Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S6 edge plus kullanıyorum, oyun oynayan biri değilim... ekranın büyüklüğü dışında bi fark yok. Android de sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

S6 edge plus kullanıyorum, oyun oynayan biri değilim... ekranın büyüklüğü dışında bi fark yok. Android de sıkıcı

Ya ben de bundan çekiniyorum, çok ihtiyacım olan bir şey değil. Şimdi o kadar para verip eski telefonumu özlemek istemiyorum.
  • Arkadaşlar sizce w10 kurayım mı 8x e

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    geldimi ki bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Arkadaşlar sizce w10 kurayım mı 8x e

Artık bizim telefonlarda geri dönme var yani kur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Hocam peki verilerimi yedeklemem şart mı yoksa kendisi donunce eskisi gibi oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

geldimi ki bize?

Gelmiş hocam bana ileti geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Hocam peki verilerimi yedeklemem şart mı yoksa kendisi donunce eskisi gibi oluyor mu

Yedekle silinebilir geri dönerken ben bu yüzden yapmıyorum işte o kadar dosyayı geri atamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bana niye yükletmiyor yahu.
  • Htc 8x için yok güncelleme. Yükleyebilen varmı ki?

• Buyrun

• 8.10.14219.341 numaralı güncellemeyi buluyor bende insider'dan. Onuda yüklemiyor zaten. Birde hem yükleyemiyor hemde insider'dan çık dememe rağmen sürekli güncelleme var diyor. Deli etti beni.
  • Ya arkadaşlar çok sorunsuz diyorsunuz telefona gerçek anlamda çok problemim yok ama bazen whatsapp bile çok geç açılıyor. Bazen de açılmıyor bile. Müziklere falan girmeyi denerken bazen tıkladığım halde uygulama açılmıyor. Her uygulama açılırken ya yükleniyor ya da sürdürülüyor yazıyor. Size bu tarz sorunlar yok mu acaba?

• Telefonu arabanın müzik setine bağlayabilen var mı? İçindeki müzikleri usb den dinleyemiyorum.

• Telefonu sıfırla işe yarıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can't Touch This

Ya arkadaşlar çok sorunsuz diyorsunuz telefona gerçek anlamda çok problemim yok ama bazen whatsapp bile çok geç açılıyor. Bazen de açılmıyor bile. Müziklere falan girmeyi denerken bazen tıkladığım halde uygulama açılmıyor. Her uygulama açılırken ya yükleniyor ya da sürdürülüyor yazıyor. Size bu tarz sorunlar yok mu acaba?

Bende hiç olmadı bu tür şeyler. Whatsapp'la ilgili tek sorunum; bazen bir şey yazıldığında bildirimi gelmiyor. Whatsapp'ı açıp bakıyorum adam yarım saat önce yazmış.
  • O yükleniyor ve sürdürülüyor uzun sure yazmasının sebebi cihazın hafızasının dolu olması

• WP10 sürümü nasıl yüklüyorsunuz ya? Ben de insider programını indirdim, fast olanını seçtim ama güncelleme kontrol et dediğimde bir şey çıkmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

WP10 sürümü nasıl yüklüyorsunuz ya? Ben de insider programını indirdim, fast olanını seçtim ama güncelleme kontrol et dediğimde bir şey çıkmıyor?

HTC 8X'ler için Insider sürümü yok. Bir ara yanlışlıkla desteklemeyen cihazlara verdiler güncellemeyi, onu da hemen düzelttiler sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

WP10 sürümü nasıl yüklüyorsunuz ya? Ben de insider programını indirdim, fast olanını seçtim ama güncelleme kontrol et dediğimde bir şey çıkmıyor?

HTC 8X'ler için Insider sürümü yok. Bir ara yanlışlıkla desteklemeyen cihazlara verdiler güncellemeyi, onu da hemen düzelttiler sonra.

Peki htc 8x de ne gibi sorunlar çıkardı?

Sanırım 8x e wp10 vermeyecekler bu politikadan anladığım bu.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.