Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

Dizimag an ìtibariyle gòcmus...dun acliyordu..bekliyelim....

An itibariyle değil dün öğleden sonra saldırıya uğradılar.. Dünden beri kapalı..
    İşte açıklama

http://95.211.186.91/

quote:

Degerli Dizimag takipçileri,
    13 Ekim itibariyla yogun bir saldiriya maruz kaldik.
    Yasadigimiz her saldirida servis saglayicimizin "Firewall satalim" tekliflerinden gina geldi artik.

Aylik £3000 degerinde (Sterlin, 8670 TL) olan bu alet için, 12 aylik pesin ödeme talep ediyorlar (104.040 TL) :)).
    Tabii ki buna ne gücümüz yeter ne de degil 12 ay sonra, 6 ay sonra bile ne olacagi belli degil...
    Ama haklarini da yemeyelim %15 indirim de teklif ettiler :)

Nitekim, sakin kafayla yapilabilecekleri (servis degistirmek dahil) düsünmek için 1-2 gün izninizi istiyoruz.

Site hayatina daha devam edecek, bir yere gittigimiz yok;)

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

720p film izlemenin bir yolu var bu başlıkta da başka yerlerde de paylaştık, yorumun bu şekilde olmasa ben tekrar yapıştırırdım ama şimdi kendin araman lazım

Sitelerden biri senin galiba bu kadar alındığına göre,
    Gene de Sağol yapıştırmış kadar oldun
    Ama muhtemelen çalışmayan bir site olacağı için aramaya değmezdi zaten

webteizle.com fena değilmiş.
    indirme listeme 2 tane 720p film aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Ekim 2012; 22:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

720p film izlemenin bir yolu var bu başlıkta da başka yerlerde de paylaştık, yorumun bu şekilde olmasa ben tekrar yapıştırırdım ama şimdi kendin araman lazım

Sitelerden biri senin galiba bu kadar alındığına göre,
    Gene de Sağol yapıştırmış kadar oldun
    Ama muhtemelen çalışmayan bir site olacağı için aramaya değmezdi zaten

webteizle.com fena değilmiş.
    indirme listeme 2 tane 720p film aldım

rica ederim. bu arada 720p online izlenen site webteizle.com du zaten. sen indirmekle yetinceksin o ayri. cunku sadece benim yazdigim bir kodla 720p izlenebiliyor. onu bulup kullancak olursan da tesekkur etmene gerek yok. bi de bu mesaji kirmiziyla yazdigimi dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.dizimag.com a ne olmuş ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

www.dizimag.com a ne olmuş ya ?

Twitter hesaplarından yaptıkları açıklama "Dizimag ile ilgili açıklama;
    http://95.211.186.91/ "

• Ben bulduğum filmleri İDM ile indirip media playera atıp izliyorum
    720P den aşağısını izlemem İDM için kod mod gerekmiyor
    video varsa sayfada direk yakalıyor
  • quote:

Ben bulduğum filmleri İDM ile indirip media playera atıp izliyorum

idmnin ne oldugunu bilmiyordum sagol. ya arkadasim ipad forumundasin. varsa sana lazim olan bisey, tesekkurunu et, al, git. buradaki cogu arkadas icin 360p bile yetiyior. senin gibi 106 ekranda izlemiyorlar cunku. yetmeyene de baska turlu yardim ediyoruz ama sen ipadten bahsettigimuzi unutup alakasiz yorum yaparsan olmaz olursa da ayip olur. ben baska bisey yazmiycam sen istedigin gibi takilabilirsin

• webteizle vardı sanırım gocmus oda, suan nerden izliorsunuz?
  • Mrb
    Dizimag hala açılmıyor , çildiriciğimmm ;)
    Umarım en kısa zamanda sorunu hallederler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

webteizle vardı sanırım gocmus oda, suan nerden izliorsunuz?
    webteizle sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

webteizle sorunsuz.

Tşkler hemen deniyorum

• quote:

quote:

idmnin ne oldugunu bilmiyordum sagol. ya arkadasim ipad forumundasin. varsa sana lazim olan bisey, tesekkurunu et, al, git. buradaki cogu arkadas icin 360p bile yetiyior. senin gibi 106 ekranda izlemiyorlar cunku. yetmeyene de baska turlu yardim ediyoruz ama sen ipadten bahsettigimuzi unutup alakasiz yorum yaparsan olmaz olursa da ayip olur. ben baska bisey yazmiycam sen istedigin gibi takilabilirsin

Biraderim her ne kadar IPAD konusu olsa da PC / tv den film izleyenlerin de faydalanabildiği bir konu,
    Ben de bu amaç doğrultusunda basit bilgi verdim
    Ama sen konuya her mesaj atana hemen atarlanıyorsun, sakin ol biraz
    Mesaj yazmasa da okuyan birileri belki faydalanır öğrenir.
    Her mesajı hemen üstüne alınıyorsun,,,Bu kadar alınganlık iyi değil

size tavsiyem PC den indirip IPAD vb mobil cihazlara yukleyin, böyle daha keyifli olacaktır.
    Benim IPAD im yok ama olsa böyle yapardım,
    Ufak ekranları sadece keyif yapmak için kullanın, indirme biriktirme işini PC lere yaptırın

hadi iyi seyirler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 15 Ekim 2012; 13:19:04 >

• quote:

quote:

quote:

Biraderim her ne kadar IPAD konusu olsa da PC / tv den film izleyenlerin de faydalanabildiği bir konu,
    Ben de bu amaç doğrultusunda basit bilgi verdim
    Ama sen konuya her mesaj atana hemen atarlanıyorsun, sakin ol biraz
    Mesaj yazmasa da okuyan birileri belki faydalanır öğrenir.
    Her mesajı hemen üstüne alınıyorsun,,,Bu kadar alınganlık iyi değil

size tavsiyem PC den indirip IPAD vb mobil cihazlara yukleyin, böyle daha keyifli olacaktır.
    Benim IPAD im yok ama olsa böyle yapardım,
    Ufak ekranları sadece keyif yapmak için kullanın, indirme biriktirme işini PC lere yaptırın

hadi iyi seyirler herkese.

kardeş ipad yoksa zaten..diyecek bir şeyde yok...herkes ipadde izlemek için bir şeyler yapıyor..direct açmayan filmleride hakan sayesinde kodla izlemeye çalışıyoruz...online izleyemeyenlere netten indirin ipade atın..gibi tavsiyelerede gerek yok...malumun ilanı gibi oluyor...yinede teşekkürler...
    webte izle bendede sorunlu...ama siteyiaçma şeklinde değil..bir çok film açılmıyor...bekleyelim..
    dizimagede üzüldüm..inşallah çözerler

• HDseyir.com ne ara aramıza döndü!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

HDseyir.com ne ara aramıza döndü!!!!

o hdseyir o hdseyir mi acaba(soru olarak sordum ben de bilmiyorum). filmler farklı yerlere yükleniyor ipadle açamazsınız sanırım.
  • hd seyir tekrar açılmış ama filmler eskisi gibi 720p değil galiba. site tasarımı değşmiş.
    aynı site mi o? amblem sanki öncekiyle aynı.
    aynı kişi mi açmış bunu da. anlamadım bu işi

yaw beyler bu arada. safaride yer imi ekleme var ya. fazlalaştı nasıl "filmler" diye klasör açıp atcam içine onları
    klasör olarak yer imi atamıyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 17 Ekim 2012; 5:58:48 >
  • Dizimag açıldı arkadaşlar...artık servermi değistirdiler ne yaptılar..bilmiyorum..ama eski performansinda...
    Hdseyirede bakalım...

• Çok tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım.Dizimag'den Friends s09e04'ü izlemek istedigimde acilmiyor,oynat tusunun ustu cizik ama dizimag koduyla linkleri alip indirme programi ile indirmek istedigimde indirebiliyorum.Ben indirmek degilde online izlemek istiyorum,sorun nedir buradaki?

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

Çok tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım.Dizimag'den Friends s09e04'ü izlemek istedigimde acilmiyor,oynat tusunun ustu cizik ama dizimag koduyla linkleri alip indirme programi ile indirmek istedigimde indirebiliyorum.Ben indirmek degilde online izlemek istiyorum,sorun nedir buradaki?

önce bu kodu kullan. yerimine tıkladığında linkleri yazdırcak textarea kutuları içine. bunları AcePlayer ile açarsan izletir. ama bir de verdiği linklerden birini direkt adres kısmına yapıştırıp git. eğer orjinal player da açabilirse kodu değiştiririm.

aşağıdaki kodta &t imes yazan yerdeki booşluğu kaldırman gerekiyor. kaldırıp de eklersin yani yer imlerine. ben kaldıramıyorum çünkü o zaman değişiyor bir engellemeden dolayı. zaten sorun da bu, ama yine de kendi playerının açmama ihtimaline karşın bu şekilde yaptım

javascript:kacpart=((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).split("file':")).length-1;for(x=0;x<kacpart;x++){link=ssss[x].file;link=link.replace("&t imes", "&Times");document.write("part "+(x+1)+"<textarea rows='3' cols='40'>"+link+"</textarea></br>");}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 17 Ekim 2012; 19:45:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikocan5

Çok tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım.Dizimag'den Friends s09e04'ü izlemek istedigimde acilmiyor,oynat tusunun ustu cizik ama dizimag koduyla linkleri alip indirme programi ile indirmek istedigimde indirebiliyorum.Ben indirmek degilde online izlemek istiyorum,sorun nedir buradaki?

önce bu kodu kullan. yerimine tıkladığında linkleri yazdırcak textarea kutuları içine. bunları AcePlayer ile açarsan izletir. ama bir de verdiği linklerden birini direkt adres kısmına yapıştırıp git. eğer orjinal player da açabilirse kodu değiştiririm.

aşağıdaki kodta &t imes yazan yerdeki booşluğu kaldırman gerekiyor. kaldırıp de eklersin yani yer imlerine. ben kaldıramıyorum çünkü o zaman değişiyor bir engellemeden dolayı. zaten sorun da bu, ama yine de kendi playerının açmama ihtimaline karşın bu şekilde yaptım

javascript:kacpart=((document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML).split("file':")).length-1;for(x=0;x<kacpart;x++){link=ssss[x].file;link=link.replace("&t imes", "&Times");document.write("part "+(x+1)+"<textarea rows='3' cols='40'>"+link+"</textarea></br>");}

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.
    Verdiğin kodu kullanarak aldığım linkleri Safari'de açmaya çalıştığımda "dizimag.com uzerinden izleyin!" yazıyor,aceplayer'da %0,01 doluyor sonra atıyor,yani iki türlü de açılmıyor. Ayrıca söylediğin kısımda boşluk yok,ya da ben mı göremiyorum acaba.

Ekleme : Şimdi gördüm boşluğu bir de öyle deneyeceğim.
    Ekleme 2 : Boşluğu kaldırıp denediğimde safari açmazken aceplayer açtı dediğiniz gibi.Fakat çok takılıyor,yavaş yükleniyor.Direk eskisi gibi safariden açabilsek harika olurdu. Yine de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikocan5 -- 17 Ekim 2012; 21:33:04 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.