Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korktugum basima geldi sanirim. Garantiye yolladim ama geldikten sonra baska bi sikinti cikti.

Son iki aksamdir kendi kendine kapaniyor.gecen gece kapanmis sabah ekran kilidi tusuna basinca telefon sifirdan acildi. Sarji %10 un altindaydi. Ama yatmadan once sarj %35-40 olmasi lazindi. Sarj bittigi icin kapanmasi pek olasi gelmiyor. Dun gecede sarj %50 civarinda olmasina ragmen kapanmis. Onuda gece 12 de falan ekran tusuna basinca anladim. Yine sifirdan acildi tel. Saj var diye sarja takmadim gece. Sabah normaldi. Kapanmamis yani. Acaba gece belli bi saatte otomatik kapatan bi ayar varda onu mu aktif etim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallium -- 1 Aralık 2015; 12:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

S4 pro işlemcili telefonlarda var 4g bizim 8x in amerika versiyonunda da var.Özellikle yazilim olarak kisitlandigini düşüüyorum.O siteler direkt çeviri yaptıklarından böyle sıkıntılar oluyo.

S4 Pro değil bu cihazların tümünde S4 Plus işlemci kullanılıyor benim bildiğim.

S4 Pro 4 çekirdekli ve 1.7 Ghz hızında çalışıyor bizim cihazlar ise Plus modeli ve çift çekirdekli 1.5 Ghz hızında.

Aynen hocam bizde S4 Plus var

S4 plus 4G destekliyor 925'imden biliyorum. Arkadaş yanlış söylemiş olabilir.

Hocam 4G yi destekliyor da 4.5G 'yide destekliyormu onu bilmiyorum. Fakat internette desteklediği yazılıyor. Fakat birde bu işlemcilerde cat muhabbeti var. Bizde cat3 var. Yani cat4 bile 4.5G ile gelecek olan 450 mbs hızın 150 mbs ini kullanabilcekse bizde bu rakam daha da düşük olacaktır. Ama illaki bir artış olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

S4 pro işlemcili telefonlarda var 4g bizim 8x in amerika versiyonunda da var.Özellikle yazilim olarak kisitlandigini düşüüyorum.O siteler direkt çeviri yaptıklarından böyle sıkıntılar oluyo.

S4 Pro değil bu cihazların tümünde S4 Plus işlemci kullanılıyor benim bildiğim.

S4 Pro 4 çekirdekli ve 1.7 Ghz hızında çalışıyor bizim cihazlar ise Plus modeli ve çift çekirdekli 1.5 Ghz hızında.

Aynen hocam bizde S4 Plus var

S4 plus 4G destekliyor 925'imden biliyorum. Arkadaş yanlış söylemiş olabilir.

Hocam 4G yi destekliyor da 4.5G 'yide destekliyormu onu bilmiyorum. Fakat internette desteklediği yazılıyor. Fakat birde bu işlemcilerde cat muhabbeti var. Bizde cat3 var. Yani cat4 bile 4.5G ile gelecek olan 450 mbs hızın 150 mbs ini kullanabilcekse bizde bu rakam daha da düşük olacaktır. Ama illaki bir artış olacaktır.

Biz 100 Mbs kullanacağız fakat kullanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 1 Aralık 2015; 17:56:39 >

• çok yakın zamanda Lumia 640XL modeline geçiş yapacağım :)

Özlicem bu canavarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

çok yakın zamanda Lumia 640XL modeline geçiş yapacağım :)

Özlicem bu canavarı

Pil ömründen dolayı sanırım benim de kanıma girdin. İki gün rahat kullanıyorum diyen yorumlar gördüm, şaka gibi.
  • Lg G4 aldım. Telefonumu uygun fiyata vereceğim. İlan açacağım vakit bulunca herhalde alan olur. Çiziksiz, yere bile düşmedi. Bir yanım da seviyor :) Stabilliği ve tasarımıyla gönlümde yeri ayrı ama Windows'un yerinde sayması dolayısıyla Android alayım dedim. Satanlar oldu mu, alıcı çıkıyor mu?

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Pil ömründen oturu dediğin gibi birde ekran biraz daha büyük. Hafızada artırılabiliyor. Daha ne olsun :D

• Telefona format attım mağazadan yine here drive kalkmış. Bu windows Phone adamı deli ediyor iyice.

• Telefonun tuş kısma sesi takılı kaldı ve açılmıyor.Yeniden başlatınca ünlem işareti çıkıyor ve tekrar yeni başlatıyor.Ne sorunu vardır acaba garantisi de bitti.
  • Halen alınabilecek bir telefon mu? Kullanım amacım whatsapp sosyal medya bi kac küçük oyun bi de 12.sınıfım whatsappa soru atiyorum kamera yeterli mi? Hb de fiyatı 499 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LTR L kullanıcısına yanıt
    Kamerası iyi sosyal medya uygulamalarının hemen hepsi var. 500 liraya hala iyi bence hız konusunda sorun olmaz.En sorunlu yanı bataryası bence.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kaç lira istiyorsun

• SirChaos kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana oldu tepem attı bıçakla parçaladım tuşları telefon pert oldu :D ben de lumia 535 aldım 500liraya fiyat performansı bayağı iyi. Htc 8x yerine düşünülebilir microsoft yazılım desteğiyle bir adım one geçiyor htc 8x düşünen arkadaş bunu da değerlendirsin. Htc 8xin kamerası ve ekranı daha iyi yalnız. Bunda da artırılabilir hafıza yeni işlemci ve microsoft desteği htc 8xden one çıkan detaylar.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kaç lira istiyorsun

Verdim hocam dün bir kardeşimize. 300-350 yazmışlar hep. 250'ye verdim ben, Nisan'a kadar garantisi devam ediyordu. Cumartesi ilanı verdim Pazar günü sattım.
  • Bende daha büyük bir ekrana ihtiyacım olduğu için Huawei Mate 7 aldım. Önceleri 1520 alayım diyordum ama uygulama sıkıntısı gerçekten çok fazla. İşletim sistemini seviyorum ama böyle gitmiyor. 2 yıldır Windows 10 gelecek. Şimdilik köşede bekletiyorum Windows 10 gelirse deneyebilmek için. Şubata kadar gelmezse satarım artık.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Ben alırdım atıp etmişsin :)

• invisible kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşı da sevdim, ihtiyacı var gibi duruyordu. Umarım sorunsuz kullanır. Şarj süresi hariç sıkıntısız telefon zaten. Ben masa başı çalıştığım için şarj süresi de sorun olmuyordu.
  • Bende satıyorum cihazı 1sene garantisi var daha kvk garantili. Kasada nokta çizik vs yok. Serviste komple kasa ve ekran değişti.
    400 istiyorum ama forumdan alacak olan olursa 360civarına kadar bırakabilirim

• Sarj derken kadar gider ortalama bi kullanımda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıma bağlı değişir o ama gün boyu net açık sürekli whatsapp kullanımı arada net akşamı zor getiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.