Şimdi Ara

HTC yanlışlıkla Evo 3D'nin yeni varisini mi görüntüledi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Dün Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC ile Sprint, Evo 4G LTE modeline resmiyet kazandırmış ve hemen arkasından yeni akıllı telefonla ilgili bir video internette yayınlanmıştı.

Videonun 25. saniyesinde çift LED flaşlı ve çift kamera donanımlı bir prototip dikkatlerden kaçmıyor. Evo 4G LTE ile benzer tasarıma sahip olan prototip, ''Acaba Evo 3D'nin yeni varisi mi?'' sorusunu akıllara getirmiyor değil. Öte yandan yanlışlıkla veya bilerek gösterilen prototipin hiçbir zaman piyasaya sürülmeme olasılığı da göz önünde bulundurulmalı.

İşte o video;

• kedidir o kedi.
  • biz yaptik aman kimse gormesin bilmeden oldu :)
  • %100 budur
  • firmaların yeni pazarlama aaa pardon geçirme stratejisi bu... önce gizle merak uyandır ardından el altından bilerek haber sızdır.. vatandas sanki salak ya yedik bizde ..
  • Evo 3D'ye destek verdiler varisi kaldı...
  • evet yanlışlıkla görüntülediler efekt verip videoyu sitelerinde paylaştılar dime

htc de bu kadar SALAKTI!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu model daha başarılı olur bana kalırsa hadi bakalım bana kalırsa ilerleyen aylarda kesin tanıtırlar bence sürdürsünler 3D güzel bir özellik sadece seyredeyim yeter iki kamera koymasına gerek yok bana kalırsa sadece seyrettirsinnn birde ikitanede 8 mp şu yeni lenslerinden koyarsa tadından yenmezzz yanii
  • Sende bunu yedin? Geç içeri geç ben söylerim çayı
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viral reklam bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Günaydın donanım haber.. (:
    http://shiftdelete.net/htc-evo-4g-lte-resmen-duyuruldu-36173.html

sen daha uyanamadin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Günaydın donanım haber.. (:http://shiftdelete.net/htc-evo-4g-lte-resmen-duyuruldu-36173.html

Sen daha uyanamamışsın galiba, git bir elini yüzünü yıka sonra haberleri tekrar oku, konu htc evo 4g hakkında değil. HTC Evo 3D'nin yeni varisi hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 6 Nisan 2012; 11:36:19 >
  • Applenin ilk bilmeden göster sonra yoruma bak sonradan ver piyasaya stratejisi
  • Ah HaTiCe ah :D
  • Benim anlamadığım bir şey var yanlışım varsa düzeltin. Gerek bu modelde gerek ''one x'' modelinde bana tasarım hatası var gibi geliyor. Tasarım olarak htc güzel telefonlar yapmış ama bir yerde bir hata var sanki, kamera merceği arka tarafdaki en çıkıntılı nokta ve bu one x de daha da çıkıntılı bir şekilde duruyor. Buda telefonumuzu bir zemine koyduğumuzda zeminle ilk temas eden yerin mercek camının olacağını gösteriyor. O mercek camı çizile çizile fotoğraf çekecek hal kalmaz yahu, çektiğimiz fotoğraflar da mercek camının önündeki çizikler gözükür.

Benim düşüncem bu şekilde gözümden kaçan bir şey bir hatam varsa düzeltin.
  • Evo 3d nin 2. versiyonu olabilir düşüncesindeyim.
  • Yanlışlıklamı?, pek ihtimal vermiyorum ancak olaylat HTC'nin istediği doğrultuda gitmesini istiyorsa bize verilen ön mesaj olabilir.. :)
  • Apple vari bir reklam filmi olmuş resmen, bakalım daha nelerini araklayacaklar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.