Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ganeja bu hdfilmsitesi için verdiğim son kodda partları karışık sıraladığından emin misin bende öyle bi hata vermiyor. eğer eminsen kodun en sonunda 3000 yazan yeri 5000 yapıp tekrar dener misin
  • hocam hdfilm sitesi sanırım açıyordu bende..akşam bakayım..belkide açmıyordu...
    olmazsa dediğin gibi 300 i 5000 yaparız..
    evrensel olmamaıştı en son ama bir sürü
    film sitesi var şu an..sorun olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 31 Mayıs 2012; 13:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Rlxhkn hocam sinirin geçtimi..? Ben çıkmak zorundayım...görüşürüz...

yok be ne siniri estagfurullah. ben de bikaç gündür pek müsait değilim de. uzmantv kodu veriyim gelmişken

javascript:ilk=document.getElementsByTagName("link")[2].href;link=ilk.split("videos")[0];no=ilk.split("videos/")[1];no=no.split("/")[0];link=link+"c/"+video+"_"+no+"_"+tok+".mp4?source=site";if((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).search("ext=mp4")>0){location.href=link;}else{location.href="http://st2cdn.uzmantv.com/static/videos/"+no+"/"+video+"/video.flv";}

ya hocam sen yyoksun diye bende boşladım..hoş geldin..neyse sağlık sıhhat yerinde olsunda...no problem

Hocam su kopyalama ısını halana yapamadım.ne telefonda yapabiliyorum nede ipadde..bilgisayardaki gibi tümünü seç kopyala olmuyor.googleda araştırdım bulamadım.bu kodları kopyalayabilecegimiz bir yere koysanız tek tek yazmasak baya uzun

zaten tek tek yazmak mümkün değil....ipadde yapamıyormusunuz.?..kopyalaycağınız metnin bir kısmına parmagınızı basılı tutun..önce küçük kopyala yazısı ve mavi çerçeve çıkar..o zaman elinizi çekin...kopyalama sınırlarını belirleyeceğiniz çizgileri-çerçeveyi parmağnızla haifçe oynatarak açın..ve kopyalayacağanız metni tamamen sarana kadar büyütün..sonrada üstte yazan kopyala yazısına tıklayın..aynı şekilde yapıştıracağınız yer imindelki satırı önce silin...sonra parmagınızı basılı tutun yapıştır yazısı çıkar..yapıstırın...başka türlü yazarak kodu kopyalamak mümkün değil...

Cok cok teşekkür ederim..en sonunda başardım :)

haydi bakalım..hayırlı olsun

• quote:

quote:

gelmişken de boş geçmemişsin..uzman tv ha...?

e arkadaş istemişti o yüzden yapıyım dedim;) noldu evrenselfilm?

Eyvallah hocam cok isime yaradı.esim isteyip duruyordu wallahi
  • Hdfilmsitesi - fullHdfilmizle - HDSeyir hiçbiri çalışmıyor..kodları yeniden duzenleyebilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hdfilmsitesi - fullHdfilmizle - HDSeyir hiçbiri çalışmıyor..kodları yeniden duzenleyebilirmisiniz?

hdseyir zaten kapandı....site kendisi açıklama yaptı.
    diğerlerine akşam bakayım..kodlar çalışmıyorsa ustadan rica ederiz...
  • Arkadaşlar hd dizi izleyebileceğimiz html 5 uyumlu sorunsuz olan bir site önerebilirmisiniz . Dizimag den izliyordum onlarda hep silinmiş videoları .
  • fullfilm.mobi mobileizle
  • quote:

quote:

Hdfilmsitesi - fullHdfilmizle - HDSeyir hiçbiri çalışmıyor..kodları yeniden duzenleyebilirmisiniz?

hdseyir zaten kapandı....site kendisi açıklama yaptı.
    diğerlerine akşam bakayım..kodlar çalışmıyorsa ustadan rica ederiz...

Hdseyir site aciliyor ama html5 yazıyor ama filmleri acmıyor.diger sitelerin hiçbiri acmıyor zaten.film izleyecek cinemakina var başka kalmadı.digerlerine bı baksanız
  • Cihaz size ayak uyduracağına size cihaza ayak uyduruyorsunuz . Şimdiden cihazın film oynatabildiği sitelerin listesini yapmaya başlamışsınız.
    Sadece gülüyorum

Popüler kültür peşinde koşmanın zararları
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Cihaz size ayak uyduracağına size cihaza ayak uyduruyorsunuz . Şimdiden cihazın film oynatabildiği sitelerin listesini yapmaya başlamışsınız.
    Sadece gülüyorum

kendimizi cok asagilanmis hissettik. sana cevap yazacaktim hatta soru da sorcaktim ama once bi profiline bakiyim dedim yetkim yokmus. sonra goggleda aradim seni evet tam tahmin ettigim gibi. hem yasin kucukmus hem de symbian androidi dover gibi konularda mesajlarin var. "sadece guluyorum" tabirini gereksiz yerlerde kullananlara cevaben yazilabilcek bi deyim billiyorum ama yazmiycam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Cihaz size ayak uyduracağına size cihaza ayak uyduruyorsunuz . Şimdiden cihazın film oynatabildiği sitelerin listesini yapmaya başlamışsınız.
    Sadece gülüyorum

kendimizi cok asagilanmis hissettik. sana cevap yazacaktim hatta soru da sorcaktim ama once bi profiline bakiyim dedim yetkim yokmus. sonra goggleda aradim seni evet tam tahmin ettigim gibi. hem yasin kucukmus hem de symbian androidi dover gibi konularda mesajlarin var. "sadece guluyorum" tabirini gereksiz yerlerde kullananlara cevaben yazilabilcek bi deyim billiyorum ama yazmiycam

Yaşım 26 , 2007 den beride bu foruma üyeyim ,teknoloji konusundada birçok kişiye yardımda bulundum. Sen yinede sorunu sor bakalım ?
    Eğer bir soru yoksa , zaman kaybetmeyelim.

• quote:

quote:

quote:

Sadece gülüyorum

Yaşım 26 , 2007 den beride bu foruma üyeyim ,teknoloji konusundada birçok kişiye yardımda bulundum. Sen yinede sorunu sor bakalım ?
    Eğer bir soru yoksa , zaman kaybetmeyelim.

Niye bu kadar komplekslisin diyecekti herhalde..? Neden böyle bir sey yazma ihtiyacı hissettinki..? Bizim baska konulara girip insanları gereksiz mesajlarla oyalamamız ve konuları saptırmamız hoşmu sence....? Sen yaptıklarımızı gereksiz buluyorsan ..biz öylesine takılıyoruz işte...topiği kirletme lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Arkadaşlar hd dizi izleyebileceğimiz html 5 uyumlu sorunsuz olan bir site önerebilirmisiniz . Dizimag den izliyordum onlarda hep silinmiş videoları .

Yabancı diziizleyi denesene..?

• Hocam ewet bende hdfilm sitesi karısık açiyor partları 1.part aslında 3.part v.s....imzadaki kodda 3000 i 5000 yapacağım yeniden ekliyeceğım ama imzandaki hdfilm sitesinin kodunda bu 3000 i bulamadım...mümkünse buraya(konuya) kodu yapıstırırsan seviniriz....

• tamam su an bende de yok galiba diger baslikta. yarin sabah degisikligi yapar eklerim. eskiden dizimag saglamken yabancidiziizle diyenlere kizardik ama simdi tam tersi oldu galiba:)

Bu arada sen cevap vermissin yukaridaki arkadasa o yuzden ben baska bisey yazmiyorum

• Rlxhkn bir duredir yoktum istedigin birlink varmi

• quote:

quote:

Arkadaşlar hd dizi izleyebileceğimiz html 5 uyumlu sorunsuz olan bir site önerebilirmisiniz . Dizimag den izliyordum onlarda hep silinmiş videoları .

Denedim açılmıyor hocam

• quote:

tamam su an bende de yok galiba diger baslikta. yarin sabah degisikligi yapar eklerim. eskiden dizimag saglamken yabancidiziizle diyenlere kizardik ama simdi tam tersi oldu galiba:)

Bu arada sen cevap vermissin yukaridaki arkadasa o yuzden ben baska bisey yazmiyorum

Hocam hdfilmsitesi veya bunun gibi 1-2 tane site kodu yapsan olur mu? Sadece film izlemek için istiyorum

• quote:

quote:

quote:

Denedim açılmıyor hocam

Yabancidizi icin bu kodu javascript:kaynak=document.getElementsByTagName(%22html%22)%5B0%5D.innerHTML;kaynak=kaynak.split('%22');for(x=0;x%3Ckaynak.length;x++)%7Bif(kaynak%5Bx%5D.search(%22streamer.php%22)%3E0&&kaynak%5Bx%5D.search(%22netstream%22)%3C0)%7Blink=kaynak%5Bx%5D;break;%7D%7Ddocument.write(link+%22&file=123.flv&start=0%22); Kullanip cikan. media baslayan seyi aceplayerla acinca oluryor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.