Şimdi Ara

HTML-CSS-PHP Kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısaca özetlemem gerekirse .Şu anda bir eğitim merkezinde C# eğitimi alıyorum ve bunu yanında temel olarak web developer bilgileri de edinmek istiyorum.
    Kursa gitmeme rağmen kendim kitaplardan çalışarak daha iyi öğreniyorum.

Önerebileceğiniz HTML5-CSS-PHP kitapları bekliyorum.

• Uppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap öneremem fakat internetten giriş seviyesinde birçok eğitim bulabilirsin.Önemli olan ne aradığını bilmek.

• Başlangıç için Türkçe kaynaklar kullanılabilir. Ama kitap seçerken kendinize uygun bir dille yazılmış bir seçmeniz lazım. Eğer yine kararsız kalırsanız, tavsiyem Kodlab Yayınları'nın kitapları kullanılabilir. Bazı kitaplarında ekte verilen CD ya da DVD'de anlatım videolarını ve kitapta geçen kodları içeriyor.

Ancak benim tavsiyem kitaptan ziyade internet üzerinden örnek "tutorial"lara bakmanız. İngilizceniz iyiyse, çok faydalı sitelere erişebilirsiniz. Örneğin, w3schools başlangıç için iyi bir seçim olabilr. Zaten herşeyi içeren bir sayfa bulmanız pek mümkün değil. Bu tarz yerlerden giriş yapıp daha sonrasında sorunlarınıza ya da farklı isteklerinize uygun internet araştırıp o kısımları da o şekilde öğrenebilirsiniz.

Son olarak şunu söyleyeyim: Çalışma kaynağınızdan daha önemli olan sizin sürekli pratik yapmanız. Ancak bu şekilde HTML, CSS ya da PHP'yi öğrenebilirsiniz.

• kitaptan ziyade bilgisayar başında çalışmak daha faydalı.gördüğün kodları hemen denemek çok önemli.çoğu kişinin önerdiği yer;http://www.w3schools.com/
  • Sercan çakır ın PHP kitabını sipariş ettim. Nasildir bilen var mı. Kapsamlı bişeye benziyor.tavsiye ettiğiniz site varmı.

• CSS dersen google de fatih hayrioğlu diye arat adamın hem kitabı var hemde sitede çok güzel anlatımlar var. Fatih hoca candır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHP ile CSS yolu problem
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTML - CSS - JQUERY ve PHP için iyi bir kaynak istiyorsan Rıza Çelik'in kitaplarına bakabilirsin.

A'dan Z'ye CSS ve A'dan Z'ye PHP mevcut. İkiside oldukça güzel kaynaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.