Şimdi Ara

HTML 'den anlayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Merhabalar.Konuyu yanlış yere mi / doğru yere mi açtım bilmiyorum ama kusura bakmayın ben pek anlamıyorum...Sormak istediğim bir kaç soru var.
    Ben HTML yi çok merak eden birisiyim..Ve Kendime Bir Site açıp orada istediğim tasarladığım HTML kodlarını denemek istiyorum...Mesela güzel bir sitede gördüğüm küçük bir bölümü alıp kendi siteme koymak istiyorum..Ama sitenin içeriğini bir tek ben görsem yeterli..Sadece öğrenmek istiyorum...Bunu Nasıl Yapabilirim?Şimdiden Teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_guducu

Öncelikle Herkese Merhabalar.Konuyu yanlış yere mi / doğru yere mi açtım bilmiyorum ama kusura bakmayın ben pek anlamıyorum...Sormak istediğim bir kaç soru var.
    Ben HTML yi çok merak eden birisiyim..Ve Kendime Bir Site açıp orada istediğim tasarladığım HTML kodlarını denemek istiyorum...Mesela güzel bir sitede gördüğüm küçük bir bölümü alıp kendi siteme koymak istiyorum..Ama sitenin içeriğini bir tek ben görsem yeterli..Sadece öğrenmek istiyorum...Bunu Nasıl Yapabilirim?Şimdiden Teşekkürler!

Merhabalar;

Tarafınıza web hosting ve alan adı tescili hizmeti ile ihtiyacınız olan altyapıyı sağlayabiliriz. Bu işlemin yıllık maliyeti 40-60 TL'dir.

Ayrıca, kendi bilgisayarınızda localhost kurulumu yaparak da web sitelerinizin görünümünü bilgisayarınız üzerinden görebilirsiniz. Bunun maliyeti ise yoktur.

Hangisini tercih ederseniz, o yönde ilerleme kaydetmenizi önermekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.