Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak bu kod bana verdiğin linkte çalışıyor. eğer diğerlerini yapabildiysen bunun da hiç bi farkı yok. bana verdiğin linke tekrar tıkla ve dizi sayfası yüklendikten sonra koda bas. player açılıyor ama oynatmıyor falan desen hadi derim ama hiç bişey olmaması imkansız. ya dizi sayfasında değilsindir ya başka bir dizi için uğraşıyorsundur başka bişey olamaz, buraya yapıştırdığın dizi olduğundan emin ol dizinin bölümünü seçtiğinden de emin ol ve bas koda

belki tek part olan bütün dizilerde de çalışır kod ama önce bunu bi geçelim
  • Olmuyor yer imine senin Adres yerine verdigin kodan baska birsey koymicaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguasd -- 23 Mayıs 2012; 2:00:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerlerinde napıyorsan bunda da aynısını yapacaksın. şunu dene bunda da bişey olmuyor diyorsan ben istifa etcem

javascript:alert(document.URL);

ekranda ne çıkarsa aynısını yaz buraya
  • Mavi bir kutucuğun icinde yazili bir sekilde yabancidiziizle.com vehttp://yabancidiziizle.com/premium/breaking-bad-2-sezon-1-bolum.html bide bu cikti

• o zaman dizi sayfasında olduğun kesin. peki son bişey bunu dene buna tıkladığında google ı açması lazım açmaz inşallah o zaman hatayı anlamış olcaz

javascript:location.href="http://google.com"
  • Google sayfasini acti :(

• ya şu ilk verdiğim kodu yani bende çalışanı hiç boşluk bırakmadığından emin olarak tekrar dener misin. bence kopyalarken bi hata yapıyorsun hiç bişey kalmadı geriye, eğer google sayfasını açmasaydı kodta ufak bi değişiklik yapacaktım ama ona da gerek kalmıyor kodta en ufak bi sorun yok
  • Koplalamda bir hata olamaz bes alti kere denedim bir gun fln bekliyelim baskasida yapasa o zaman konusuruz emek harcadigin icin tesekkur ederim senin sayende seyrede biliyoruz

• peki bence de öyle yapalım iyi geceler sana;)
  • Dexter çalışmıyor yabancidiziiZle de ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexter 1 sezondan bi film açtım bu sayfada verdiğim kodla ve çalışıyor canavar gibi.
  • Hakan hocam dediğinizin aynısını uyguladım bendede bisi olmadı yabancıdiziizle den frenge 3.sezon bölüm 9 U tek part izlemeye çalıştım sayfa yüklendi yer imine tıkadım sonra reklamı geç dedim oynatma işaretine tıkladım ana sayfaya attı partlilarda böle olmuyor izleyebiliyorum :) oncedende izliodum

• iPhone 4s' te de açtım, tak diye açıldı. Süper, emeği geçen herkese teşekkürler. Bayağıdır kaliteli bir dizi sitesi arıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Hakan hocam dediğinizin aynısını uyguladım bendede bisi olmadı yabancıdiziizle den frenge 3.sezon bölüm 9 U tek part izlemeye çalıştım sayfa yüklendi yer imine tıkadım sonra reklamı geç dedim oynatma işaretine tıkladım ana sayfaya attı partlilarda böle olmuyor izleyebiliyorum :) oncedende izliodum

fringe sezon3 bölüm 9 tek part da maalesef bende sorun çıkarmadı. sen şimdiye kadar diğer kodları kullandın mı ?
  • Hakan hocam oldu. Gibii tam girdim bakiniodum birden beni xml sitemap e yönlendirdi ordan dizilerin sırası ile linkleri vardı oldu galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Hakan hocam dediğinizin aynısını uyguladım bendede bisi olmadı yabancıdiziizle den frenge 3.sezon bölüm 9 U tek part izlemeye çalıştım sayfa yüklendi yer imine tıkadım sonra reklamı geç dedim oynatma işaretine tıkladım ana sayfaya attı partlilarda böle olmuyor izleyebiliyorum :) oncedende izliodum

fringe sezon3 bölüm 9 tek part da maalesef bende sorun çıkarmadı. sen şimdiye kadar diğer kodları kullandın mı ?

Yooo

• quote:

Hakan hocam oldu. Gibii tam girdim bakiniodum birden beni xml sitemap e yönlendirdi ordan dizilerin sırası ile linkleri vardı oldu galiba :)

o da enteresanmış. normalde direkt playerı açması lazım sen nasıl becerdin onu;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Hakan hocam oldu. Gibii tam girdim bakiniodum birden beni xml sitemap e yönlendirdi ordan dizilerin sırası ile linkleri vardı oldu galiba :)

o da enteresanmış. normalde direkt playerı açması lazım sen nasıl becerdin onu;)

Yanlışlıkla bastım dicem oda olmadı sanırsam

• sen bence yukarıda verdiğim kısa kısa kodları dene bitanesini çalıştır buna sonra geç. belki de yer imlerine eklerken hata yapıyorsundur
  • msjım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.