Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla yabancıdiziizle sorunsuz....yıllardır çalışıyor.....tebrikler
  • türk filmlerinin oldugu bir site varmı? html5
  • http://dizihdtv.com vehttp://diziizliyor.us benim denediğim en iyi 2 site. Bunlardan ilk yazdığım sitenin daha güncel tutulduğunu fark ettim. Yeni diziler çok kısa bir sürede altyazısı ile birlikte yerini alıyor. Arayüzü de gayet güzel, aradığınızı rahat buluyorsunuz. Gerçek 720p kalitesinde izliyorsunuz, ayrıca ses de aynı şekilde çok kaliteli, tabi akıcı bir şekilde izleyebilmek için hızlı bir internet bağlantısı şart.
    Bu arada "Vikings" isimli dizi yeni başladı, sanırım dün 3. bölümü yayınlandı. Ben ilk 2 bölümünü izledim. Tavsiye ederim güzel başladı, güzel devam ediyor. Spartacus, game of thrones türünü seviyorsanız bunu da beğenebilirsiniz

• Beyler bu siteye hiç baktınız mı ???http://www.720phdfilmler.com ipadden denicem birazdan vk olduğu için hepsini açar diye tahmin ediyorum görüntüler iyi. bu arada rlxhkn buralarda mı ? Vk için çift tıkladığımız kod zamanında yapmıştım hala geçerli mi o webteizle için? Çünkü eskiden görüntüyü güzel filtreliyor du. Şimdi ise webteizlede kod kullanınca kullanmadanki görüntüyle aynı sanki. Eskiden bariz kalite farkı oluyodu şimdi olmuyo gibi geldi. http://www.720phdfilmler.com bu siteyi araştırıyorum şimdi. İpad den açıyosa bi sitemiz daha oldu demektir.Ya da verdiyseniz önce bilmiyorum

• kimse konuya bakmıyor artık galiba.yeni site keşfettiler kayboldular ortadan belki de ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 4 Nisan 2013; 23:50:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar, iphone 5 telefonumla online film izleyemiyorum. basladiktan sonra donuyor. islemcimi yeterli degil yoksa izlemek icin baska bir yolmu lazim. Bilenler yardim edebilirmi. internetim ttnet sinirsiz 8 mb hiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea2601

arkadaslar, iphone 5 telefonumla online film izleyemiyorum. basladiktan sonra donuyor. islemcimi yeterli degil yoksa izlemek icin baska bir yolmu lazim. Bilenler yardim edebilirmi. internetim ttnet sinirsiz 8 mb hiz.

hangi siteden izliyosunuz? yok öyle bir şey .işlemci yetersizliğiyle alakalı bişey değil.imternetinizde kopma olabilir.wifi ile giriyosanız net sinyali tam gelmiyo olabilir.belli biyere gelip donuyorsa upload edilen filmle de ilgili olabilir

webteizle.com a girip bi filmi izlemeyi deneyin.yoksa siz flash destekli bi siteden mş film izlemeye çalışıyosunuz tam anlamadım
    webteizle şu an demirbaş site.oradan izleyebilirsiniz biz oradan izliyoruz .umarım sorunsuz izlersiniz başka bir problem yoksa eğer.izlenmesi gerekiyo bu siteden. bi bakın isterseniz tekrar.internet bende de yavaş 2 gündür yarıda takılıyo bazen net yavaşlayınca.sonra baştan başlatmak zorunda kalıyorum.kaldığı yerden devam edemiyorum.bilmiyorum netle mi ios6 ile mi ilgili.bende de ara sıra sorun oluyor ama genel itibariyle bu siteden sorunsuz izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 1 Nisan 2013; 21:49:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

arkadaslar, iphone 5 telefonumla online film izleyemiyorum. basladiktan sonra donuyor. islemcimi yeterli degil yoksa izlemek icin baska bir yolmu lazim. Bilenler yardim edebilirmi. internetim ttnet sinirsiz 8 mb hiz.

hangi siteden izliyosunuz? yok öyle bir şey .işlemci yetersizliğiyle alakalı bişey değil.imternetinizde kopma olabilir.wifi ile giriyosanız net sinyali tam gelmiyo olabilir.belli biyere gelip donuyorsa upload edilen filmle de ilgili olabilir

webteizle.com a girip bi filmi izlemeyi deneyin.yoksa siz flash destekli bi siteden mş film izlemeye çalışıyosunuz tam anlamadım
    webteizle şu an demirbaş site.oradan izleyebilirsiniz biz oradan izliyoruz .umarım sorunsuz izlersiniz başka bir problem yoksa eğer.izlenmesi gerekiyo bu siteden. bi bakın isterseniz tekrar.internet bende de yavaş 2 gündür yarıda takılıyo bazen net yavaşlayınca.sonra baştan başlatmak zorunda kalıyorum.kaldığı yerden devam edemiyorum.bilmiyorum netle mi ios6 ile mi ilgili.bende de ara sıra sorun oluyor ama genel itibariyle bu siteden sorunsuz izliyorum

Ben webteizle.com dan izlemeye çalışıyorum fakat flash player eklentisi istiyor?

• Arkadaslar suan ıcın tavsıye edebilecegınız siteler varmı ? İpadım var dizi izleyebılıyorum fakat film seyredemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cem62

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

Ben webteizle.com dan izlemeye çalışıyorum fakat flash player eklentisi istiyor?

Puffin uygulamasıyla izleyebilirsiniz.

• herkes dizi dizi diye yazmış durmus online film sitesi yokmu !
  • up.
  • Yabancidiziizle acilmiyor..format desteklenmiyor yada network failed diyor ne alaka?? Dizimag aciliyor ama buradada streaming baya yavas neden acaba? iphone 5 kullanicisiyim..

• m.fdfinder.com film izlemek için öneririm
  • ben pc de indirip atmak için site arıyorum anime için türkanime dizi için dizimag film için unutulmazfilmler.com kullanıyorum var mı iyisi
  • www.tele-vizyon.com siteside html5 destekliyor . İphone ve ipadlerden izleyebilirsiniz.
  • Unutulmazfilmler.com iphone da çalışmıyor.Hangi tarayıcıdan açarsam açayım app store a yönlendiriyor.Puffin de de çalışmıyor.Çözümü bilen var mı?

• http://dizipedi.com/ bu ara çok reklamı dönüyor ne kadar iddialilar açıldığında göreceğiz.

• http://www.etvizle.gen.tr/ al kardeşim zaten tüm kanallar var ne istiyon daha :)
  • Biri film sitesimi dedi bomba http://www.full-hd-film-izle.com/
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.