Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p film izlemenin bir yolu var bu başlıkta da başka yerlerde de paylaştık, yorumun bu şekilde olmasa ben tekrar yapıştırırdım ama şimdi kendin araman lazım
  • Senin sistemlede izleyebilir arkadaş...ama şü an webteizlede bayağı çok 720 p var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

http://unutulmazfilmler.com site çok hoşuma gitti ise yaramaz filmler yok özellikle imda top 250 sekmesine tiklaminizi şiddetle tavsiye ederim.

Arayüz güzelmiş .güncel filmlerden ziyade imdb si yüksek...ve eski klasikler var.(judy garlandın oz büyücüsü bile var...)))fakat mesela internal affairsi açtım.20 mbit internetim olmasina rağmen donmalardan izleyemedim.takip edelim 1-2 gün...

takılmanın sebebi video kaynağının yurt dışı olmasından. şu günlerde internet yurt dışı çıkışlarında ciddi sorunlar var.

Doğrudur..bende hissettim..bekleyelim

• quote:

Senin sistemlede izleyebilir arkadaş...ama şü an webteizlede bayağı çok 720 p var

ama şu an derken;)

720p yazan filmler için zaten o kod. yani sen onları aslında 720p olarak izleyemiyorsun. çünkü vk.com playerı html5 özelliği aktif olduğunda en fazla 480p link veriyor. ama benim koda tıklayınca 720p linki almış oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Senin sistemlede izleyebilir arkadaş...ama şü an webteizlede bayağı çok 720 p var

ama şu an derken;)

720p yazan filmler için zaten o kod. yani sen onları aslında 720p olarak izleyemiyorsun. çünkü vk.com playerı html5 özelliği aktif olduğunda en fazla 480p link veriyor. ama benim koda tıklayınca 720p linki almış oluyorsun

Alıntıları Göster
    Webteizle'de 720p başlığındaki ilk filmi, Alice Creed Kayboldu'yu inceledim.

Önce normal çalıştırdım, peşinden 720p scriptini. Onun peşinden de 480p 360p versiyonlarını izledim. 240p de denedim ama onda sorun çıktı. Sözün özü aşağıdaki gifte. (filmin 46.10 uncu saniyesi)

Default yazan kare, filmin normal gösterimindeki kalite. Diğer kareler de yazdığı gibi 360, 480 ve 720p versiyonlardan alınma.

Default ve 360p nin kalitesi birebir aynı. Yani rlxhkn'ın dediği gibi 720p izlediğimizi düşünürken aslında iPad'e gönderilen 360p versiyonu.

iPad boyutlarındaki bir ekranda 360 ve 720p arasında film izlerken (tek, durağan kareleri karşılaştırırken değil) bence algılanabilecek çok da bir fark yok.

Ama o görüntüyü HDTV ye vermeye kalktığınızda işler değişiyor ve kalite farkı algılanabilir oluyor gerçekten.

Maalesef iPad3 le deneme şansım olmadı ama iPad2 de film izlerken bence 360 ve 720p versiyonlar arasında hareketli görüntü izlerken kayda değer bir fark yok.

Önemli olan, filmin kaç p olduğundan çok bitrate'inin çok düşük olmaması.

not: Resmin orijinali 1024x425. Küçük gözüküyorsa sisteminize uygun şekilde orijinal boyutunda bakmaya çalışın. iPadde sorun olmuyor, 1/1 görülüyor.

not 2: Üstadın 720p scripti unutulmazfilmler.com'da da çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Ekim 2012; 13:44:50 >

• ek olarak, örneğin webteizle.com da ipad ile bir filmi açtığınızda vk.com playerı sizin ipadten girdiğinizi anlar ve kaynak kodunu şu şeklide değiştirir

<video id="video" width="100%" height="100%" controls="true">
    <source src="http://cs518413.userapi.com/u177157852/video/f2a35ed56a.360.mp4" type="video/mp4">
    <source src="http://cs518413.userapi.com/u177157852/video/f2a35ed56a.480.mp4" type="video/mp4">
    <source src="http://cs518413.userapi.com/u177157852/video/f2a35ed56a.240.mp4" type="video/mp4">
    </video>

gördüğünüz gibi burda 720p yok. ama aslında bu film webteizledeki bir çok film gibi 720p olarak yüklenmiştir. işte bizim js kodun tek yaptığı şey buradaki linklerden en üsttekinde 360 yazan yeri 720 olarak değiştirmek

edit: ayrıca yukarıdaki kodlarda gördüğünüz <video> tagi html5 ile gelen bir özelliktir. yani bu kodlar html5 desteği olmayan bir tarayıcıda işlem yapmaz. o yüzden de daha önce dediğimiz gibi html5 in bizi ilgilendiren kısmı sadece bu video tagidir. bir de bu sitelerin html5 e geçtiği falan yok. kullandıkları video sunucusu olan vk.com html5 desteği veriyor
    (aslında html5 e geçmek diye bişey de yok da ben de alıştım işte;))

bişey daha,

vk.com sitesi bu playerın iframe şeklinde paylaşılmasını istiyor. yani şöyle

<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=177157852&id=163224473&hash=814925707fca8218&hd=2" width="590" height="445" frameborder="0"></iframe>

böyle olunca video linkleri o sayfada görünmüyor. o yüzden bu player sayfasını farklı bir sayfada tek başına açmamız gerekiyor. yani koda iki kez tıklamak zorunda olmamızın nedeni de bu. (aslında iki tıklamanın ikisinde de farklı işlemler yapıyor yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 8 Ekim 2012; 12:19:48 >

• User agent'i değiştirebildiğimiz browserlarda, sağ alt köşede 240-720p seçenekleriyle açılıyor filmler.

Chrome kullanıyorsanız, sağ üst köşeden 'Masaüstü Sitesi İste" yi seçerek, izleyeceğiniz kaliteyi seçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Ekim 2012; 13:51:36 >
  • bizi kandırıyorlar yani..720 diye 360p yi iteliyorlar...
    saol hakan deniyelim...cinemakina ve hdseyir iyiydi...720 ler fake değildi...
  • konuyla alakasız olacak ama arkadaşlar acil yardım. PC ye format attım i tunes yedeğini almadım. icloud kullanıyordum. itunes kurdum şu an uygulama falan yok bomboş. ipadi PC ye bağlayınca icloud eski haline yedekler mi. takayımmı PC ye ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

konuyla alakasız olacak ama arkadaşlar acil yardım. PC ye format attım i tunes yedeğini almadım. icloud kullanıyordum. itunes kurdum şu an uygulama falan yok bomboş. ipadi PC ye bağlayınca icloud eski haline yedekler mi. takayımmı PC ye ne yapmam lazım.
    Henüz geç değilse:

iCloud kullanmıyorum ama, bence önce iTunes/tercihler/aygıtlarda otomatik eşzamanlamayı kapatıp iPadi bağlayın. Satın alınanları aktarın önce iPadden bilgisayara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Henüz geç değilse:

iCloud kullanmıyorum ama, bence önce iTunes/tercihler/aygıtlarda otomatik eşzamanlamayı kapatıp iPadi bağlayın. Satın alınanları aktarın önce iPadden bilgisayara.

aynen öyle...önce satın alınanları aktarın..biraz uzun sürer...sonra eşzamanlama..bu arad yedek almdığınız için resimler v.s uçar ama...onları tekrar yüklersiniz artık..eğer icloud de yedek varsa(olabilir..) oradanda yükleyebilirsiniz....icloud ayaralrına bir bakın...
  • quote:

Henüz geç değilse:

şu anda deniyorum bakalım yapabilecekmiyim. tşkler.
    ipod ipadlerin otomatik eşzamanlamasını engelle kutucuğu var onu mu işaretliyeyim ? sonra icloud dakileri itunes e nasıl atcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 10 Ekim 2012; 17:36:06 >
  • quote:

quote:

Henüz geç değilse:

aynen öyle...önce satın alınanları aktarın..biraz uzun sürer...sonra eşzamanlama..bu arad yedek almdığınız için resimler v.s uçar ama...onları tekrar yüklersiniz artık..eğer icloud de yedek varsa(olabilir..) oradanda yükleyebilirsiniz....icloud ayaralrına bir bakın...

icloud dan aktarma nasıl bilgin var mı ??

bu arada konuyu ne zamandır takip edemedim.eve yıldırım düştü tv PC hepsi yandı.
    1 haftadır bi sürü masraf onla uğraşıyorum. film takip edemedim pek. yeni leşfettiğiniz bi site var mı.
    webteizle ile idare mi edicez hala ?

bide 720p kutuplar atlası vs. tarzında CNNTURK NTV belgesellerini falan izleyecek html5 destekli site var mı?

• quote:

quote:

quote:

Henüz geç değilse:

icloud dan aktarma nasıl bilgin var mı ??

bu arada konuyu ne zamandır takip edemedim.eve yıldırım düştü tv PC hepsi yandı.
    1 haftadır bi sürü masraf onla uğraşıyorum. film takip edemedim pek. yeni leşfettiğiniz bi site var mı.
    webteizle ile idare mi edicez hala ?

bide 720p kutuplar atlası vs. tarzında CNNTURK NTV belgesellerini falan izleyecek html5 destekli site var mı?

Alıntıları Göster
    Haydaa, geçmiş olsun ya. Bugünlerde nedir bu yıldırımlar böyle. 10 gün kadar önce de arkadaşımın iş yerinin sokağına (Levent) düşmüştü. Kapalı olan 4 bilgisayar gümledi. Açıklarda sorun yoktu.

Bu sayfanın üstlerinde verilen bayağı bir site var, onlara göz atabilirsiniz.

Kutuplar Atlasını webteizle'de izleyebilirsiniz. Yalnız, üstadın 720p scriptini kullanmazsanız 360p ile idare edersiniz.

Eşzamanlamayla ilgili son sorunuzun cevabı: evet o kutucuk işaretli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 10 Ekim 2012; 23:10:57 >

• quote:

Haydaa, geçmiş olsun ya. Bugünlerde nedir bu yıldırımlar böyle. 10 gün kadar önce de arkadaşımın iş yerinin sokağına (Levent) düşmüştü. Kapalı olan 4 bilgisayar gümledi. Açıklarda sorun yoktu.

Kutuplar Atlasını webteizle'de izleyebilirsiniz. Yalnız, üstadın 720p scriptini kullanmazsanız 360p ile idare edersiniz.

tamam kutucuk işaretli de. itunes a icloud hesabımı nerden aktaracağım onu bulamadım. cihazı bağlayınca yedekle vs seçeneği mi çıkacak itunes tan mı icloud un sitesindenmi yapılıyor hiçbi fikrim yok.
  • quote:

quote:

tamam kutucuk işaretli de. itunes a icloud hesabımı nerden aktaracağım onu bulamadım. cihazı bağlayınca yedekle vs seçeneği mi çıkacak itunes tan mı icloud un sitesindenmi yapılıyor hiçbi fikrim yok.

eğer icloudu aktifleştirdiysen ancak olur...birde icloudu açıp..neleri iclouda yedekleyeceğini seçmiş olman lazım...
    ayarlardan görebilirsin...eğer yedeklemeyi iclouda yaptıysan sana zaten sorar iclouddanmı yapayım diye..?
    ewet..webte izlede istediğin belgeselller var...

• arkadaşlar androidin durumu nedir...adobe flash desteğini android için kesti..mevcut falsh acan cihazlarda sorun yokta artık güncelleme vermeyecek...son android cihazlar sanırım html 5 te destekliyor..ve html 5 kodlanmış sayfaları açıp video izleyebiliyorlar değilmi...?
  • bu arada turuncumm haftalar önce yazmıştı ama deniyememiştim.
    dizimag deki bug düzelmiş.yani artık önce 2.parta sonra 1.parta bas olayı yok..direct 1.parta basınca video açılıyor...
    androidci arkadaşlar girerse başlığa.......yukarıdaki konuda bilgi bekliyoruz...belki bir asus tablet alınacakta...
  • Dizimag an ìtibariyle gòcmus...dun acliyordu..bekliyelim....

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.