Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdseyir.com u dene o dediğine yarın bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

hdseyir.com u dene o dediğine yarın bakarız

tşkler şimdi açtım izliyorum ;)
  • rica ederim iyi seyirler:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Hocam erken konusmuşum....facebooka yüklenen diziler sadece ios 4 te calisiyor....new ipadde (ios 5.1.1) de acamadim...player ve bolmlerin oldugu kısma geliyor..orada ykleniyor dnüp duruyor...ios 5 te calişmamamsı enterasan..uygun zamanda bi el at ya...

ipad te tekrar açıp player çıktıktan sonra(bizim player) adres girdiğin yere şunu yaz ve git de

javascript:document.write(video[1]);

sonda ekranda çıkanı buraya yapıştır bakalım. farketmemesi lazım os sürümünün ama,,

Hocam ayin 12 sinde yazdığın mesajı bugün gördüm..yuh bana...dedigini aksam yapacağm..eve dönunce...önemli..saolsın

• quote:

quote:

Hocam erken konusmuşum....facebooka yüklenen diziler sadece ios 4 te calisiyor....new ipadde (ios 5.1.1) de acamadim...player ve bolmlerin oldugu kısma geliyor..orada ykleniyor dnüp duruyor...ios 5 te calişmamamsı enterasan..uygun zamanda bi el at ya...

ipad te tekrar açıp player çıktıktan sonra(bizim player) adres girdiğin yere şunu yaz ve git de

javascript:document.write(video[1]);

sonda ekranda çıkanı buraya yapıştır bakalım. farketmemesi lazım os sürümünün ama,,

Hocam slm..epeydir görüsemiyorüz.... 2 mizde yoğunuz..al sana bir angarya daha..dedigini yaptim bu yaZı cıkıyor playerin altinda....(partların devamı olarak)
    1 .Kisim 2 .Kisim 3 .Kisimhttp://me20l.dizimag.com/dzmg/t/touch/d762x1x9x.mp4?id=114186×=1337083456&token=9d2264f0f088c70d3ce3d096b3a10059&.mp4

New ipad.5.1.1 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 15 Mayıs 2012; 8:07:48 >

• selam naber;) bak bu facebooka yüklenmiş bir bölüm değil facebooka yüklenmiş olsa orada çıkan linkhttp://cdn.dizimag.... şeklinde başlardı. yani o diziyi blank42 nin bahsettiği yöntemle(acplayera kopyalayarak) seyredebilirsin. başka diziler dene bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selam naber;) bak bu facebooka yüklenmiş bir bölüm değil facebooka yüklenmiş olsa orada çıkan linkhttp://cdn.dizimag.... şeklinde başlardı. yani o diziyi blank42 nin bahsettiği yöntemle(acplayera kopyalayarak) seyredebilirsin. başka diziler dene bakalım

Ok hocam..şimdide gs-bjk basket maçı var....mactan sonra .....
  • Apple sayesinde galiba flashtan kurtulacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Apple sayesinde galiba flashtan kurtulacağız :)

flash kolay kolay ortadan kalkmaz da siteler yavaş yavaş html 5 desteğide vermeye başlarlar...
  • faydalı konu.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacom

faydalı konu.
    teşekkürler

ne demek..?
    sizlerde html 5 destekli site bulursanız yazınilave edelim
  • yukarıda duralım....
  • quote:

yukarıda duralım....

Up.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Berlin Kaplanı adlı filmin telif sahibi facebook a şikayette bulunmuş ve filmin yüklü olduğu hesap kapatıldı. Buna bağlı olarak 2 hesap daha kapatılmış. Yani toplam 3 video hesabım kapatıldı.

Bu filmi sitesinde barındıranların hemen silmesini tavsiye ederim.
    3 hesap=3 aylık emek demektir.
    Neyse sağlık olsun diyelim. şuan ne yapacağıma karar vermedim. Sadece yeni çıkacak filmleri yükleyip, ağırlığı Dizi bölümüne vermeyi de düşünüyorum. Sonuçta dizi yüklemek daha kolay.

Fikirleriniz nedir?

HDSeyir admin

• quote:

Orijinalden alıntı: AKI

Arkadaşlar, Berlin Kaplanı adlı filmin telif sahibi facebook a şikayette bulunmuş ve filmin yüklü olduğu hesap kapatıldı. Buna bağlı olarak 2 hesap daha kapatılmış. Yani toplam 3 video hesabım kapatıldı.

Bu filmi sitesinde barındıranların hemen silmesini tavsiye ederim.
    3 hesap=3 aylık emek demektir.
    Neyse sağlık olsun diyelim. şuan ne yapacağıma karar vermedim. Sadece yeni çıkacak filmleri yükleyip, ağırlığı Dizi bölümüne vermeyi de düşünüyorum. Sonuçta dizi yüklemek daha kolay.

Fikirleriniz nedir?

HDSeyir admin

geçmiş olsun..üzüldük...eğer dizi barındırmak sitede daha kolaysa o da olabilir..yani szin için hangisi kolaysa..bizim için önemli olan o...sitenin açık kalması
    kolay gelsin

• Takip

• Hdseyir.com acmıyor artik.:( cok sevmiştim ben o siteyi her bakımdan..

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Hdseyir.com acmıyor artik.:( cok sevmiştim ben o siteyi her bakımdan..

Bakmadım ama açmıyorsa yazık olmuş....

• Site açılıyor..ama dilmler açmıyor..inşallah şu an icin olan bir sorundur...

• geçmiş olsun. bence Türk yapımı olanları vk.com a diğerlerini facebooka yüklemeyi deneyebilirsiniz. tabi eski filmler için bişey diyemiycem sonuçta bi garantisi yok bu işin.

dizi işi daha zor olur gibi geliyor bana. ben dizi ya da film izleyen biri değilim ama hdseyir.com un kapanmasını ben de istemem. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 22 Mayıs 2012; 1:09:26 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.