Şimdi Ara

HTML BOYUTU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR WEB SAYFAMIZIN SUNUCUSU IHS.COM.TR
    SON BIR AYDIR SAYFAMIZDA ERISIM SORUNLARI YASANIYOR. SAYFALAR 5,6SN BULAN GECIKMELERLE ACILIYOR. SUNUCU OPERATORLERINE BUNU SOLEDIGIMIZDE WEB SAYFASI HTML BOYUTUNUN 1MB CIVARI OLDUGUNU BU YUZDEN BOLE OLDUGU SOLENIYOR. SIZCE BASKA SUNUCUDA BOLE BIR DURUMLA KARSILASIRMIYIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadibedeli

ARKADASLAR WEB SAYFAMIZIN SUNUCUSU IHS.COM.TR
    SON BIR AYDIR SAYFAMIZDA ERISIM SORUNLARI YASANIYOR. SAYFALAR 5,6SN BULAN GECIKMELERLE ACILIYOR. SUNUCU OPERATORLERINE BUNU SOLEDIGIMIZDE WEB SAYFASI HTML BOYUTUNUN 1MB CIVARI OLDUGUNU BU YUZDEN BOLE OLDUGU SOLENIYOR. SIZCE BASKA SUNUCUDA BOLE BIR DURUMLA KARSILASIRMIYIZ.

karşılırsınız sizin indexin boyutu 1mb ise bunu internet hızı düşük olan 2 dakkada bile açabilir. yapmanız gereken sayfanızın kod yapısını tekrar düzenlemek ve gereksiz resimleri nasıl kod yazarak gösterebilirim diye düşünmek. mesela arka plana css den siyah bi renk atarız kodla, sizde bu resimdir, bunu css ile düzelterek, boyut düşer. sayfanızın adresini alabilir miyim firebug testinden geçireyim. detaylı analiz yapabilirim.
  • www.suslenoto.com
    incelerseniz sevinirim
  •  HTML BOYUTU ?
    Değerler bu şekilde, baktığımız zaman yüksek boyutlu bir obje yok. Sadece ürün resimleri mecburi o boyutlarda olmaktadır. Sayfanın açılma hızı normal (1 megabit internete sahibim 100 kb ile erişim sağlıyorum).
    Ve hosting firmasına suç atmak istemedim üstteki yorumumda ama sitenin bekleme süresi çok fazla bu yüzden geç açılmakta. Yani ben siteye hızlı bağlanamıyorum ki, dosyaları alabileyim. Bağlandığımda dosyaları hızlı bir şekilde alıyorum burada bir sorun yok. Ama ping süresi yüksek sitenin bu da host ile alakalı. Hangi firmadan hostunuzu aldınız bilemiyorum ama değiştirmeniz sizin için iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 26 Aralık 2012; 22:38:59 >

• gokhanbey ilginiz icin tesekkurler. suan 1500 yakin resim var ve site bittiginde 3000ne yakin olucak. yani suan boyle ise ileride dahada cok olucak bekleme suresi. eticaret sitesi oldugundan dolayi bekleme sureside cok onemli.. suan ihs.com.tr de faaaliyet gosteriyoruz. ama sanirim en kisa surede degistiricez.
    oneriniz varsa sevinirim .. tesekkurler tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadibedeli

gokhanbey ilginiz icin tesekkurler. suan 1500 yakin resim var ve site bittiginde 3000ne yakin olucak. yani suan boyle ise ileride dahada cok olucak bekleme suresi. eticaret sitesi oldugundan dolayi bekleme sureside cok onemli.. suan ihs.com.tr de faaaliyet gosteriyoruz. ama sanirim en kisa surede degistiricez.
    oneriniz varsa sevinirim .. tesekkurler tekrardan

sadece hosting'i öneririm, bu forumun alt yapısınıda sanırsam sadece hosting oluşturuyor. fiyatları size uymazsa natro'da iyi bir seçim olabilir.

Ben yaptığım sitelerin hostinginde natro kullanıyorum
  • TESEKKUR EDERIM.. BIZDE NATRO YA GECTIK ZATEN
    IYI BIR SECIM YAPMISIZ VALLA SITE BIR KAC GUNE TASINACAK. ILGINIZ ICIN TESEKKURLER.. BIR DAHA IHS MI ASLAAAAAAAA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ayrıca bir host al resimlerin bi kısmı orda dursun :D

yada upload sitelerine de yükleye bilirsin yoksa 1500 resimle hostu deyiştirsende cok fayda etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

sadece hosting'i öneririm, bu forumun alt yapısınıda sanırsam sadece hosting oluşturuyor. fiyatları size uymazsa natro'da iyi bir seçim olabilir.

reseller hosting almayı düşünüyoruzda reseller satışı varsa natroyu önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syilmaz42

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

reseller hosting almayı düşünüyoruzda reseller satışı varsa natroyu önerir misiniz?

natroyu her bakımdan öneririm, fonksiyonel çözüm yapıları ve referansları iyi bir şirket.

edit: reseller satışı 2009'da vardı. şu an bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 7 Ocak 2013; 23:42:31 >
  • ihs de sorun yaşıyorsan başka hostinglerde de yaşarsın. Dosya boyutuna gelince fazla gerçekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.