biten modeller için bir üst model veriliyor garantilerde. Ama 8x'in üst modeli olarak ne yollarlar onu bende merak ettim. Htc'nim 2 tane windows Phone modeli var başka yok. Değişim olursa bilgilendirirsin bizide. Ellerinde sıfırı yoksa mecburlar ama bakalım.

Htc one m8 for Windows var hocam

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Evet doğru oda baya üstü :D Hadi bakalım hayırlısı ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Cihazımın 4. Servise gidişi olacak 3-4 tane problemi var acaba değişim cihazı verildiğinde Htc 8x mi verirler bunu sormamın sebebi üretiminin tamamen durmuş olması sizce ne verirler
    Edit:
    Lumialarda cihaz olmadığında üst model veriyorlarmış dun forumda okudum bir arkadaş 820yi servise vermiş 930 almış şansa bak

Hocam aynı şekilde bende 4. kez servise ermeyi düşünüyorum bende değişim amaçlı göndereceğim fakat ben stoktan falan gene 8x gönderirler diye düşünüyordum. Demek ellerinde olmaz ise üst model mi yolluyorlar

• Değiştirmiyorlar beyler ben çok uğraştım olmadı sanırım 6 kere mi ne gitti servise.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.