Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi playerinin acmamasinin nedeni video linkindeki parametrelerin fazla olmasi ya da bu playerin anlayamayacagi karakter icermesi. buna yapabilcegimz bisey yok. hiza gelince, denemedim ama senin net hizinda sorun yoksa dizimagin yeni sunuculari yavas demek ki. tabi butun diziler bu sunucuya yuklenmiyor hala facebook kullanmaya devam ediyorlar.

bence yabancidiziizle.com u da dene. onda bu dizi tek part secenekleriyle var ve bunun icin bi kod vermistim. iki siteyi de kullanin yani artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de dizilerde favorim yabancidiziizle,
    Filmlerde ise webteizle

• html5 desteği ilehttp://www.sinelog.net/ sitesini öneririm arkadaşlar, en güncel filmleri sorunsuz izleyebilirsiniz, aynı zamanda sitesinde hiç reklam barındırmadan kaliteli görüntülerle hizmet veren tek film sitesi,

Dizi olarakta yerli yapım dizileri zamanla eklemeye başlamışlardır.Film konusunda da en yeni yapımlar türkçe dublaj ve altyazılı olarak bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

kendi playerinin acmamasinin nedeni video linkindeki parametrelerin fazla olmasi ya da bu playerin anlayamayacagi karakter icermesi. buna yapabilcegimz bisey yok. hiza gelince, denemedim ama senin net hizinda sorun yoksa dizimagin yeni sunuculari yavas demek ki. tabi butun diziler bu sunucuya yuklenmiyor hala facebook kullanmaya devam ediyorlar.

bence yabancidiziizle.com u da dene. onda bu dizi tek part secenekleriyle var ve bunun icin bi kod vermistim. iki siteyi de kullanin yani artik

Çok teşekkürler,ben yabancidizizle için olan kodunuzu görmemiştim.Simdi denedim eski diziler bile açılıyor.Zaten guncel diziler olunca Dizimag sorun çıkarmıyor direk açıyor ama eski dizilerde sorunlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

quote:

kendi playerinin acmamasinin nedeni video linkindeki parametrelerin fazla olmasi ya da bu playerin anlayamayacagi karakter icermesi. buna yapabilcegimz bisey yok. hiza gelince, denemedim ama senin net hizinda sorun yoksa dizimagin yeni sunuculari yavas demek ki. tabi butun diziler bu sunucuya yuklenmiyor hala facebook kullanmaya devam ediyorlar.

Çok teşekkürler,ben yabancidizizle için olan kodunuzu görmemiştim.Simdi denedim eski diziler bile açılıyor.Zaten guncel diziler olunca Dizimag sorun çıkarmıyor direk açıyor ama eski dizilerde sorunlu.

rica ederim. diğer arkadaşlar için de bikez daha link veriyim.

yabancidiziizle.com daki tek part diziler için

http://forum.donanimhaber.com/m_62836039/tm.htm

• hakan artık kişiye özel sipariştemi alıyorsun...?
    valla seviyorsun bu işi..ne enerji.....teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyc_lps

html5 desteği ilehttp://www.sinelog.net/ sitesini öneririm arkadaşlar, en güncel filmleri sorunsuz izleyebilirsiniz, aynı zamanda sitesinde hiç reklam barındırmadan kaliteli görüntülerle hizmet veren tek film sitesi,

Dizi olarakta yerli yapım dizileri zamanla eklemeye başlamışlardır.Film konusunda da en yeni yapımlar türkçe dublaj ve altyazılı olarak bulabilirsiniz.

arayüz fena değilmiş....şimdi pc den baktım..akşam ipadden bakar..olmazsa ilk sayfaya alırım..
    teşekkür ederim

• yukarı........
  • Su siteyi kesfettim az once. Ipad'ten izlenebiliyor. Guncel dizi ve filmler mevcut.
    www.bicaps.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Su siteyi kesfettim az once. Ipad'ten izlenebiliyor. Guncel dizi ve filmler mevcut.
    www.bicaps.com

teşekkürler..akşam bakalım..
    bu arada bazı arkadaşlar ios 6 da dizimag v.b çalışmıyor diye yazmışlar...ios 6 kullanan varmı acaba...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Su siteyi kesfettim az once. Ipad'ten izlenebiliyor. Guncel dizi ve filmler mevcut.
    www.bicaps.com

teşekkürler..akşam bakalım..
    bu arada bazı arkadaşlar ios 6 da dizimag v.b çalışmıyor diye yazmışlar...ios 6 kullanan varmı acaba...?

ios 6da çalışıyor.
  • Bende Iphone ile giriyorum bu hd film izleme sitesinden izleyebiliyorum. Sanırım wordpressle yapılmış ancak bir plugin ile androit işletim sistemlerinde sorunsuz hale getirilmiş bir yerdende okumuştum öyle bir eklentiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_55 -- 21 Ekim 2012; 14:11:02 >
  • arkadaşlar tatılde net olmayan bır yerde olacagım, sayenızde evde ipadden dizileri izliyorum. sorum şu

hakanın yazdıgı kodu falan kullanarak örneğin yabaancidiziizle den ya da baska bir siteden flvleri ipade direk indirme ve sonra offline izleme imkanı var mı
  • sanırım olur..ama hakan birazdan cevaplar..o ne derse o....
  • yaw beyler safaride yer imi ekleme var ya. fazlalaştı nasıl "filmler" diye klasör açıp atcam içine onları
    klasör olarak yer imine atamıyomuyuz?

bir de 720pizle sitesinde sadece fragman var. nerde film izleme linki üye mi olmak gerekiyor?
    bu arada yeni siteler keşfetmeye başlamışız güzel. eski hdseyir gibi 2 site daha olsa başka bişey istemeyiz.
    retina ekranın tadı çıkmıyor değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 22 Ekim 2012; 23:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar tatılde net olmayan bır yerde olacagım, sayenızde evde ipadden dizileri izliyorum. sorum şu

hakanın yazdıgı kodu falan kullanarak örneğin yabaancidiziizle den ya da baska bir siteden flvleri ipade direk indirme ve sonra offline izleme imkanı var mı

Eğer jailbreakli ise iPad cydia'dan safari download manager kurarak indirebilirsiniz.Eger değil ise AppStore'da indirme programları var onlardan birini satın alabilirsiniz.Benim tavsiyem Downloads programı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar tatılde net olmayan bır yerde olacagım, sayenızde evde ipadden dizileri izliyorum. sorum şu

Eğer jailbreakli ise iPad cydia'dan safari download manager kurarak indirebilirsiniz.Eger değil ise AppStore'da indirme programları var onlardan birini satın alabilirsiniz.Benim tavsiyem Downloads programı.

sdmyi denedim. ama ydiziizle de 42dk olan diziyi 300kb gibi bir dosya olarak indiriyor maalesef :(
  • quote:

sanırım olur..ama hakan birazdan cevaplar..o ne derse o....

aman efendim estağfurullah:) ben o işlerden anlamam valla sadece burdaki arkadaşlardan indirilebildiğini duydum. ki onlar da iş başındalar zaten şu an

bu arada şu an bu başlıkta 11 kayıtlı üye 59 misafir görünüyor. hayır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 22 Ekim 2012; 20:28:15 >
  • quote:

quote:

sanırım olur..ama hakan birazdan cevaplar..o ne derse o....

aman efendim estağfurullah:) ben o işlerden anlamam valla sadece burdaki arkadaşlardan indirilebildiğini duydum. ki onlar da iş başındalar zaten şu an

bu arada şu an bu başlıkta 11 kayıtlı üye 59 misafir görünüyor. hayır mı

bi arkadaş :))) ekşide başlığı açmış da :))) ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKI

Arkadaşlar, siteyi kapatmamın sebebi başka projelerimin olmasından dolayı.
    Son zamanlarda Site çok büyüdü, buna baglı olarak masraflarda çıkmaya başladı. Kullandıgım film scripti sunucuyu yoran bir sisteme sahipti ve tekil kullanıcı sayısı da, günlük 20.000 e ulaşmıştı. Vps sunucuya geçtim olmadı, daha büyük sunucu falan gerekiyor. Masraf edecek halde de degildim.

HDSeyir e emek verdim kullanıcılara en iyi sunumu yapmaya çalıştım devamını getiremedim. Kusura bakmayın.

şu anki hdseyir i tekrar sizmi açtınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.