Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

selam. su 720p olayi hakkinda aciklama yaparak basliyim. Daha once @turuncum'un da soyledigi gibi bir videonun 720p olmasi baska bir 720p videoyla ayni kalitede oldugunu gostermez. hdseyir filmleri kendisi dvd den ripliyordu belki de, bunu bilmiyorum ama demek ki onun filmleri cevrilirken kaliteleri yuksek olacak sekilde cevrilmis.

Ayrica 1080p video sunan online bir site yok. youtube var benim bildigim, ama film sitesi yok.

bir de dizimagte yuksek kalite secince vk.com playeri cikiyorsa webteizle koduyla 720p olarak izleyebilirsiniz. film olarak webteizleden daha kalitelisi su an bildigim kadariyla yok.

daha kaliteli görüntülü siteler bana 1-2 kere denkgeldi. fakat yok denecek kadar azdı filmleri bende ismini bile unutmuşum
    Mesele kaliteden ziyade hatırı sayılacak bir arşiv. Çoğu filmi izleyen biri olduğum için çektiğim bu sıkıntı .hem iyi görüntülü hem arşivi güzel olan hdfilmsitesi tarzında mesela bi site bulmak lazım.

belkide biz aramayı bilmiyoruz var da google da sonuçlarda mı çıkaramıyoruz bilmiyorum.

bu arada google da aradaım taradım. peki güncel kaliteli filmleri bluray yada 1080p MKV formatında torrentten indirmeye sunan site varmı diye onu da bulamadım.var ama çoğu ücretli yada arşiv kısıtlı vs...
    En azından full hd yi test amacıyla 1 bluray indirmek istiyorum. torrent indirme olayında daha hızlı ve mantıklı. link mink derdi yok. bide port açınca uçuyor kbps....

1080p mkv bluray indirilecek arşivi güncel bilinen bir site varmıdır bildiğiniz ? aynı filmi hem ipad e hem laptop a atacağım kalite farkı nasıl olacak merak ettim

dostum laptoptan kaliteli izleme şansın pek yok maalesef..sony bile olsa....birde laptopun işlemcisi ne kadar güçlü olursa olsun bluray bir filmi zaten oynatamazsın..oynatırsında...prostatlı hasta gibi izletir sana laptop..
    aslında filmleri bluray olarak indirebileceğin siteler mevcut...ama bunlar torrent gibi tek link veremiyor..en az 25-30 parçaya blüyorlar filmi..ve yükledikleri paylaşım siteleride..şu an netload..upload ..letitbit..maalesef çok yavaş..indirmeye(hele bir blurayin yaklaşık 30 gb ..olacağı düşünlürse haftalar sürer...)
    onunyerine torrentten aradığın filmi kolaylıkla bulursun...ve tek link olarak 720...1080...mkv olarak indirebilirsin..inan bana gözün seyrattiğin medyada 1080 ile hatta 720 ile blıray filmi pek ayırtetmeyecektir...mesela bu linke tıkla..
    http://****.eu/search?f=brave+bluray

burada brave filmini 1080 olarak indir...DivxPlanet sitesindendende tr altyazıyı indir..ismini film dosyası ile aynı yap...ve laptopu hdmi ile bir lcd veya plasmaya bağla..seni fazlasıyla memnun edecektir...hatta seyredecğin lcd full hd değilse..hd ready ise ve 40 inçten büyük değilse..720 p bile yeterli olacaktır..
    zaten şu an bu film için seederler çok torrentte...ben 20 mb fiber ile 2 saatte indirdim..sende bağlantın yavaşsa..en fazla 4-5 saatte indirirsin...bence dene ..hiçfazlasıyla yorma kendini..haaaa ben uğraşırım dersen sana bluray indireceğin siteleride veririm...

bluray disk oynatıcı diye özelliklere özellikle belirtmişler. Oynatmasa neden reklamını yapsın adamlar ?
    codec ler yüklü playerlar yüklü grafik kartı işlemci iyi. Oynatmaz derken laptop a özel mi dedin? yoksa normal PC için de öyle mi demek istedin? yani demek istediğim bluray izlemek için özel bir cihaz mı gerekiyor?

tabiiki bir bluray oynatıcı..ve full hd en az 47 inç..led veya plazma lazım...
    haaa laptopta v.s tabiiki onu destekleyen özellikler vardır ama hangi laptop ve ekranı o kadar yüksek gerçek çözünürlük...ve 24 p ile oynatabilir...meçhul..sen tabiiki seyredersin ama kıyaslaman için dediğim gibi bluray oynatıcı ile lcd de seyretmen lazım....

• ama illede ben bir bluray indirip izleyeceğim dersen şuraya bir göz at..

http://www.hdarsivi.com/yabanci-bluray-disc-filmler/

tüm filmler true hd ve BD-50 dual layerden avc ile kodlanarak riplenmiş..yaklaşık 40 gb...yani, indirebilirsen..bire bir blu ray gibi olur....ve bluray oynatıcıya gerek yok..at hdd ye izle...
  • quote:

ama illede ben bir bluray indirip izleyeceğim dersen şuraya bir göz at..

http://www.hdarsivi.com/yabanci-bluray-disc-filmler/

tüm filmler true hd ve BD-50 dual layerden avc ile kodlanarak riplenmiş..yaklaşık 40 gb...yani, indirebilirsen..bire bir blu ray gibi olur....ve bluray oynatıcıya gerek yok..at hdd ye izle...

bi bakacağım teşekkürler. Bu arada ara sıra webteşzleye bakıyorum. yeni film eklenmiş mi diye. Pek yok . Sanırım yeni filmler dvd ye daha çıkmadı nete düşmedi. yada onlar geç ekliyorlar biraz bilmiyorum. 2012 filmlerinden bi hayli var izlemediğim.bekliyoruz bakalım

• quote:

...ve
    quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

selam. su 720p olayi hakkinda aciklama yaparak basliyim. Daha once @turuncum'un da soyledigi gibi bir videonun 720p olmasi baska bir 720p videoyla ayni kalitede oldugunu gostermez. hdseyir filmleri kendisi dvd den ripliyordu belki de, bunu bilmiyorum ama demek ki onun filmleri cevrilirken kaliteleri yuksek olacak sekilde cevrilmis.

Ayrica 1080p video sunan online bir site yok. youtube var benim bildigim, ama film sitesi yok.

bir de dizimagte yuksek kalite secince vk.com playeri cikiyorsa webteizle koduyla 720p olarak izleyebilirsiniz. film olarak webteizleden daha kalitelisi su an bildigim kadariyla yok.

daha kaliteli görüntülü siteler bana 1-2 kere denkgeldi. fakat yok denecek kadar azdı filmleri bende ismini bile unutmuşum
    Mesele kaliteden ziyade hatırı sayılacak bir arşiv. Çoğu filmi izleyen biri olduğum için çektiğim bu sıkıntı .hem iyi görüntülü hem arşivi güzel olan hdfilmsitesi tarzında mesela bi site bulmak lazım.

belkide biz aramayı bilmiyoruz var da google da sonuçlarda mı çıkaramıyoruz bilmiyorum.

bu arada google da aradaım taradım. peki güncel kaliteli filmleri bluray yada 1080p MKV formatında torrentten indirmeye sunan site varmı diye onu da bulamadım.var ama çoğu ücretli yada arşiv kısıtlı vs...
    En azından full hd yi test amacıyla 1 bluray indirmek istiyorum. torrent indirme olayında daha hızlı ve mantıklı. link mink derdi yok. bide port açınca uçuyor kbps....

1080p mkv bluray indirilecek arşivi güncel bilinen bir site varmıdır bildiğiniz ? aynı filmi hem ipad e hem laptop a atacağım kalite farkı nasıl olacak merak ettim

dostum laptoptan kaliteli izleme şansın pek yok maalesef..sony bile olsa....birde laptopun işlemcisi ne kadar güçlü olursa olsun bluray bir filmi zaten oynatamazsın..oynatırsında...prostatlı hasta gibi izletir sana laptop..
    aslında filmleri bluray olarak indirebileceğin siteler mevcut...ama bunlar torrent gibi tek link veremiyor..en az 25-30 parçaya blüyorlar filmi..ve yükledikleri paylaşım siteleride..şu an netload..upload ..letitbit..maalesef çok yavaş..indirmeye(hele bir blurayin yaklaşık 30 gb ..olacağı düşünlürse haftalar sürer...)
    onunyerine torrentten aradığın filmi kolaylıkla bulursun...ve tek link olarak 720...1080...mkv olarak indirebilirsin..inan bana gözün seyrattiğin medyada 1080 ile hatta 720 ile blıray filmi pek ayırtetmeyecektir...mesela bu linke tıkla..
    http://****.eu/search?f=brave+bluray

burada brave filmini 1080 olarak indir...DivxPlanet sitesindendende tr altyazıyı indir..ismini film dosyası ile aynı yap...ve laptopu hdmi ile bir lcd veya plasmaya bağla..seni fazlasıyla memnun edecektir...hatta seyredecğin lcd full hd değilse..hd ready ise ve 40 inçten büyük değilse..720 p bile yeterli olacaktır..
    zaten şu an bu film için seederler çok torrentte...ben 20 mb fiber ile 2 saatte indirdim..sende bağlantın yavaşsa..en fazla 4-5 saatte indirirsin...bence dene ..hiçfazlasıyla yorma kendini..haaaa ben uğraşırım dersen sana bluray indireceğin siteleride veririm...

bluray disk oynatıcı diye özelliklere özellikle belirtmişler. Oynatmasa neden reklamını yapsın adamlar ?
    codec ler yüklü playerlar yüklü grafik kartı işlemci iyi. Oynatmaz derken laptop a özel mi dedin? yoksa normal PC için de öyle mi demek istedin? yani demek istediğim bluray izlemek için özel bir cihaz mı gerekiyor?

tabiiki bir bluray oynatıcı..ve full hd en az 47 inç..led veya plazma lazım...
    haaa laptopta v.s tabiiki onu destekleyen özellikler vardır ama hangi laptop ve ekranı o kadar yüksek gerçek çözünürlük...ve 24 p ile oynatabilir...meçhul..sen tabiiki seyredersin ama kıyaslaman için dediğim gibi bluray oynatıcı ile lcd de seyretmen lazım....

bu arada sony vaio bluray oynatıcı entegre bi cihaz zaten etiketi bile var laptop üstünde. ekran full hd. bide bunları indirirsem tadından yenmez ama hala ipad deki kalite olacağını zannetmiyorum. Sanki ipadde 720p izlediğim bi film bile bunlardan kaliteli gibi sanki.
    çözünürlük farkından galiba bilmiyorum (verdiğin sitedeki caps lara bakarak bu fikri edindim. bi indirip bakacağım şimdi.

Bakın ne buldum .http://www.vidivodo.com/video/how-to-play-blu-ray-on-new-ipad-3/917114 ipad bluray oynatmak için diyor.

bu bluray nedir ne değildir öğrenemedim gitti. zaten yeni ipad oynatmıyormuydu bluray filmleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 7 Kasım 2012; 9:00:32 >

• yok oynatmaz..sadece bluray ripleri mkv olarak seyredebilirsin..ama new ipad ekranında iyi bir 720p aynen blurey gibi olur..
  • Dizimag kapatılmış pehüüüüüü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi-mag.com yeni adresi

• quote:

yok oynatmaz..sadece bluray ripleri mkv olarak seyredebilirsin..ama new ipad ekranında iyi bir 720p aynen blurey gibi olur..

http://www.vidivodo.com/video/how-to-play-blu-ray-on-new-ipad-3/917114 bu verdiğim linki inceledin mi ?
    bu şekilde oynatanlar var . acaba yaparsak daha daha kaliteli izleme imkanı bulurmuyuz dersin? yoksa farketmez mi.
  • quote:

quote:

yok oynatmaz..sadece bluray ripleri mkv olarak seyredebilirsin..ama new ipad ekranında iyi bir 720p aynen blurey gibi olur..

http://www.vidivodo.com/video/how-to-play-blu-ray-on-new-ipad-3/917114 bu verdiğim linki inceledin mi ?
    bu şekilde oynatanlar var . acaba yaparsak daha daha kaliteli izleme imkanı bulurmuyuz dersin? yoksa farketmez mi.

bir fikrim yok..uygun zamanda dene istersen..

• dizimag düzelmiş...dün akşam tüm dizileri sorunsuz açtı...
  • quote:

dizimag düzelmiş...dün akşam tüm dizileri sorunsuz açtı...

Bu mahkeme kararından önce yüklenen dizileri ipadden açmıyor nedense. Sadece son 2 gün içinde yüklenenleri açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholme

quote:

dizimag düzelmiş...dün akşam tüm dizileri sorunsuz açtı...

Bu mahkeme kararından önce yüklenen dizileri ipadden açmıyor nedense. Sadece son 2 gün içinde yüklenenleri açıyor.

Yakında hallederler.

• açmayan diziler varsa hala link alabilirim burda ben varım ya:)
  • Sorun bende mı yoksa iPad artık vk videolarını açamıyor mu :(

• yabanci dizileri izleyebilecegimiz guncel olan en iyi uygulama hangisi suan? yada websitesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

Sorun bende mı yoksa iPad artık vk videolarını açamıyor mu :(

yeni sistemlerinde bir harf hatası var. ne zaman düzeltirler bilmem. o zamana kadar benim kodu kullanacaksınız(bu kodlar yeni sistemlerine göre yani öncekiyle aynı değil)

720p eklenmis videolar için

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){confirm("Player farkli bir sayfada 360p olarak acilacak. Acildiktan sonra aynı yer imine tekrar tiklarsaniz 720p olur");location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}else{location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("360", "720").replace("video", "videos");}

480p eklenmis videolar için

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){confirm("Player farkli bir sayfada 360p olarak acilacak. Acildiktan sonra aynı yer imine tekrar tiklarsaniz 480p olur");location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}else{location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("360", "480").replace("video", "videos");}

360p videolar için

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){confirm("Player farkli bir sayfada acilacak. acildiktan sonra ayni yerimine tekrar tiklayin.");location.href="http://vk.com"+(((document.body.innerHTML).split("http://vk.com")[1]).split('"')[0]).replace(/amp;/gi, "");}else{location.href=(document.getElementsByTagName("source")[0].src).replace("video", "videos");}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 10 Kasım 2012; 14:04:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

yabanci dizileri izleyebilecegimiz guncel olan en iyi uygulama hangisi suan? yada websitesi..

özel mesaja burdan cevap yazıyım kızmazsan. şu an dizimagte sorunlar var hangi dizileri açamıyorsun bikaç tane örnek link ver ona göre bakalım. ben takip etmiyorum da o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 10 Kasım 2012; 14:07:12 >
  • Dizimagte veya hiç biryerde açamıyorum dizileri play işaretinde / bu işaret çıkıyor the new ipad ios 6.0.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad ve iphone ile acilamayacak izlenemiyecek hicbir video yoktur arkadaslar...Puffin browser kullaniyorum ciktigindan beri ..Kendine has java destegi sunuyor sanki bilgisayarda izler gibi sorunsuz ipadimden izliyorum herseyi...dizimagde eski videolarda safaride carpi isareti cikar puffin ile girdiginizde direk aciyor...Yapamayanlar mailime yazabilir bende pcyle baglandigimda resimli aciklarim..birazdan bi kac resim upload ederim..Sorusu olan varsa veya herhangi bir linki denetmek isteyen gondersin mailime ekran gorunutusu alip gonderirim acip..
    xxsoykanxx@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

Ipad ve iphone ile acilamayacak izlenemiyecek hicbir video yoktur arkadaslar...Puffin browser kullaniyorum ciktigindan beri ..Kendine has java destegi sunuyor sanki bilgisayarda izler gibi sorunsuz ipadimden izliyorum herseyi...dizimagde eski videolarda safaride carpi isareti cikar puffin ile girdiginizde direk aciyor...Yapamayanlar mailime yazabilir bende pcyle baglandigimda resimli aciklarim..birazdan bi kac resim upload ederim..Sorusu olan varsa veya herhangi bir linki denetmek isteyen gondersin mailime ekran gorunutusu alip gonderirim acip..
    xxsoykanxx@gmail.com

Fakat puffinde videolar kaliteli olmuyor sanki. Sence oyle mi yoksa ben bazi ayar noktalarini mi kaciriyorum...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.