Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada vk kodunu şu anki hdseyir yemiyor. filmler 720p upload edilmiyordur belkide bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

Orijinalden alıntı: AKI

Arkadaşlar, siteyi kapatmamın sebebi başka projelerimin olmasından dolayı.
    Son zamanlarda Site çok büyüdü, buna baglı olarak masraflarda çıkmaya başladı. Kullandıgım film scripti sunucuyu yoran bir sisteme sahipti ve tekil kullanıcı sayısı da, günlük 20.000 e ulaşmıştı. Vps sunucuya geçtim olmadı, daha büyük sunucu falan gerekiyor. Masraf edecek halde de degildim.

HDSeyir e emek verdim kullanıcılara en iyi sunumu yapmaya çalıştım devamını getiremedim. Kusura bakmayın.

şu anki hdseyir i tekrar sizmi açtınız?

hayır, bir arkadaşa bıraktım. Şuan test aşamasında gibi. HD kalitesi yok ama pek yakında HD sunuma geçecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, siteyi kapatmamın sebebi başka projelerimin olmasından dolayı.
    Son zamanlarda Site çok büyüdü, buna baglı olarak masraflarda çıkmaya başladı. Kullandıgım film scripti sunucuyu yoran bir sisteme sahipti ve tekil kullanıcı sayısı da, günlük 20.000 e ulaşmıştı. Vps sunucuya geçtim olmadı, daha büyük sunucu falan gerekiyor. Masraf edecek halde de degildim.

HDSeyir e emek verdim kullanıcılara en iyi sunumu yapmaya çalıştım devamını getiremedim. Kusura bakmayın.

şu anki hdseyir i tekrar sizmi açtınız?

hayır, bir arkadaşa bıraktım. Şuan test aşamasında gibi. HD kalitesi yok ama pek yakında HD sunuma geçecek.

oo çok iyi bi haber bu. eski kalitede olursa süper olur.umarım:)

• bicaps.com bende açmıyor filmler 1080p bölümü bile var 720 de değil.ama ipad de açamadım desteklemiyormu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Su siteyi kesfettim az once. Ipad'ten izlenebiliyor. Guncel dizi ve filmler mevcut.
    www.bicaps.com

ejderhanı nasıl eğitirsin filmini denedim açmadı. arada 1-2 film destekliyo gerisi desteklemiyomu anlamadım diğer filmleri bi denicem şimdi bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 23 Ekim 2012; 1:04:37 >
  • quote:

bicaps.com bende açmıyor filmler 1080p bölümü bile var 720 de değil.ama ipad de açamadım desteklemiyormu acaba
    720p ler 360 olarak açılıyor ama Hakanın VK scripti (720p) Bicaps'te de işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

720p ler 360 olarak açılıyor ama Hakanın VK scripti (720p) Bicaps'te de işe yarıyor.

bende bi sorun var abi ilgi çekemiyorum ya da anlatamıyorum ne biliyim:)
  • vk zaten safaride yerimlerinde şu and.filme tıklayınca izleme bölümü görünmüyor.player yok ortada. diğer bi filme tıklayınca üstte vk bölümü var playerın üstünde bazı filmlere komamışlar.1080p den hangi filmi izlediniz sorunsuz açan var mı.bi tane denedim oda ejderha filmi diğerlerine bakacağım akşam dönünce....
    webteizlede kullanıyorum vk yi zaten.l
    ayrıca webteizlede 720p gerçek anlamıyla yok riple mi alakalı bilmiyorum.hdseyirdeki kalite yok sanki. retina ekranda izlemek için bilinen en iyi kaliteli film formatı ne şuanda bluray mi??? detay görmek istiyorum hep fos. internetten izlemeyle olmayacak bu işler pc ye indirip atmak lazım.
    ama gel gör ki utorrent yükleyemiyorum pc ye. yıldırım düştükten sonra yalan oldu herşey pc bozuk internet hattı yavaş vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 23 Ekim 2012; 18:41:01 >
  • herkesin bayramı kutlu olsun.....
  • webteizle.com hacklendimi? Siteyi açamıyorum başka bir adrese yönlendiriliyor
    Bilginiz varmı?

• site düzelmiş oleyyy

• an itibariyle çalışıyor....
  • Up yapalım.....

• arkadaşlar çok komik gelecek belki ama. .... yeni sony vaio laptop aldım. fullhd. Ama pc de full hd film izleyecek bi tane film sitesi bulamadım.
    Yani film sitesi bulmak konusunda ipad de zaten kötüydük bunda daha da kötüyüz :D yahu google bey de bi adam gibi yardım etmiyor.
    hep reklamlı abuk subuk siteler çıkıyor.İnternet üzerinden PC-tablet-bilmemne vs... gözardı edersek. sadece site ismi olarak soruyorum.

türkiye sınırları içinde en iyi görüntü kalitesiyle film ekleyen hiç bir türk arkadaş admin çıkmamış mı ?
    wallahi bulamıyorum aradım google beyde o kadar
  • arkadaşar diziizlex diye bir site var... death in paradise diye bı dızı var onu ızleyecegım, vk dan alıyor. yer ımı ıcın hangi paste lazım bılemedım, hakanın paste bin e baktım anlamadım...

var mı yardım edecek olan?
  • quote:

arkadaşlar çok komik gelecek belki ama. .... yeni sony vaio laptop aldım. fullhd. Ama pc de full hd film izleyecek bi tane film sitesi bulamadım.
    Yani film sitesi bulmak konusunda ipad de zaten kötüydük bunda daha da kötüyüz :D yahu google bey de bi adam gibi yardım etmiyor.
    hep reklamlı abuk subuk siteler çıkıyor.İnternet üzerinden PC-tablet-bilmemne vs... gözardı edersek. sadece site ismi olarak soruyorum.

türkiye sınırları içinde en iyi görüntü kalitesiyle film ekleyen hiç bir türk arkadaş admin çıkmamış mı ?

Maalesef haklısıniz...laptopta aynı sıkıntıyı brnde çekiyorum..ipad daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşar diziizlex diye bir site var... death in paradise diye bı dızı var onu ızleyecegım, vk dan alıyor. yer ımı ıcın hangi paste lazım bılemedım, hakanın paste bin e baktım anlamadım...

var mı yardım edecek olan?

Bunu pm ile hakana sorsana.....yardımcı olur......

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

arkadaşlar çok komik gelecek belki ama. .... yeni sony vaio laptop aldım. fullhd. Ama pc de full hd film izleyecek bi tane film sitesi bulamadım.

Maalesef haklısıniz...laptopta aynı sıkıntıyı brnde çekiyorum..ipad daha iyi...

720pfilmizle gayet iyi. İpad2'de izliyorum

• Takip edelim alternatifler çoğalıyor

• quote:

Öyle bir site TR de yok, en fazla 720 p yayınlayan var,
    Laptop aldıysan MKV indirme yapılan forum sitelerini takip edeceksin
    veya aylık 10 euro verip her gün 1080p mkv indirip sonra izleyeceksin,
    Bu tip 2 - 3 tane iyi site var, Hatta sabredersen bluray indir
    O zaman gerçek full hd neymiş görünce şaşıracaksın,:)
    Sony aldıysan üstelik bir kere 10 euro ver ve upload sitelerine bağlı kalmadan çek çekebildiğin kadar.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.