Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

quote:

Birde mümkünse part 1-2-3 yazısının fontlarını 18-20punto büyük yazdırmak mümkünmü.her seferinde seçerken uğraştırıyor.

o kolay da kodtaki hangi kismi duzelttin anlayamadim ben bi hata goremedim

burda öyle gözükmüyor ilginç.leng th xxxxx şeklinde 2.3.satır geçişinde kelime bölünmüş gibi gözüküyordu baktığımda.aradaki boluğu silip satırı birleştirdim öyle oldu sanırım.tablet forumda öyle gözüktü bana.burda normal görünüyor ilginç.

tamam bundan sonra vereceklerimi de aynı şekilde vercem ona göre kopyalarsın. bayram dolayısıyla ilgilenemedim. ben bir de hdfilmsitesi eklemeyi düşünüyordum. onda her film için bi kopya yapıştır yapman gerekecekti ama dün akşam rastgele bişey buldum. ajaxın izin vermediği cross domain origin denen bişeye opera mobile configten bir ayar yaparak bütün domainlerden istek yapmayı başardım. bikaç güne hazır olur

tamam hakan..iyi bayramlar

• Slm arkadaslar yorumlarin hemen hepsini okudum ama toparlamaya ihtiyacim var
    1-ipad 2 alacm oneriniz ne
    2-en buyuk ihtiyacm film izlemek ve skntili olmasin istiyrm :( hem pad a yukleme olarak hem online ama hepiniz burda online uzerine calismissinz ama varsa usb olarak prigram fln soylesenz sevinirim
    3-online rahat nsl izleyebilrm toplu bir madde olsun bunun cvbi ltfen yani sadece o sitelere girmek yeterli mi
    4-herkese hayirli bayramlar
    5-bu kadr uzun yazdgm icin ozur dilerim cok heyecanliyim :) smdiden tskrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipadte usb girisi yok desem heyecanin kacar mi

@ganeja sen bisey beklemeee webteizle icin yazdigim mesaja bakabilirsin digerleri riven icin. bitti ama sana da iyi bayramlar;)

• quote:

ipadte usb girisi yok desem heyecanin kacar mi

@ganeja sen bisey beklemeee webteizle icin yazdigim mesaja bakabilirsin digerleri riven icin. bitti ama sana da iyi bayramlar;)

Usb donusturucu ise yaramaz mi dosyalri yuklemenin bi yolu yok mu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: xexy

Slm arkadaslar yorumlarin hemen hepsini okudum ama toparlamaya ihtiyacim var
    2-en buyuk ihtiyacm film izlemek ve skntili olmasin istiyrm :( hem pad a yukleme olarak hem online ama hepiniz burda online uzerine calismissinz ama varsa usb olarak prigram fln soylesenz sevinirim
    3-online rahat nsl izleyebilrm toplu bir madde olsun bunun cvbi ltfen yani sadece o sitelere girmek yeterli mi

hocam o nasıl bir türkçe dir

1. paran varsa ipad 3 al hayatı yaşa
    2. konudasın zaten
    3. sadece o sitelere girmek yeterli
    4. Seninde geçmiş bayramın hayırlı olsun
    5. sen uzun konu görmemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Slm arkadaslar yorumlarin hemen hepsini okudum ama toparlamaya ihtiyacim var

hocam o nasıl bir türkçe dir

1. paran varsa ipad 3 al hayatı yaşa
    2. konudasın zaten
    3. sadece o sitelere girmek yeterli
    4. Seninde geçmiş bayramın hayırlı olsun
    5. sen uzun konu görmemişsin

Eyw hocam cok tskrler :)) tlfndan giiriyrm seyahat halindeyim kusura bakma ins bende adim atiyrm bu işe paslasiriz :)

• quote:

quote:

Usb donusturucu ise yaramaz mi dosyalri yuklemenin bi yolu yok mu :(

yolu var ama donusturucuyle degil usb rahatliginda da degil tabi. ayrica o sitelere girmek yeterli diye bisey yok. ipadte flash player yok. html5 player kullanan sitelerden video izlersin sadece. su an film sitelerinden bazilari bu playeri kullanmak zorunda ama yarin tekrar flasha gecmiyceklerinin bi garantisi yok. vk.com bunun icin bi onlem aldigi an bu film siteleri baska bir alternatif bulmak zorunda kalcak

• Arkadslar ipad 2 ile araniza katilmis bulunmaktayim ama yeni oldugum icin lutfen sorularimi mazur gorun
    Online siteleri denedim ama ben dha cok pcden tablete atip net hizini beklemeden izlemeyi istiyorum yani bazen net hizi dusuyr gec oluyr bekleyerk izlemek bu konu hakkinda yapabilecgm bir sey var mi ? Tskrler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemakina hala html5 icin bir adım atmıyor. Cok acı..

• arkadaşlar şimdi artık
    ipadlerle flash sitelerde film izlenemiyor mu?
  • Arkadaşlar bütün konuyu okudum ve verilen tüm siteleri denedim ancak hepsinde play işaretinin üzerinde çizgi bulunuyor ve hiç birini açmıyor, yabancı sitelerde dahil olmak üzere hatta m. ile başlayan mobil siteler var onlarda bile aynı şekilde oluyor. Öncelikli olarak bir ayar mı yapmam lazım ne lazım veya şuan çalışan herhangi bir site var mı deneyebileceğim ipad3 üzerinden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Arkadaşlar bütün konuyu okudum ve verilen tüm siteleri denedim ancak hepsinde play işaretinin üzerinde çizgi bulunuyor ve hiç birini açmıyor, yabancı sitelerde dahil olmak üzere hatta m. ile başlayan mobil siteler var onlarda bile aynı şekilde oluyor. Öncelikli olarak bir ayar mı yapmam lazım ne lazım veya şuan çalışan herhangi bir site var mı deneyebileceğim ipad3 üzerinden ?

mesela dizimag de bir diziye tıkladığınızda izleyemiyormusunuz..? ben bir hafta önce izmite giderken otobüste wireless vardı....oğlumla ipadden spiderman dizisini izleyerek izmite kadar gittim..şu an ipad yanımda yok..ama ilk mesajdaki tüm siteleri açabiliyordum...sizdede (eğer sitelerde bir sorun yoksa)bir problem olmaması lazım
  • quote:

ok hocam....
    geçmiiş bayramın lkutlu olsun...
  • rlxhkn
    son verdiğin script dizimag içindi.dizihd yi de eklemeyi unutma lütfen.birde font büyütme olayını.
  • arkadaşlar online değilde pc den torrent ile indirip ipade atayım oradan izleyeyim derseniz..yöntem basit..biraz forumda aratırsanız çok çözüm var..ama kısaca..
    mesela torrent ile bir dizinin tüm bölümlerini netinizin limiti ve hızı müsait ise (1 sezonunu tümünü komple-yaklaşık 1-2 saatte indirebilirsiniz...) hemen hemen tüm dizilerin alt yazıları divx planet ve türkçealtyazı sitelerinde var...alt yazı ile dizinin bölümünü aynı isimde yapın.
    izlemek için avplayer mükemmel.ama paralı1 kerelik onu satın alacaksınız...en azından tüm filmlerde sorun yaşamazsınız..(alt yazı okumada sorun yok..)
    onunla dizileri ipade atıp izleyebeilirsiniz...
  • online izleme sielerinde kalite arttıktan sonra hiç indirmedim.fazla yer kaplıyor ve gereksiz bence.
    filmde gelde hdseyiri arama.benzeri kalite olarak yok sanırım hala.hd diyip 360-480p çekimleri koyuyorlar.
    gerçek hd yi aramadan orda buluyorduk.
  • quote:

online izleme sielerinde kalite arttıktan sonra hiç indirmedim.fazla yer kaplıyor ve gereksiz bence.
    filmde gelde hdseyiri arama.benzeri kalite olarak yok sanırım hala.hd diyip 360-480p çekimleri koyuyorlar.
    gerçek hd yi aramadan orda buluyorduk.

aynen..bence de stream de sorun olmuyor..hd filmi bile beklemeden seyredebiliyorduk..ama net olömadığı yerde tatilde v.s...gitmeden sezonu indirip izlemekte güzel oluyor.eşim walking deadi izliyordu.tatile gitmeden 2.sezonu 1 saatte indirdim...gittiği yerde izledi.enterasandır...mesela laptopu hdmi ile lcd ye bağlıyorum..mesela dizimag de yüksek kalitede bile diziyi açsam görüntü ipaddeki kadar net olmuyor..retina ekrana hemen alıştıkmı ne...? retina ekranı doyuracak kadar yüksek çözünürlüklü olmasada izlediğimiz şey..yinede ipadde güzel gözüküyor...

• quote:

rlxhkn
    son verdiğin script dizimag içindi.dizihd yi de eklemeyi unutma lütfen.birde font büyütme olayını.

ya kusura bakma pcde sorun var bugunlerde de pek vaktim yok zaten ama soz verdik. font falan degil beklediginden cok daha iyi bi sistem yapcam. dizimag-dizihd-hdfilmsitesi

bikac gun daha verirsen tabi;)

• quote:

quote:

rlxhkn

ya kusura bakma pcde sorun var bugunlerde de pek vaktim yok zaten ama soz verdik. font falan degil beklediginden cok daha iyi bi sistem yapcam. dizimag-dizihd-hdfilmsitesi

bikac gun daha verirsen tabi;)

Eyvallah acelem yok.zaman senin.ses çıkmayınca merak ettim sadece.

• resimdeki gibi kalıyor dizimag de diğerlerinde de çarpı oluyor üzerinde ne yapmam lazım arkadaslar ? http://db.tt/1XH2EKdL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknsmnc -- 24 Ağustos 2012; 21:39:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.