Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

arkadaşlar çok komik gelecek belki ama. .... yeni sony vaio laptop aldım. fullhd. Ama pc de full hd film izleyecek bi tane film sitesi bulamadım.
    Yani film sitesi bulmak konusunda ipad de zaten kötüydük bunda daha da kötüyüz :D yahu google bey de bi adam gibi yardım etmiyor.
    hep reklamlı abuk subuk siteler çıkıyor.İnternet üzerinden PC-tablet-bilmemne vs... gözardı edersek. sadece site ismi olarak soruyorum.

türkiye sınırları içinde en iyi görüntü kalitesiyle film ekleyen hiç bir türk arkadaş admin çıkmamış mı ?
    wallahi bulamıyorum aradım google beyde o kadar

Maalesef haklısıniz...laptopta aynı sıkıntıyı brnde çekiyorum..ipad daha iyi...

zaten ipad 2000 küsür çözünürlükte full hd den daha iyi. örneğin aynı filmi yeni aldığım laptopla açıyorum.bide newipad de kodla birlikte. kodla açtığım ipad filmi hakkaten daha kaliteli. çözünürlük de fazla tabi.

ALINTI: Yeni iPad’in ekranının çözünürlüğü 2048 x 1536 piksel, ve de inç başına 264 piksele (ppi) sahip. Bu da yeni iPad’in ekranında, 3.1 milyon gibi korkunç bir sayıda piksel bulunmasına neden oluyor. Bu rakamın ne kadar yüksek olduğunu anlamak için iPad 2′nin ekranınyla veya piyasadaki HD TV’lerle kıyaslamak yeterli oluyor

yalnız kafama takılan şey en iyi kaliteyi önceki hdseyirde gördüm. şimdi webteizle de sanki aynı kalite yok. bazıları kötü hatta öncekilere göre. 720 p bölümüne tıklayıp ipadde kodla safaride izliyorum ama güncel filmler eklenmesi gerek :((
    ben şimdi yeni laptop ta 720p açsam koda ihtiyaç yok değilmi ? o filtreleme olayı normal pc de olmadığı için ?
    yoksa ayrıca pc de izlerken görüntü arttırmanın ayrı bi yöntemi yok galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 31 Ekim 2012; 1:19:54 >

• quote:

son durum...

dizimag..efsane online dizisitesi..artık direct açıyor ipadden..html 5 destekli..

yabancıdiziizle :burası da direct html 5 destekli dizi sitesi..ne zaman böyle oldu kim yaptı..? bilmiyoruz..inşallah devam eder.dizimag de açamadığınız dizi olursa alternatif..

Ddizi:dizileri direct açıyor.yerli diziler için

http://webteizle.com/
    Direct açıyor...bir çok filmde 720p olmuş.şu an film için ideal..

arkadaşlar an itibarı ile (ekim.2012)artık bir çok site html 5 i destekliyor ama...yukarıda en sorunsuz ..hızlı ve kaliteli olanları yazdım.sonuçta yabancı dizi..yerli dizi ve film için sorunsuz direct açan birer adres var.

Dizimag ios6da artik olmuyor. Daha dogrusu bi bolum aciliyor bi bolum acilmiyor anlamadim ben de. Bulamadim bi turlu dogru duzgun mobil yabanci dizi sitesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enterasan ios 6 kullanan arkadaslar sorunnyok diyorlar..belki dmagden kaynaklanan geçici bir sorundur.
    Yabancı dizi izleyi denedinizmi..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Enterasan ios 6 kullanan arkadaslar sorunnyok diyorlar..belki dmagden kaynaklanan geçici bir sorundur.

Denemistim. Ama kesinlikle hicbi siteden acamadim. Ama sonra sagolsun burdan biri puffin browser yukle dedi de. Onla acabildim

• quote:

Enterasan ios 6 kullanan arkadaslar sorunnyok diyorlar..belki dmagden kaynaklanan geçici bir sorundur.

bende ios 6 kullanıyorum bendede sorunlu
  • Ya bu ios 6 ne nalet bi seymiş abicim ya :) ulan her uzvu bir sıkıntı :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

Ya bu ios 6 ne nalet bi seymiş abicim ya :) ulan her uzvu bir sıkıntı :))))

zaten korktum...yüklemedim....
  • En güzeli. Her çıkana çıkar çıkmaz atlamamayı öğrenecek kadar tecrübemiz oldu, çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

En güzeli. Her çıkana çıkar çıkmaz atlamamayı öğrenecek kadar tecrübemiz oldu, çok şükür.

aynen...bende şaşırıyorum kendime..aferim bana..dizimag uygulamasını bile almadım...
  • 6.0.1 çıkmış bugun. ama ben şahsen onu da yuklemeyecegım 6 gibi.
  • selam. su 720p olayi hakkinda aciklama yaparak basliyim. Daha once @turuncum'un da soyledigi gibi bir videonun 720p olmasi baska bir 720p videoyla ayni kalitede oldugunu gostermez. hdseyir filmleri kendisi dvd den ripliyordu belki de, bunu bilmiyorum ama demek ki onun filmleri cevrilirken kaliteleri yuksek olacak sekilde cevrilmis.

Ayrica 1080p video sunan online bir site yok. youtube var benim bildigim, ama film sitesi yok.

bir de dizimagte yuksek kalite secince vk.com playeri cikiyorsa webteizle koduyla 720p olarak izleyebilirsiniz. film olarak webteizleden daha kalitelisi su an bildigim kadariyla yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

selam. su 720p olayi hakkinda aciklama yaparak basliyim. Daha once @turuncum'un da soyledigi gibi bir videonun 720p olmasi baska bir 720p videoyla ayni kalitede oldugunu gostermez. hdseyir filmleri kendisi dvd den ripliyordu belki de, bunu bilmiyorum ama demek ki onun filmleri cevrilirken kaliteleri yuksek olacak sekilde cevrilmis.

Ayrica 1080p video sunan online bir site yok. youtube var benim bildigim, ama film sitesi yok.

bir de dizimagte yuksek kalite secince vk.com playeri cikiyorsa webteizle koduyla 720p olarak izleyebilirsiniz. film olarak webteizleden daha kalitelisi su an bildigim kadariyla yok.

daha kaliteli görüntülü siteler bana 1-2 kere denkgeldi. fakat yok denecek kadar azdı filmleri bende ismini bile unutmuşum
    Mesele kaliteden ziyade hatırı sayılacak bir arşiv. Çoğu filmi izleyen biri olduğum için çektiğim bu sıkıntı .hem iyi görüntülü hem arşivi güzel olan hdfilmsitesi tarzında mesela bi site bulmak lazım.

belkide biz aramayı bilmiyoruz var da google da sonuçlarda mı çıkaramıyoruz bilmiyorum.

bu arada google da aradaım taradım. peki güncel kaliteli filmleri bluray yada 1080p MKV formatında torrentten indirmeye sunan site varmı diye onu da bulamadım.var ama çoğu ücretli yada arşiv kısıtlı vs...
    En azından full hd yi test amacıyla 1 bluray indirmek istiyorum. torrent indirme olayında daha hızlı ve mantıklı. link mink derdi yok. bide port açınca uçuyor kbps....

1080p mkv bluray indirilecek arşivi güncel bilinen bir site varmıdır bildiğiniz ? aynı filmi hem ipad e hem laptop a atacağım kalite farkı nasıl olacak merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 4 Kasım 2012; 4:21:52 >

• Arkadaslar family guy simsons flan izleyebilecegim bi site varmi ipad3 var bnde tesekkurler iyi sabahlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

Arkadaslar family guy simsons flan izleyebilecegim bi site varmi ipad3 var bnde tesekkurler iyi sabahlar herkese

Webteizle.com

• quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

Arkadaslar family guy simsons flan izleyebilecegim bi site varmi ipad3 var bnde tesekkurler iyi sabahlar herkese

ikiside dizimag te mevcut..ve güncel..
  • quote:

quote:

selam. su 720p olayi hakkinda aciklama yaparak basliyim. Daha once @turuncum'un da soyledigi gibi bir videonun 720p olmasi baska bir 720p videoyla ayni kalitede oldugunu gostermez. hdseyir filmleri kendisi dvd den ripliyordu belki de, bunu bilmiyorum ama demek ki onun filmleri cevrilirken kaliteleri yuksek olacak sekilde cevrilmis.

daha kaliteli görüntülü siteler bana 1-2 kere denkgeldi. fakat yok denecek kadar azdı filmleri bende ismini bile unutmuşum
    Mesele kaliteden ziyade hatırı sayılacak bir arşiv. Çoğu filmi izleyen biri olduğum için çektiğim bu sıkıntı .hem iyi görüntülü hem arşivi güzel olan hdfilmsitesi tarzında mesela bi site bulmak lazım.

belkide biz aramayı bilmiyoruz var da google da sonuçlarda mı çıkaramıyoruz bilmiyorum.

bu arada google da aradaım taradım. peki güncel kaliteli filmleri bluray yada 1080p MKV formatında torrentten indirmeye sunan site varmı diye onu da bulamadım.var ama çoğu ücretli yada arşiv kısıtlı vs...
    En azından full hd yi test amacıyla 1 bluray indirmek istiyorum. torrent indirme olayında daha hızlı ve mantıklı. link mink derdi yok. bide port açınca uçuyor kbps....

1080p mkv bluray indirilecek arşivi güncel bilinen bir site varmıdır bildiğiniz ? aynı filmi hem ipad e hem laptop a atacağım kalite farkı nasıl olacak merak ettim

dostum laptoptan kaliteli izleme şansın pek yok maalesef..sony bile olsa....birde laptopun işlemcisi ne kadar güçlü olursa olsun bluray bir filmi zaten oynatamazsın..oynatırsında...prostatlı hasta gibi izletir sana laptop..
    aslında filmleri bluray olarak indirebileceğin siteler mevcut...ama bunlar torrent gibi tek link veremiyor..en az 25-30 parçaya blüyorlar filmi..ve yükledikleri paylaşım siteleride..şu an netload..upload ..letitbit..maalesef çok yavaş..indirmeye(hele bir blurayin yaklaşık 30 gb ..olacağı düşünlürse haftalar sürer...)
    onunyerine torrentten aradığın filmi kolaylıkla bulursun...ve tek link olarak 720...1080...mkv olarak indirebilirsin..inan bana gözün seyrattiğin medyada 1080 ile hatta 720 ile blıray filmi pek ayırtetmeyecektir...mesela bu linke tıkla..
    http://****.eu/search?f=brave+bluray

burada brave filmini 1080 olarak indir...DivxPlanet sitesindendende tr altyazıyı indir..ismini film dosyası ile aynı yap...ve laptopu hdmi ile bir lcd veya plasmaya bağla..seni fazlasıyla memnun edecektir...hatta seyredecğin lcd full hd değilse..hd ready ise ve 40 inçten büyük değilse..720 p bile yeterli olacaktır..
    zaten şu an bu film için seederler çok torrentte...ben 20 mb fiber ile 2 saatte indirdim..sende bağlantın yavaşsa..en fazla 4-5 saatte indirirsin...bence dene ..hiçfazlasıyla yorma kendini..haaaa ben uğraşırım dersen sana bluray indireceğin siteleride veririm...

• Ben film,dizi değilde htlm5 destekli oyun sitesi veriyim.
    Atari ve gamifive.

• türk dizilerini, behzat ç ve yalan dünya gibi izlemek için kaliteli bir site öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakin1907

türk dizilerini, behzat ç ve yalan dünya gibi izlemek için kaliteli bir site öneriniz var mı?

webteizle.com

• quote:

quote:

quote:

dostum laptoptan kaliteli izleme şansın pek yok maalesef..sony bile olsa....birde laptopun işlemcisi ne kadar güçlü olursa olsun bluray bir filmi zaten oynatamazsın..oynatırsında...prostatlı hasta gibi izletir sana laptop..
    aslında filmleri bluray olarak indirebileceğin siteler mevcut...ama bunlar torrent gibi tek link veremiyor..en az 25-30 parçaya blüyorlar filmi..ve yükledikleri paylaşım siteleride..şu an netload..upload ..letitbit..maalesef çok yavaş..indirmeye(hele bir blurayin yaklaşık 30 gb ..olacağı düşünlürse haftalar sürer...)
    onunyerine torrentten aradığın filmi kolaylıkla bulursun...ve tek link olarak 720...1080...mkv olarak indirebilirsin..inan bana gözün seyrattiğin medyada 1080 ile hatta 720 ile blıray filmi pek ayırtetmeyecektir...mesela bu linke tıkla..
    http://****.eu/search?f=brave+bluray

burada brave filmini 1080 olarak indir...DivxPlanet sitesindendende tr altyazıyı indir..ismini film dosyası ile aynı yap...ve laptopu hdmi ile bir lcd veya plasmaya bağla..seni fazlasıyla memnun edecektir...hatta seyredecğin lcd full hd değilse..hd ready ise ve 40 inçten büyük değilse..720 p bile yeterli olacaktır..
    zaten şu an bu film için seederler çok torrentte...ben 20 mb fiber ile 2 saatte indirdim..sende bağlantın yavaşsa..en fazla 4-5 saatte indirirsin...bence dene ..hiçfazlasıyla yorma kendini..haaaa ben uğraşırım dersen sana bluray indireceğin siteleride veririm...

bluray disk oynatıcı diye özelliklere özellikle belirtmişler. Oynatmasa neden reklamını yapsın adamlar ?
    codec ler yüklü playerlar yüklü grafik kartı işlemci iyi. Oynatmaz derken laptop a özel mi dedin? yoksa normal PC için de öyle mi demek istedin? yani demek istediğim bluray izlemek için özel bir cihaz mı gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.