Bildirim
HTC yanlışlıkla Evo 3D'nin yeni varisini mi görüntüledi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kedidir o kedi. -
biz yaptik aman kimse gormesin bilmeden oldu :) -
%100 budur -
firmaların yeni pazarlama aaa pardon geçirme stratejisi bu... önce gizle merak uyandır ardından el altından bilerek haber sızdır.. vatandas sanki salak ya yedik bizde .. -
Evo 3D'ye destek verdiler varisi kaldı... -
evet yanlışlıkla görüntülediler efekt verip videoyu sitelerinde paylaştılar dime
htc de bu kadar SALAKTI! -
Bu model daha başarılı olur bana kalırsa hadi bakalım bana kalırsa ilerleyen aylarda kesin tanıtırlar bence sürdürsünler 3D güzel bir özellik sadece seyredeyim yeter iki kamera koymasına gerek yok bana kalırsa sadece seyrettirsinnn birde ikitanede 8 mp şu yeni lenslerinden koyarsa tadından yenmezzz yanii -
Sende bunu yedin? Geç içeri geç ben söylerim çayı -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın donanım haber.. (: http://shiftdelete.net/htc-evo-4g-lte-resmen-duyuruldu-36173.html -
viral reklam bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Günaydın donanım haber.. (:
http://shiftdelete.net/htc-evo-4g-lte-resmen-duyuruldu-36173.html
sen daha uyanamadin herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Günaydın donanım haber.. (:http://shiftdelete.net/htc-evo-4g-lte-resmen-duyuruldu-36173.html
Sen daha uyanamamışsın galiba, git bir elini yüzünü yıka sonra haberleri tekrar oku, konu htc evo 4g hakkında değil. HTC Evo 3D'nin yeni varisi hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 6 Nisan 2012; 11:36:19 > -
Applenin ilk bilmeden göster sonra yoruma bak sonradan ver piyasaya stratejisi -
Ah HaTiCe ah :D -
Benim anlamadığım bir şey var yanlışım varsa düzeltin. Gerek bu modelde gerek ''one x'' modelinde bana tasarım hatası var gibi geliyor. Tasarım olarak htc güzel telefonlar yapmış ama bir yerde bir hata var sanki, kamera merceği arka tarafdaki en çıkıntılı nokta ve bu one x de daha da çıkıntılı bir şekilde duruyor. Buda telefonumuzu bir zemine koyduğumuzda zeminle ilk temas eden yerin mercek camının olacağını gösteriyor. O mercek camı çizile çizile fotoğraf çekecek hal kalmaz yahu, çektiğimiz fotoğraflar da mercek camının önündeki çizikler gözükür.
Benim düşüncem bu şekilde gözümden kaçan bir şey bir hatam varsa düzeltin. -
Evo 3d nin 2. versiyonu olabilir düşüncesindeyim. -
Yanlışlıklamı?, pek ihtimal vermiyorum ancak olaylat HTC'nin istediği doğrultuda gitmesini istiyorsa bize verilen ön mesaj olabilir.. :) -
Apple vari bir reklam filmi olmuş resmen, bakalım daha nelerini araklayacaklar
Benzer içerikler
- ön kamera açılmıyor
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- wifi kaydedildi sorunu
- düz viril ne demek
- 20000 mah telefon
- hyperos 2.0 özellikleri
- redmi note 14 pro ne zaman çıkacak
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X