Şimdi Ara

HTP-200 Pioneer + PS3+ Panasonic G20E+Samsung BD550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yardımlarınızı isteyecetim ilk defa ses sistemi kullanacağım tek bildiğim hdmı bu gün itibariyle HTP-200 Pioneer siparişim oldu. amacım ps3 le ses bağlantısı kurma ps3 media serverla bilgisayardan 1080p mkv leri süper görüntü kalitesiyle izliyorum birde ses kurabilirsem süper olacak daha önce wd media player aldım görüntü kalitesi ps3 media serverin verdiği kaliteyi vermedi samsung bd 5500 de de mkv görüntü kalitesi ps3 media server kadar kaliteli değil neyse amacım HTP-200 Pioneer + PS3+ Panasonic G20E+Samsung BD550 arasında dengeli ses sistemi kurma anladığım kadarıyla hepsinde hdmı çıkış var HTP-200 Pioneer da 3 giriş 1 çıkış var birde hepsinde Dijital Optik mevcut bu konuda yardımlarınızı bekliyorum selamlar...

HTP-200:http://shop.digicom.com.tr/pinfo.asp?pid=1216
    TV:http://www.pclabs.com.tr/2010/07/12/panasonic-tx-p42g20e-42-plazma-tv-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet70 -- 7 Nisan 2012; 17:34:03 >

• Arkadaşlar bağlantı konusunda yardımcı olacak yok mu? Bu konuda hiç bilgim yok birileri yol gösterse... şimdiden teşekkürler...
  • Hocam bildigim kadarı ile bd 550 ve ps3'u hdmi ile amfiye bağlayacaksınız. Amfinin hdmi çıkışını Tv'nin herhangi bir hdmi girişine bağlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro

Hocam bildigim kadarı ile bd 550 ve ps3'u hdmi ile amfiye bağlayacaksınız. Amfinin hdmi çıkışını Tv'nin herhangi bir hdmi girişine bağlayacaksınız.

İlginiz ve önerileriniz için teşekkürler. Dediğinizi uygulayacağım. Amfiden ses ve görüntü tv ye aktarılacak anladığım kadarıyla... ses anfiden aynı zamanda 5+1 e gidecek hemde tv ye mi yani tv nin kendi hoporlerindende mi ses gelecek.... Dijital Optik var ses kalitesi açısından etkisi hdmı ya göre nasıl olur tvde ,ps3 te çıkış var Dijital Optik kablosunu bile görmedim önerilerinizi bekliyorum pazartesi ürün gönderiliyor sesi çok merak ediyorum selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet70

quote:

Orijinalden alıntı: cro

Hocam bildigim kadarı ile bd 550 ve ps3'u hdmi ile amfiye bağlayacaksınız. Amfinin hdmi çıkışını Tv'nin herhangi bir hdmi girişine bağlayacaksınız.

İlginiz ve önerileriniz için teşekkürler. Dediğinizi uygulayacağım. Amfiden ses ve görüntü tv ye aktarılacak anladığım kadarıyla... ses anfiden aynı zamanda 5+1 e gidecek hemde tv ye mi yani tv nin kendi hoporlerindende mi ses gelecek.... Dijital Optik var ses kalitesi açısından etkisi hdmı ya göre nasıl olur tvde ,ps3 te çıkış var Dijital Optik kablosunu bile görmedim önerilerinizi bekliyorum pazartesi ürün gönderiliyor sesi çok merak ediyorum selamlar.

Simdi bildigim kadarı ile yardımcı olayım. Ps3 ve blueray player görüntüsü Tv'ye aktarılacak fakat sesi amfiden alacaksın. Tvnizin ayarlarından hoparlor secimini harici hoparlor yapın. Böylece hepsinin sesini amfiden alabilirsiniz. Amfinin kullanıcı kılavuzunu incelerseniz zaten kısa sürede çözersiniz sistemi merak etmeyin. Tvnizin arc özelliğini destekliyor anladığım kadarı ile, eğer amfide destekliyor ise tv ile amfi arasında sadece hdmi bağlantı yeterli olacaktır aksi halde Tv'nin optik çıkışını amfiye bağlamanız gerekir. Su an ses icin en iyi bağlantı hdmi üzerinden olanıdır.
    Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.