Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e artık bi kopyala yapıştır yapcaksın o zaman neyse ki bu şekilde yüklenen diizler tek part olduğu için fazla uğraşmazsın. sen de sağol her söylediğimi denediğin için bak sen olmasan bu kadarı da olmayacaktı;) tekrar iyi geceler
  • yabancidiziizle.com
    javascript:kaynak=document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML;kaynak=kaynak.split('"');for(x=0;x<kaynak.length;x++){if(kaynak[x].search("streamer.php")>0&&kaynak[x].search("netstream")<0){link=kaynak[x];break;}}document.write(link+"&file=123.flv&start=0");
    Bu basinca cikan media5 baslayan linki aceplayer dan seyredebiliyoruz bunu icin rlxhkn tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

ya ben hangi konuda olduğumun farkında mıyım;)

evrenselfilm de bir film aç, fileswap seçeneğine tkla sayfa açıldğında download falan demeden bu koda tıkla bakalım nolcak.

javascript:location.href=(((document.getElementsByName("FlashVars")[0].value).split("file=")[1]).split(".flv")[0])+".flv";

Maalesef bir sey olmuyor..evrenseli acamadık.....kod bende calismadi...(sende opera mobilde nasıl calisiyorki html5 player..hayret...?)En başta gelen inkubus filminde denedim
    Aksam aksam iyi calışmışsıniz...siz yabancıdiziizlede neyi yapmaya çalışiyorsunuzki...site zaten direct açıyor..yukarıyı tam okuyamadım...çıkacağım...site bazı dizileri acıyor. Bazılarını acmiyor...tümunumü açmaya calısıyorsunuz..yoksa açılmayan bazı dizilerin bazı bölümlerinimi..? Tümünun açılması mümkün degıl zaten..face ye yüklenenleri acabiliyorüz degilmi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 24 Mayıs 2012; 8:07:05 >

• evrenselfilm için bana doguasd gibi bi arkadaş lazım. bütün söylediklerimi tek tek deneyecek bana bilgi vercek biri. turuncum vardı ama o da görünmüyor artık buralarda. bu arada yabancıdiziizle için yaptığımız şey başka bişey mesajları okuyunca anlarsın;)
  • bana edeceğiniz yardımın ne kadar önemli olduğunu şöyle açıklıyım

2 gün önce yabancıdizideki tek part videolar için yazdğım kod doguasd nickli arkkadaşta çalışmadı. çalışmamasına da imkan yoktu bana göre. çünkü ben de masaüstü ile siteye girmeme rağmen useragent bilgimi ipad yapıp giriyordum ve en ufak bi sorun yoktu.

halbuki yabancıdiziizle, flash ya da html5 seçimini useragent bilgisine göre değil bağlanılan tarayıcı bilgisine göre yapıyormuş. bunu da doguasd ye bir kod gönderip cevabını alınca farkettim. eğer o bunu denemeseydi ben o arkadaştan şüphelenmeye devam edecektim ve bırakacaktım. çoğu sitenin hala kullandığı vk.com videolarını size izletmekten vazgeçtiğim gibi bundan da vazgeçecektim yani
  • quote:

bana edeceğiniz yardımın ne kadar önemli olduğunu şöyle açıklıyım

2 gün önce yabancıdizideki tek part videolar için yazdğım kod doguasd nickli arkkadaşta çalışmadı. çalışmamasına da imkan yoktu bana göre. çünkü ben de masaüstü ile siteye girmeme rağmen useragent bilgimi ipad yapıp giriyordum ve en ufak bi sorun yoktu.

halbuki yabancıdiziizle, flash ya da html5 seçimini useragent bilgisine göre değil bağlanılan tarayıcı bilgisine göre yapıyormuş. bunu da doguasd ye bir kod gönderip cevabını alınca farkettim. eğer o bunu denemeseydi ben o arkadaştan şüphelenmeye devam edecektim ve bırakacaktım. çoğu sitenin hala kullandığı vk.com videolarını size izletmekten vazgeçtiğim gibi bundan da vazgeçecektim yani

aman hocam....sakınnnn
    sadece saatlerimiz çakışmıyor senle..ben ancak sabah evden çıkmadan erkenden biraz bakıyorum ipade yazıyorum sorunları..sonra gün içi işlerim oluyor...ancak bu saatlerde biraz boşalıyorum..şimdi baktım..hakiakaten doguast ile iyi çalışmışsınız...basketteki 2 li oyun gibi..arkadasımız istediklerini yapıp ..linkleri ve ekranda çıkanları yapıştırmış...valla teşekkürler..tek sorun sen çalışırken biziğm uyuyor olmamız..(gece saat 1 den sonra takılıyorsun...)..mesela ben 1 saat sonra çıkıp eve döneceğim...ankaranın 2 saat dışında işyerim..ancak akşam 21 gibi evde oluyorum...ilk baktığım konu burası..ama sen zaten doguardla çalıştığın için ben hazıra konuyorum gibi oluyor..bir müddet idare et...
    ben akşam yukarıyı okuyup doguard la yabancı dizi izlede ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışacağım...çünkü bir çok dizi bende sorunsuz açılıyor..(tabii bir çoğuda açılmıyor..)
    şimdi yabancı diziizlenin flash veya html 5 seçimini tarayıcı bilgisine göre yapmasının bize bir getirisi varmı...? yani yazacağın bir kodla tüm diziler açılacakmı..? onu tam anlayamadım..?
    akşamda eve gidince(işyerimde ipad yok..) evrenseli deniyeceğim..kızma yahu

bu arada vk.com tamamen iptal l değilmi..siteler hala kullanıyormu yoksa...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 24 Mayıs 2012; 18:13:25 >

• Suanda siteye girdiğimizde direk açılanları hangileri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Suanda siteye girdiğimizde direk açılanları hangileri?

İlk mesaja bir bak..

• Rlxhkn hocam sinirin geçtimi..? Ben çıkmak zorundayım...görüşürüz...

• Arkadaslar ddizide direct acıyor dizileri.

• ddiziden tatli hayat dizisini izliym dedm play tusu kitli,cizgi var eski diziler calismiyo galiba dedm yeni dizilerde ayni sekil. safariden aciyorum bu arada

• valla hangi sunucuya yükledikleri önemli..birde bölümler kaldırılmış olabilşir..ben genelde 1 kadın 1 erkek....acaip hikayeler...behzat c falan izliyorum..sorun yok tümünüde açıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Rlxhkn hocam sinirin geçtimi..? Ben çıkmak zorundayım...görüşürüz...

yok be ne siniri estagfurullah. ben de bikaç gündür pek müsait değilim de. uzmantv kodu veriyim gelmişken

javascript:ilk=document.getElementsByTagName("link")[2].href;link=ilk.split("videos")[0];no=ilk.split("videos/")[1];no=no.split("/")[0];link=link+"c/"+video+"_"+no+"_"+tok+".mp4?source=site";if((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).search("ext=mp4")>0){location.href=link;}else{location.href="http://st2cdn.uzmantv.com/static/videos/"+no+"/"+video+"/video.flv";}

• quote:

quote:

yok be ne siniri estagfurullah. ben de bikaç gündür pek müsait değilim de. uzmantv kodu veriyim gelmişken

javascript:ilk=document.getElementsByTagName("link")[2].href;link=ilk.split("videos")[0];no=ilk.split("videos/")[1];no=no.split("/")[0];link=link+"c/"+video+"_"+no+"_"+tok+".mp4?source=site";if((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).search("ext=mp4")>0){location.href=link;}else{location.href="http://st2cdn.uzmantv.com/static/videos/"+no+"/"+video+"/video.flv";}

ya hocam sen yyoksun diye bende boşladım..hoş geldin..neyse sağlık sıhhat yerinde olsunda...no problem

• gelmişken de boş geçmemişsin..uzman tv ha...?
  • quote:

quote:

quote:

ya hocam sen yyoksun diye bende boşladım..hoş geldin..neyse sağlık sıhhat yerinde olsunda...no problem

Hocam su kopyalama ısını halana yapamadım.ne telefonda yapabiliyorum nede ipadde..bilgisayardaki gibi tümünü seç kopyala olmuyor.googleda araştırdım bulamadım.bu kodları kopyalayabilecegimiz bir yere koysanız tek tek yazmasak baya uzun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam su kopyalama ısını halana yapamadım.ne telefonda yapabiliyorum nede ipadde..bilgisayardaki gibi tümünü seç kopyala olmuyor.googleda araştırdım bulamadım.bu kodları kopyalayabilecegimiz bir yere koysanız tek tek yazmasak baya uzun

zaten tek tek yazmak mümkün değil....ipadde yapamıyormusunuz.?..kopyalaycağınız metnin bir kısmına parmagınızı basılı tutun..önce küçük kopyala yazısı ve mavi çerçeve çıkar..o zaman elinizi çekin...kopyalama sınırlarını belirleyeceğiniz çizgileri-çerçeveyi parmağnızla haifçe oynatarak açın..ve kopyalayacağanız metni tamamen sarana kadar büyütün..sonrada üstte yazan kopyala yazısına tıklayın..aynı şekilde yapıştıracağınız yer imindelki satırı önce silin...sonra parmagınızı basılı tutun yapıştır yazısı çıkar..yapıstırın...başka türlü yazarak kodu kopyalamak mümkün değil...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten tek tek yazmak mümkün değil....ipadde yapamıyormusunuz.?..kopyalaycağınız metnin bir kısmına parmagınızı basılı tutun..önce küçük kopyala yazısı ve mavi çerçeve çıkar..o zaman elinizi çekin...kopyalama sınırlarını belirleyeceğiniz çizgileri-çerçeveyi parmağnızla haifçe oynatarak açın..ve kopyalayacağanız metni tamamen sarana kadar büyütün..sonrada üstte yazan kopyala yazısına tıklayın..aynı şekilde yapıştıracağınız yer imindelki satırı önce silin...sonra parmagınızı basılı tutun yapıştır yazısı çıkar..yapıstırın...başka türlü yazarak kodu kopyalamak mümkün değil...

Cok cok teşekkür ederim..en sonunda başardım :)

• ben senin kodları uzun zamandır kullandığını sanıyordum
  • quote:

gelmişken de boş geçmemişsin..uzman tv ha...?

e arkadaş istemişti o yüzden yapıyım dedim;) noldu evrenselfilm?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.