Şimdi Ara

HTC WP 8S almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce HTC nin WP 8S ni almalı mıyım? Öyle çok bi performans beklemiyorum.Kullanan arkadaşlar varsa brni bilgilendirirse çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkürler.

• nokia lumia 530 525 620 alsan daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin htc alma. Guncelleme aldim alali gelmedi anca beta . ( 8x kullanicisiyim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc 8s yerine Nokia modellerine bakabilirsin

• Nokia modellerine de baktım ama htc sanki daha güzel geldi
    Ama lumia larda da 620 yi beğendim .Ama hepsibrada da temin edilemiyormuş.Fikirlerinizi bekliyorum

ASlında güncellemeye de pek önem vermiyorum .Telefonun tasarımı falan güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamza111 -- 19 Ocak 2015; 7:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamza111

Nokia modellerine de baktım ama htc sanki daha güzel geldi
    Ama lumia larda da 620 yi beğendim .Ama hepsibrada da temin edilemiyormuş.Fikirlerinizi bekliyorum

ASlında güncellemeye de pek önem vermiyorum .Telefonun tasarımı falan güzel

böyle düşünüyorsan alınabilir
  • 525 alsanız daha performanslı olur. Ama donanımdan çok dış görünüşe önem veriyorsanız evet htc daha çekici duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    redmi note 12s güncelleme
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almamalısın.

• Htc ye guncellemeler zaten dohru duzgun gelmiyor bide 4gb dahili hafıza var hiç gelmez bu telefona

• Wp alma
    İlla alacaksan htc alma
    512 mb ram dan uzak dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia modelleri daha iyi.
  • 635 al 3 sene guncel kalırsın uzerine w11 de alırsın.
  • Telefon telefon olarak kullanacaksanız alınabilir. Zaten sizde öyle demişsiniz. Tasarım olarak güzel. Ancak emin olun aldıktan sonra bir takım eksiklikler veya hatalar gördüğünüzde canınız sıkılacak. Bunun nedeni htc güncellemeleri tam anlamıyla vermiyor veya veremiyor. Nokia modellerinde de şık ürünler var. Yerinizde olsam lumia serisine göz atarım. Ama tasarım olarak tabi ki de güzel. 500 lira bütçe var ise hepsiburada.com dan lumia 820 alabilirsiniz. ucuz olsun diyorsanız 620-520-525 modellerinin fiyatları hepsiburada.com da iyice düştü.
  • Ben de kaç gündür ileri geri gidip geliyorum. Babama 400TL civarı bir cihaz alacağım. Telefon görüşmesi mesaj / facebook - fotoğraf çekimi ve becerip öğrenirse whatsapp dışında hiçbir işi olmaz cihazla. Navigasyon olarak kullanır mı ondan da kuşkuluyum.
    Nokia 820 değil de 720 daha iyi görünüyor kamerası ve 1GB RAM dışında. Ancak aradaki 150 TL farka değecek mi bir türlü karar veremedim. 720 ve 820 de yeterince eski modeller sonuçta.
  • 1 ay önce falan lumia hızlıal.com dan lumia 530 aldım çok memnundum ancak tasarımı pek tatmin etmedi ama 309 liraya başka hiçbir telefondan bu performansı alamazsınız sonra bi telefoncu abime gittim lumia 625 ile takas ettik temiz telefondu 10 ay garantili faturalıdı. ekranı büyük tasarımı şıktı sende l625 düşünebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.