Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 yukleyebilen var mi bizim cihaza ark.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktalıvirgül N kullanıcısına yanıt
    Çok uğraşılarsa yüklenebilir bence farklı cihaz romu yükleyerek.Ama cihazın bazı fonksiyonları çalışmayabilir beats gibi.

• Arkadaşlar bu telefonu Bluetooth kulaklıkla kullanan var mı.

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelecek tahminen 2016 subat gibi olabilir bence bilgisi olan var mi

• noktalıvirgül N kullanıcısına yanıt
    Insider programına katılmayacağımız belli oldu artık.
    Burada önemli olan şu pc deki güncelleme mantığı aynen mobile de gelirse insider programı son bulmayacak demektir. Ancak mobilde farklı bir rota da izlenebilir henüz belli değil.

Ancak asıl düşündürücü nokta bence bizim telefonların Windows 8 de Preview for developer kapsamına alınıp şu an Insider programına dahil edilmemesi.Bu da belki de bizim cihazların güncelleme ömrünü tamamladığı anlamına gelebilir.

Tabi bu bi senaryo ama güncelleme gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden daha düşük bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 302sino -- 18 Aralık 2015; 20:28:22 >
    tek avuntumuz sadece bize windows recovery geldi diğer samsunglara gelmedi. Htc m8 kesinde 8x de alır diye düşünüyorum
  • Win10 harbi olmuş arkadaşlar arayuzu çok beğendim. İnsider surumu olmasına rağmen fazlasıyla stabil gibi duruyor daha yeni kurdum o yüzden de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

saçmalığa bak. garantiye gönderdiğim telefonun kutusunun içine faturasını ekledim. önceki garanti servis işleminin irsaliye kaydı da içindeydi. garantisi bitmiş diye mail attılar. fatura yok muş da fabrika çıkış tarihini görüyolarmış . falan filan. fatura içindeydi dedim. tınlayan yok. fatur'yı istediler faturanın resmini yolladım. e-reyon.com dan gelen faturada fatura tarihi imei numarası net bir şekilde görünüyor. inş. ücretlendirmeyi kaldırırlar. kaldırmazlarsa tüketici haklarına falan mı başvuruyoruz. nasıl yapıyoruz. ?
    neyse acele etmiyimde. sonucu bekleyeyim.
    tekrar size danışıcam bu konuda.

Hocam bana da aynısını yaptılar ben tüketici haklarına gidemedim (fırsatım olmadı ) hemen HTC müşteri hizmletlerini arayın onlar kvk ile görüşüp durumu çözüyorlar.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. 1,5 sene falan oldu telefonu alalı. Eşimde ve ben de olmak üzere 2 tane telefon var. Ama ikisinin bazı özellikleri farklı. Mesela benim takvim İngilizce, eşiminki Türkçe bunu bir türlü düzeltemedim. Çok önemsemediğim için uğraşmadım açıkçası. Şimdi şöyle bir sorunum var. Eşimin telefonu bilgisayara takınca bir türlü algılamıyor. Benim telefonu takıyorum, bir sorun yok hemen tanıyor. Benimkini çıkarıp eşimin telefonu takıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Hani hata falan vermiyor. Hiçbir şey olmuyor. Donanım ekle falan diyorum, telefonu bulmuyor. Ne yaptıysam bir türlü görmedi. Başka bilgisayarda da denedim onda da aynısı oldu. Tüm usb leri denedim birşey değişmedi. Ne yapmam lazım?
    ardımcı olursanız sevinirim...
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    8x e mi kurdun bende güncelleme görünmüyor da

• Hayır 8xi bıraktım 1hafta evvel 640XL modeline kurdum

• internalinferno kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar htc 8x anakart arıyorum, veya elimde sıfır ayarında siyah 8x var reset atıyor kendine açılış ekranında yesek parça olarak kullanilabilir ekran vs. Tertemiz sıfır ayarında fiyatı 99 tl...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srdrsym4441

Arkadaşlar htc 8x anakart arıyorum, veya elimde sıfır ayarında siyah 8x var reset atıyor kendine açılış ekranında yesek parça olarak kullanilabilir ekran vs. Tertemiz sıfır ayarında fiyatı 99 tl...

yurtdışı sitelerinden 30$ gibi bir ücrete alabilirsiniz
  • bensa satacam sanırım iş için gerekli uygulamalar bu işletim sisteminde yok. ucuz bir android alacam artık.
  • Önemlidir.

Bizim telefonu windows recovery toolsta sıfırlamak yazılımını orjinale çevirmek için pc işletim sistemi dilini ingilizce yapmanız gerekmekte yoksa telefonu görmüyor bootta.

Windows 10 da denendi. Şuan sıfırlıyorum.

Sıfırladım başarı ile. Güzel olmuş bu olay.

Ve şöyle bir kötü haber var internette.
    http://www.nextpowerup.com/news/25348/official-windows-10-mobile-upgrade-list-leaks-online/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Aralık 2015; 22:32:46 >
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Bu Microsoft verdiği bir sözü de tutsun arkadaş. Bunlar değil miydi bütün 8.1 cihazlar w10 güncellemesi alacak diyen.

Güya tam sürüm en geç kasımda gelecekti hala ortada yok. Bizim cihazlarla ilgili açıklama yapan hiç kimse de yok.

Yazılım üreten ve sürekli üreticileri desteklemek istiyorum diyen bi firmanın bunları yapması da çok ilginç. Pc'deki güncelleme mantığı neyse mobilde de aynısı olmalı.

Bu Microsoft ile alakalı aldığım son üründür bi daha yaklaşmam bile.

Bu kadar sabretmemin tek nedeni ise gerçekten 8x ekranı, ses kalitesi, kamerası ve tasarımıyla çok iyi bi cihazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 302sino -- 20 Aralık 2015; 23:09:19 >
    windows 10 gelmezse büyük ayıp olur bize. Ben hala umutluyum bizim alacağımızdan bakalım şubatı bulur rahat net bilgi

Windows Device Recovery Tool (Lumia telefonları, LG Lancet, HTC One ve Windows Phone 8.0/8.1 veya Windows 10 çalıştıran HTC 8X telefonları için)
    şu yazı umut kaynağım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Aralık 2015; 23:17:49 >
  • Fp anlamında 8x gerçekten mükemmel. Microsft gibi büyük bir firmanın bu kadar aptalca politika izlemesine anlam veremiyorum. Aralık ayına atmışlar w10 guncellemesini şimdi de şubat diyorlar. Sıvazlıyorlar boyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Arkadaşlar bir sorum olacak. 1,5 sene falan oldu telefonu alalı. Eşimde ve ben de olmak üzere 2 tane telefon var. Ama ikisinin bazı özellikleri farklı. Mesela benim takvim İngilizce, eşiminki Türkçe bunu bir türlü düzeltemedim. Çok önemsemediğim için uğraşmadım açıkçası. Şimdi şöyle bir sorunum var. Eşimin telefonu bilgisayara takınca bir türlü algılamıyor. Benim telefonu takıyorum, bir sorun yok hemen tanıyor. Benimkini çıkarıp eşimin telefonu takıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Hani hata falan vermiyor. Hiçbir şey olmuyor. Donanım ekle falan diyorum, telefonu bulmuyor. Ne yaptıysam bir türlü görmedi. Başka bilgisayarda da denedim onda da aynısı oldu. Tüm usb leri denedim birşey değişmedi. Ne yapmam lazım?
    ardımcı olursanız sevinirim...

Benim sorum gözden kaçmış herhalde... Yok mu bana yardımcı olacak?

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.