Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese teşekkürler forumda en çok yardımcı olan konulardan biri benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Arkadaslar 24 dizisini izleyebilecegim site var mı ? Verilen sitelere baktım sadece birisİni de son sezonu var..ama bana 3.sezondan itibaren lazım...yardımcı olabilen olursa sevinirim..

dizimagte bütün bölümleri var

iPad ımde açamadım..ios 5.1 iPad 3..

Siz iPad de mı denediniz..

dostum eski bölümleri bulman zor...en iyisi.. kotasız netin varsa torrentten indir..bir sezonu 1 saatte tüm bölümleriyle indirirsin..divxplanette de alt yazıları var..at ipade..heryerden izle..

Ustad tüm sezonlar bilgisayarda var zaten..ama altyazili Filmi ipad e atma ısını yapamadım..isin asli Google dan arattim ama düzgün bilgi Bulamadım..

gökhan ipadde hangisi var...avplayer..aceplayer..oplayer...
    bunlardan biri varsa kolay...

Ucu de yüklü değil..oplayer HD lite var sadece..deneyeyim diye kurmuştum..memnun kalırsam ücretlisini kurarım diye düşündüm...bu önerdiklerinden hangisi en iyisi ise onu kurabilirim...ücretsiz olanı varsa daha makbul olur tabii :) jailbreaksiz cihazım..

valla en iyisi avplayer ama şu anda appstorede varmı bilmiyorum..bir ara kalkmıştı sanki..o yoksa oplayer veya ace playerde olur..
    sana link yolluyorum..gayet kolay kullanmak..özellikle alt yazı olayı..kolay gelsin..

http://www.iphoneturkey.biz/2011/03/avplayer-ile-iphone-ve-ipadde-rahatca-video-izleyin.html

özellikle wifi transfer değilde file sharing(dosya paylaşımı )ile film ve alt yazıları cihaza at..otomatik tanır o...

Ok..deniycem..teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• www.fullhdfilmizle.com skyfire'da takılmadan izletiyor, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

www.fullhdfilmizle.com skyfire'da takılmadan izletiyor, tavsiye ederim.

Safaridede açıyor..ama 10 mbit den daha düsük internet hızınız varsa..tavsiye etmem....protatlı hasta gibi..izleniyor

• philps tvler html5 destekliyor. onun için bulmak zor. lütfen güncel html5 destekleyen video sayfaları önerilerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar 15 sayfa pc'de 30 küsür sayfa mobilde okuması çok güç iş güçten vakit bulamıyorum bu konuda ortaya çıkan sitelerden aklında olanları tekrar buraya yazma imkanı olan var mı?
  • unutulmazfilmler.com gayet güzel bir site ipad'de sorunsuz çalışıyor.
  • saol
  • konuyu kaybetmiştim iyi oldu bu teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mobil surum haricinde... Safariden dizimag açılmıyor..sizdede boylemi...? Sadece yabancıdizi izleye kaldık...
    Safariden dizimagi izleyememiz kotu oldu..genelde ipadden izliyorduk.....

• Super

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok işime yaradı teşekkürler...
  • http://m.fdfinder.com dan da html 5 ve mobil destekli film ve dizi izleyebilirsiniz
  • @rlxhkn

senin bana yaptığın operada dizimag scriptler vardı,parça için yukarıda kutulara basıp çalıştırıyordum,artık çalışmaz oldu bunlar.içlerindeki dizi-mag şeklinde değişen isimleri değiştirdim falan çalışmadı yine.işin garibi klasik bookmarka kaydedip dizi sayfasında çalıştırdığım scriptlerde dizimagin kendi oynatıcısında işe yaramıyor.
    bi gözden geçirmen mümkün mü acaba.
    tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

@rlxhkn

senin bana yaptığın operada dizimag scriptler vardı,parça için yukarıda kutulara basıp çalıştırıyordum,artık çalışmaz oldu bunlar.içlerindeki dizi-mag şeklinde değişen isimleri değiştirdim falan çalışmadı yine.işin garibi klasik bookmarka kaydedip dizi sayfasında çalıştırdığım scriptlerde dizimagin kendi oynatıcısında işe yaramıyor.
    bi gözden geçirmen mümkün mü acaba.
    tşkler..

Pm at istersen..buradan goremeyebilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Einsteinın Beyni

http://m.fdfinder.com dan da html 5 ve mobil destekli film ve dizi izleyebilirsiniz

Teşekkür ederim güzel site

• riven pm e cevap yazdım buraya da yazıyım. ipadçiler için dizimag masaüstü sitede sorun var mı yok mu bilmiyorum varsa aşağıdaki kodu kullanabilirler. kullanmayı bilmeyenler için kısa açıklama

herhangi bir siteyi yer imlerine ekleyin.
    aşağıdaki kodu kopyalayın
    eklediğiniz yer imi adresini bunla değiştirin. yer imi adı olarak da dizimag yazın

dizimagten dizinizi seçip koda tıklayın

javascript:desen=/mevcutkalite="yuksek"\;var\s(.*?)=/g;body=document.body.innerHTML;degis=(desen.exec(body))[1];xxx=eval(degis);linkler="";for(x=0;x<xxx.length;x++){link=xxx[x].file;linkler+="<a%20href='"+link+"'>Part%20"+(x+1)+"</a></br>";}document.write(linkler);save();
  • Alayı traş reklam kalabalığıwww.vizyonhdfilm.com sitesinden ipad üzerinden bile film izleyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

riven pm e cevap yazdım buraya da yazıyım. ipadçiler için dizimag masaüstü sitede sorun var mı yok mu bilmiyorum varsa aşağıdaki kodu kullanabilirler. kullanmayı bilmeyenler için kısa açıklama

herhangi bir siteyi yer imlerine ekleyin.
    aşağıdaki kodu kopyalayın
    eklediğiniz yer imi adresini bunla değiştirin. yer imi adı olarak da dizimag yazın

dizimagten dizinizi seçip koda tıklayın

javascript:desen=/mevcutkalite="yuksek"\;var\s(.*?)=/g;body=document.body.innerHTML;degis=(desen.exec(body))[1];xxx=eval(degis);linkler="";for(x=0;x<xxx.length;x++){link=xxx[x].file;linkler+="<a%20href='"+link+"'>Part%20"+(x+1)+"</a></br>";}document.write(linkler);save();

eyvallah hakan..sorun yaşayanlar kullanabilir..bilmiyorum düzeldimi masaüstü....hayrettir yabancıdiziizle..yıllardır sorunsuz gidiyor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.