Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarla hiç uğraşmayın, puffin son güncelleme ile çok güzel oldu onu yükleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up yapalım....
  • arkadaşlar..webte izlede filmler bayağı bir geç açılıyor..sizdede öylemi..?
    androiddede denedim aynı..sorun sitede ..sanırım
  • dizimag ipadde yine gitti..
  • unutulmazfilmler.com da html5 destekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholme

dizimag ipadde yine gitti..

nesi gitti tam olarak hiç bi film açılmıyor mu bazıları mı? sistemde değişiklik yapmış ama bende ipad olmadığı için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

nesi gitti tam olarak hiç bi film açılmıyor mu bazıları mı? sistemde değişiklik yapmış ama bende ipad olmadığı için soruyorum

Yeni çıkan 2 farklı dizide denedim birinde direk açılmıyor yazdı play işaretinin üzerinde çarpı vardı. Diğerinde de yine açılmıyor uyarısı çıktı ekranda ama uyarıda ekstradan bu alternatif link mobilde çalışmamaktadır yazıyordu. Dizimagin kullandığı o 3 alternatif linklerde rusya 1 ve 3 mobilde çalışmayabilir yazıyor ama alternatif link kısmına da tıklanmıyor ipadde dolayısıyla değiştiremiyorum. Ayrıca ilk denediğim rusya da değildi amerika diyordu ona rağmen açılmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar..webte izlede filmler bayağı bir geç açılıyor..sizdede öylemi..?

aynı sorun bende de var. 5.1.1 jbli iphone ve ios 6.0.1 versiyonlu ipad 3'de yavaş açılıyor, bazen hiç açılmıyor. Film izlemek mümkün değil.
    Aynı şey yabancıdiziizle.com da da geçerli. En gözde 2 sitemiz zamana yenik mi düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar..webte izlede filmler bayağı bir geç açılıyor..sizdede öylemi..?

aynı sorun bende de var. 5.1.1 jbli iphone ve ios 6.0.1 versiyonlu ipad 3'de yavaş açılıyor, bazen hiç açılmıyor. Film izlemek mümkün değil.
    Aynı şey yabancıdiziizle.com da da geçerli. En gözde 2 sitemiz zamana yenik mi düşüyor

amman diyelim..tahtaya vurma sesi......

• quote:

quote:

quote:

Yeni çıkan 2 farklı dizide denedim birinde direk açılmıyor yazdı play işaretinin üzerinde çarpı vardı. Diğerinde de yine açılmıyor uyarısı çıktı ekranda ama uyarıda ekstradan bu alternatif link mobilde çalışmamaktadır yazıyordu. Dizimagin kullandığı o 3 alternatif linklerde rusya 1 ve 3 mobilde çalışmayabilir yazıyor ama alternatif link kısmına da tıklanmıyor ipadde dolayısıyla değiştiremiyorum. Ayrıca ilk denediğim rusya da değildi amerika diyordu ona rağmen açılmadı.

ipad orjinal playerı çok parametreli url leri açamıyor. belki urlencode hale getirilirse açabilir. denemek istersen deneriz. onun haricinde aceplayer ile ve benim kodla açabilirsin o dizileri. kod imzamda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ipad orjinal playerı çok parametreli url leri açamıyor. belki urlencode hale getirilirse açabilir. denemek istersen deneriz. onun haricinde aceplayer ile ve benim kodla açabilirsin o dizileri. kod imzamda var.

Bende geçenlerde sattıkları şimdi kaldırılan idizimag uygulaması hala var. Onunla sorunsuz eski-yeni her dizi açılıyor şu anda sıkıntım yok. Sadece siteden açmadığını paylaşayım istedim.

Bunun nedenini de merak ediyorum aslında. Uygulama da orjinal playerı kullanıyor ama dizileri açabiliyor. Uygulama da aynı yerlere bağlanıyor sanıyordum hep vk ya falan ama belki de farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholme -- 28 Kasım 2012; 23:05:35 >

• dizi-mag.com sorunsuz acliyor hatta bir cok dizi sitesi aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

dizi-mag.com sorunsuz acliyor hatta bir cok dizi sitesi aciliyor

• takip
  • Guzel konu beyler wifi den rahatiz

• http://www.filmifullizle.tv vehttp://www.sinemasitesi.org siteleride gayet başarılı..
  • Dizi mag sitesi ipadde açılıyor, ancak dizileri açılmıyor dexter ve family guy izliyz izleyemioruz :)) çalışan bi site yok şuana kadar bende! varmı bildiğiniz arkadaşlar?

• dizimag sorunlu bu aralar videoları açmıyor doğru düzgün.
    yabancıdiziizle ise yeni sezon dizileri açabiliyorsun ama eski sezonlarda ise tek part koymuşlar tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor ama pcden acabiliyorsun aynı bölümü. premium diye birşey var sanırım ama pc den giriyor ipadden girmiyor

Doğru düzgün bir site veya program bulamadım ipad de yabancı dizi izlemek için.
  • film için en uyumlu çalışan siteler.. ipad için.

webteizle.com çalışıyor. Onu ben denedim. Kullanıyorum.
    Bazı film uygulamaları bazen calışıyor

http://www.filmifullizle.tv

http://www.sinemasitesi.org bu iki site açıyor mu ipad de.

başka önerecekleriniz hangileri. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.