Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

beyler webteizle şu an benim gordüğüm en iyi site hdseyir i saymıyorum kapandığı için. webteizle gibi sorunsuz açan geniş film arşivli site keşfeden var mı? bu arada webteizleyi safariden ana ekrana ekle dedim.ipad de alt taraftaki simgelere atamıyorum.oraya kaç simge atılıyor 6 dan fazla atamıyorum yokmudur ayarı

Webteizle Türkiye'de acmıyor galiba erişim engellendi filan yazıyor ama yurtdışına gidince deniyecegim saol.baska boyle site var mı bildiginiz?

az once baktım sorun yok sitede .dns yada proxy kullanıyomusunuz açması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

beyler fullhdfilmizle den izleniyo direk demişsiniz ben ipad de denedim olmuyor.otomatik geçiş sistemi de devre dışı şu an .kod mu lazım. heseyir tam anlamıyla hd sayılırdı.diger hd yazan siteler dvd ripten farksız o kadar bile yok belki

webteizlede 720p var aslinda ama kodsuz en fazla 480p izlersiniz. kullanan olcaksa yazarim

@riven senin ise bakcam sonunda. yanliz ben player eklemeyi dusunuyordum da, senin opera html5 destekli degil mi? yani dizimagi kodsuz acmasi gerekiyor bence. eger acmiyorsa kalin punto baglantilarla idare etcez cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p film için baska bir konu actım. kod kullanılması gerektiği için ayrı bi konu olması daha iyi olur diye dusundum. zaten baska 720p izleme yolu da yok

http://forum.donanimhaber.com/m_65384615/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Opera html5 destekliyor.
    açıkçası biara denediğimiz beyaz sayfada küçük player üzerinden olacaksa tercih etmem.kullanımı kolay değil o playerin.sen sadece dizi sayfasında part 1-2-3 yazılarını büyük fontlarla yazdır yeter.en kullanışlısı o.bunu ne kadar çok dizi film sitesinde ortak çalışır hale getirirsen o kadar makbule geçer.sonucu merakla bekliyorum.şuanki dizimag oynatımından memnunum zaten.font olayı hariç.

• Ben kendi sitemde filmleri iphone ile izleyebiliyorum ( bazıları olmuyor tabiki ) demek isterseniz: http://www.720pfilmizle.com

Yanlız filmler 720p değil 360p kalitesindedir.

Filme girdiğinizde aşağıda iphone yazan mavi player varsa direk izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 3 Eylül 2012; 21:12:50 >
  • Dizimagin butun icerigi bir suredir sorunsuz calisiyordu. Bugunden sonra yine eski icerikleri ipadde acmamaya basladi. Galiba baska serverda yuklu oldugu icin ulasamiyor eski videolara.

• Bende cok ariyorum mobil ve Film sitelerini.iPhone sagolsun Flash destekli herhangi bir siteden birsey izleyemiyorum.

• Dizimag a birşey olmasın o kafi,mukemmel bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Dizimag a birşey olmasın o kafi,mukemmel bir site.

aynen..gözümüz gibi bakıyoruz...
  • arkadaşlar webte izle deki filmleri 720 p izlemek için hakan arkadaşımız sağolsun bir kod yazmış..detaylar aşağıda...

Bu siteyi zaten biliyoruz diyenler cıkabilir, cıkmadan ben söyliyim biliyorsunuz ama 720p izleyemiyorsunuz. Çunku embed olarak paylaştıkları HTML5 player, 720p formatı olmasına rağmen en fazla 480p veriyor. Aşağıdaki yontemle cok basit bi şekilde 720p izleyebilceksiniz.

sitemizhttp://webteizle.com ancak aşağıdaki yontem baska sitelerde de çalışabilir. Tabi ben sadece buna garanti veriyorum

kullanım;

-Herhangi bir sayfayı yer imlerine ekleyin. mesela bu sayfayı.
    -aşağıdaki kodun tumunu kopyalayın
    -az once eklediğiniz yer imini duzenlemek uzere acın
    -yer imi adını vk yapın, yer imi adresi kısmına da kopyaladıgınız kodu yapıstırın ve kaydedin.

-webteizle.com dan bir film acın ve yer imine tıklayın bu kadar basit

edit: bir de safari için download manager yüklüyse bu şekilde filmleri indirme şansınız da var. çünkü eğer varsa oynatmaya başlamadan önce soracak; napıyım indiriyim mi izletiyim mi diye

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){confirm("Player farkli bir sayfada 360p olarak acilacak. Acildiktan sonra aynı yer imine tekrar tiklarsaniz 720p olur");location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}else{location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("360", "720");}

• ganeja

rlxhkn başta olmak üzere bu sayfaya gelene kadar pek çok kaliteli site ve script paylaşımı yapıldı.ancak bunları ilk sayfada güncel göremiyoruz.konuyu başlatan olarak 1.sayfaya bunları eklemeni bekliyorum pekçok konu başlatanın yaptığı gibi.arada kalmış işe yarayan bi sürü script e insanların ulaşması için bunu yapmalısın bence.
  • _riven aslında kodu dün yazmıştım ama forumda sorun olduğu için ekleyemedim. şimdi bu aşağıdaki dizimag, dizihd, hdfilmsitesi ve webteizle için. pc de denedim sorun yok ama operada denemedim daha doğrusu benim opera beni deli ediyor çok yavaş. sen bi dene sorun çıkarsa yazarsın.

opera:config ten network seçeneğine girip en üstteki allow access yazan yere tik atıp kaydetmen gerekiyor. js aşağıda

not: sadece riven için, ipadte olmaz bu kod

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){butonlar="";function oku(url){xml=new XMLHttpRequest();xml.open("GET", url, false);xml.send(null);xml=xml.responseText;}function buton(link, sayi){butonlar+="<button onclick=javascript:window.open('"+link+"')>"+sayi+". Kisim</button> ";}function sonuc(){document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML="</br></br></br></br></br>"+butonlar+document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML;save();}function hdfilmsitesi(){url=document.URL+"?postTabs=2";oku(url);oku((xml.split('settingsFile: "')[1]).split('"')[0]);a=xml.split('"');sayi=0;for(x=0;x<a.length;x++){if(a[x].search(".mp4")>0){sayi++;buton(a[x], sayi);}}sonuc();}function dizimag(){kacpart=((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).split("file':")).length-1;sayi=0;for(x=0;x<kacpart;x++){sayi++;link=ssss[x].file;buton(link, sayi);}sonuc();}function dizihd(){oku(xmlAddress);xml=xml.split('"');sayi=0;for(x=0;x<xml.length;x++){if(xml[x].indexOf(".mp4")>0){sayi++;buton(xml[x], sayi);}}sonuc();}function vkac(){location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}function vksonuc(){location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("360", "720");}adres=document.URL;if(adres.search("hdfilmsitesi")>0){hdfilmsitesi();}else if(adres.search("dizimag")>0&&ssss){dizimag();}else if(adres.search("dizihd")>0&&xmlAddress){dizihd();}else if(adres.search("vk.com")<0&&adres.search("webteizle")>0){vkac();}else if(adres.search("vk.com")>0){vksonuc();}}, true);

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ganeja

rlxhkn başta olmak üzere bu sayfaya gelene kadar pek çok kaliteli site ve script paylaşımı yapıldı.ancak bunları ilk sayfada güncel göremiyoruz.konuyu başlatan olarak 1.sayfaya bunları eklemeni bekliyorum pekçok konu başlatanın yaptığı gibi.arada kalmış işe yarayan bi sürü script e insanların ulaşması için bunu yapmalısın bence.

dostum zaten 1.sayfada ilk mesajda...direct açan siteler var....(konu başlığımızda bu zaten.....)
    kodlarda hakanın imzasında mevcut..ama istediğin farklı bir şey ise ekleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

_riven aslında kodu dün yazmıştım ama forumda sorun olduğu için ekleyemedim. şimdi bu aşağıdaki dizimag, dizihd, hdfilmsitesi ve webteizle için. pc de denedim sorun yok ama operada denemedim daha doğrusu benim opera beni deli ediyor çok yavaş. sen bi dene sorun çıkarsa yazarsın.

opera:config ten network seçeneğine girip en üstteki allow access yazan yere tik atıp kaydetmen gerekiyor. js aşağıda

window.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){butonlar="";function oku(url){xml=new XMLHttpRequest();xml.open("GET", url, false);xml.send(null);xml=xml.responseText;}function buton(link, sayi){butonlar+="<button onclick=javascript:window.open('"+link+"')>"+sayi+". Kisim</button> ";}function sonuc(){document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML="</br></br></br></br></br>"+butonlar+document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML;save();}function hdfilmsitesi(){url=document.URL+"?postTabs=2";oku(url);oku((xml.split('settingsFile: "')[1]).split('"')[0]);a=xml.split('"');sayi=0;for(x=0;x<a.length;x++){if(a[x].search(".mp4")>0){sayi++;buton(a[x], sayi);}}sonuc();}function dizimag(){kacpart=((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).split("file':")).length-1;sayi=0;for(x=0;x<kacpart;x++){sayi++;link=ssss[x].file;buton(link, sayi);}sonuc();}function dizihd(){oku(xmlAddress);xml=xml.split('"');sayi=0;for(x=0;x<xml.length;x++){if(xml[x].indexOf(".mp4")>0){sayi++;buton(xml[x], sayi);}}sonuc();}function vkac(){location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}function vksonuc(){location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("360", "720");}adres=document.URL;if(adres.search("hdfilmsitesi")>0){hdfilmsitesi();}else if(adres.search("dizimag")>0&&ssss){dizimag();}else if(adres.search("dizihd")>0&&xmlAddress){dizihd();}else if(adres.search("vk.com")<0&&adres.search("webteizle")>0){vkac();}else if(adres.search("vk.com")>0){vksonuc();}}, true);

bunu deneme.js diye oluşturduğumuz dosyaya giriyoruz dimi?
    bu arada opera/network içindee allow acces değilde en üstte Allow cross network nav. diye seçenek var tıklanan bumu?

• sanki biraz yavaş çalişiyor ama olsun çok işime yaradı teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

ganeja

dostum zaten 1.sayfada ilk mesajda...direct açan siteler var....(konu başlığımızda bu zaten.....)
    kodlarda hakanın imzasında mevcut..ama istediğin farklı bir şey ise ekleyeyim...

bende ipad yok.android tablet var.ancak siteler flash açsa bile player direk devreye girmeden dizi/film izlenmiyor.bu sebeple html5 üzerinden yada scriptle playerı devreye almak önemli.ben bu başlıkta bunu yapabilen site yada yöntemleri ilk sayfada toplu görmekten bahsediyorum.scriptler için hakanın iznini alıp baş sayfaya ekleyebilirsin.webte izle gibi 720p hd siteleri ekleyebilirsin.

amaç hd kalitede playerla takılmadan tablette seyir olduğuna göre buna hizmet eden tüm site ve unsurları ilk sayfada toplayabilirsin.

ben bunu html5 sağlıyor diye ararken bu başlığı buldum mesela ve bu sayede hakanın scriptlerine ve çözüme ulaştım burda.
    buna ulaşmak isteyen ve olabilirliğinden haberdar olmayan çok fazla android kullanıcısı var eminim.senin yada Hakan ın toplu olarak bunları ilk mesajda yer alacak şekilde duyurmasını öneririm. kıymetli paylaşımlar kesinlike.
    android tabletlerin kaliteli seyir eksikliğini giderip laptoptan izleme zorunluğunu kaldırıyor.bunun önemimden ve paylaşımından bahsediyorum aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

ganeja

bende ipad yok.android tablet var.ancak siteler flash açsa bile player direk devreye girmeden dizi/film izlenmiyor.bu sebeple html5 üzerinden yada scriptle playerı devreye almak önemli.ben bu başlıkta bunu yapabilen site yada yöntemleri ilk sayfada toplu görmekten bahsediyorum.scriptler için hakanın iznini alıp baş sayfaya ekleyebilirsin.webte izle gibi 720p hd siteleri ekleyebilirsin.

amaç hd kalitede playerla takılmadan tablette seyir olduğuna göre buna hizmet eden tüm site ve unsurları ilk sayfada toplayabilirsin.

ben bunu html5 sağlıyor diye ararken bu başlığı buldum mesela ve bu sayede hakanın scriptlerine ve çözüme ulaştım burda.
    buna ulaşmak isteyen ve olabilirliğinden haberdar olmayan çok fazla android kullanıcısı var eminim.senin yada Hakan ın toplu olarak bunları ilk mesajda yer alacak şekilde duyurmasını öneririm. kıymetli paylaşımlar kesinlike.
    android tabletlerin kaliteli seyir eksikliğini giderip laptoptan izleme zorunluğunu kaldırıyor.bunun önemimden ve paylaşımından bahsediyorum aslında.

hocam anladımda..o iş biraz sıkıntılı..böyle 17 sayfalık bir konumuz vardı...şimdi yok..öyle bir şey yapmamamızın sebebini hakana p.m densorabilirsin....şimdilik bu başlıkla devam edelim
    sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

_riven aslında kodu dün yazmıştım ama forumda sorun olduğu için ekleyemedim. şimdi bu aşağıdaki dizimag, dizihd, hdfilmsitesi ve webteizle için. pc de denedim sorun yok ama operada denemedim daha doğrusu benim opera beni deli ediyor çok yavaş. sen bi dene sorun çıkarsa yazarsın.

@rlxhkn
    dizimagde çalıştı.kutu şeklinde güzel olmuş.ancak diğerleri çalışmıyor.
    dizihd de öncelikle yeri yanlış.bets10 reklamına giriyor 4parttan sonra tuşlar.tıklayınca da bişey olmuyor.dizihd scripti tek başına çalışıyorken bu olmadı.
    webtvizle de tuşlar gözükmeden direk vk player full ekran yerleşiyor ve epey yüklemeye çalıştıktan sonra beyaz ekranda kalıyor.operayı flashı kitleyerek donduruyor.playerı devreye alamadan flash üzerinden playerı çalıştırmaya çalıştığı için böyle oluyor gibi.
    hdfilmsitesi nde hiç bir tuş yada değişiklik yok.etkisi yok gibi.

• m.webteizle.com da direk açıyor ama 1. sayfada göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtnevzat

m.webteizle.com da direk açıyor ama 1. sayfada göremedim.

akşam kontrol edip eklerim....
    teşekkür
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.