Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kodları bir yerde toplasak. Ganeja ilk mesaja koyabilirsin mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Rlxhn hocam çok sağolun ama ben yabancıdiziizle.comdan sadece partlı izleyebiliyorum neden tek part deyince anasayfaya atıyo

bazen yabancıdiziizle böyle yapabiliyor....ama yiede elimizdeki tek direct html 5 destekli dizi sitesi..nazar değmesin...dizimag de çalışmıyor..3 gün önce sorun yoktu ....
    rlxhkn nin hızı bile sitelere yetişemiyor.. habire yeni k.d

dizimag için de çalışmayan bölüm linki alabilir miyim lütfen:) ganeja sen bile çalışmıyor diye kestirip atarsan yandık;( ben game of thronesi açtım şu an html 5 playerda izliyorum

çatlatma beni...valla bende yetişemiyorum......bende seni senin topiğinde arıyorum..meğer buralarda takılıyormuşsun...
    şu an işyerindeyim..pc den bakıyorum..akşam gerekirse dizimage bir baakayım..ya da hiç bakmıyayım..hanım yabancıdizizileden tüm diziler ve bölümleri direct açıyor(new ipad.ios.5.1.1)..orası patlarsa o zaman bakalım...dizimag için genel bir kod olurmu falan...? şimdi hiç uyandırmayalım....
    bu arada öbür konuda yazdım..evrensel de problem var...

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Bütün kodları bir yerde toplasak. Ganeja ilk mesaja koyabilirsin mesela

hocam onlar rlxhkn nin imzasında.....bu sayfalar gider..imza kalır..onlara bakın...güncel olmayan varsa hakana haber verin..bu arada orada olamayan ilave sitelerde burada ve öbür konuda olabilir..son 3 er sayfaya baksanız yeter...diğer konu..
    http://forum.donanimhaber.com/m_60025458/tm.htm
  • quote:

quote:

hocam onlar rlxhkn nin imzasında.....bu sayfalar gider..imza kalır..onlara bakın...güncel olmayan varsa hakana haber verin..bu arada orada olamayan ilave sitelerde burada ve öbür konuda olabilir..son 3 er sayfaya baksanız yeter...diğer konu..

Tablette imza çıkmıyor ondan görmemişim. Sağol

• quote:

quote:

quote:

dogrudur..rica ederim

• ya ben hangi konuda olduğumun farkında mıyım;)

evrenselfilm de bir film aç, fileswap seçeneğine tkla sayfa açıldğında download falan demeden bu koda tıkla bakalım nolcak.

javascript:location.href=(((document.getElementsByName("FlashVars")[0].value).split("file=")[1]).split(".flv")[0])+".flv";
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

ya ben hangi konuda olduğumun farkında mıyım;)

evrenselfilm de bir film aç, fileswap seçeneğine tkla sayfa açıldğında download falan demeden bu koda tıkla bakalım nolcak.

javascript:location.href=(((document.getElementsByName("FlashVars")[0].value).split("file=")[1]).split(".flv")[0])+".flv";

başka konulara girmede....
    evrenseli öbür tarafta gördüm..bu mesajı da şimdi okudum..tamamdır..
    ya mod lara söylesek de 2 konu birleşse ne iyi olur
  • Rxlhkn yabancidizi yapabilen varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: doguasd

Rxlhkn yabancidizi yapabilen varmi acaba

yabancıdizi yapabilen derken tam olarak ne kastediyorsun dostum..açarmısın ?
  • takip
  • flaxh mı yoksa html5 mi bilmiyorum ama dizihd.com ve dizimag.com şu ana kadarki en başarılı siteler.
  • quote:

quote:

Rxlhkn yabancidizi yapabilen varmi acaba

yabancıdizi yapabilen derken tam olarak ne kastediyorsun dostum..açarmısın ?

Sunu kastediyorum acaba suna bir bakarmisin http://yabancidiziizle.com/premium/breaking-bad-2-sezon-1-bolum.html bu siteye girip bu kodu uygulayinca javascript:location.href=unescape((((document.getElementsByName(%22flashvars%22)%5B0%5D.value).split(%22streamer=%22)%5B1%5D).split(%22&%22)%5B0%5D)+%22&file=123.flv&start=0%22) bende bir sey cikmiyor acaba sende birsey cikiyormu bi bakarmisn zahmet olmasa

• javascript:location.href=unescape((((document.getElementsByName(%22flashvars%22)%5B0%5D.value).split(%22streamer=%22)%5B1%5D).split(%22&%22)%5B0%5D)+%22&file=123.flv&start=0%22)

kod bu değilmi..? dediğin bölüme girip deniyeyim..akşam bildiririm..
  • quote:

javascript:location.href=unescape((((document.getElementsByName(%22flashvars%22)%5B0%5D.value).split(%22streamer=%22)%5B1%5D).split(%22&%22)%5B0%5D)+%22&file=123.flv&start=0%22)

Bende koda tikliyinca hicbirsey olmuyor

• takip..
  • quote:

quote:

javascript:location.href=unescape((((document.getElementsByName(%22flashvars%22)%5B0%5D.value).split(%22streamer=%22)%5B1%5D).split(%22&%22)%5B0%5D)+%22&file=123.flv&start=0%22)

dostum akşam bakarım...eğer bende farklı bir sey olursa..film açılırsa v.s kodu yanlış girmişsindir..diycem ama..anladığım kadarı ile bu işte deneyimli olmuşsun artık..ben ios.5.1.1 de deniyeceğim

• quote:

quote:

Bendede olmuyor......

• quote:

quote:

quote:

quote:

dogrudur..rica ederim

Evet hocam imzayı bende göremiyorum maalesef..bunun bir yolu var mı? Bide en son html 5 ile çalışan siteler neler?

• http://pastebin.com/u/hakanzn imzamdaki link bu

yabancidizi icin baska seyler denememiz gerekcek su an disardayim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.