Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forumda bu serii için ayrıntılı konu yada başlık bulamadığımdan başlığı açtım..
    ilk başlarda LW serisi bir LG almayı düşünürken birden plazma almaya karar verdim ve vatandaki indirimden bu modeli 2472 TL ye aldım.
    cuma günü servis gelip kurdu ancak kuran eleman hiçbişeyden anlamayan bir elemandı ( TV açma tuşunu bile ben gösterdim :) )
    Tv zaten kendiliğinden kuruluyor ST33 serisi olduğundan içinde HD uydu alıcısıda var. dil seçeneğiyle başlayıp uydu kurulumuyla devam ediyor.
    ilk izlenimlerim ;

1- HD uydu alıcısı gayet başarılı burda forumda bir arkadaş berbat gibisinden bişeyler yazmıştı ama bence gayet iyi ,
    2- SD yayın görüntüsü harika şimdi iyiki Pana almışım diyorum
    3- TRT HD kanalına baktığımda da HD görüntü kalitesi anlaşılıyor gerçekten güzel
    4- USBden 500gblık harddiskimi taktığımda kolayca okudu ve film müzik resim olarak üç katagoride menü olarak sunuyor ancak klasör klasör yerine hepsini gösterdi
    5- format olarak birkaçtane denedim hatta İDM ile indirdiğim küçük bir klipte bile görüntüyü dağıtmadan güzel bir şekilde izledim
    6- ölçülerine ilk başta dikkat etmemiştim ama inceliği şaşırttı beni :) biraz daha kalın bekliyordum.
    7- sarı siyah vs. renkleri denedim ölü pixel göremedim ama siyah gerçekten dedikleri gibi iyiydi.
    8- görüntüyü normal formatta izliyorum aslında tam ayarlaı bilmiyorum 200-300 saat düşük ayarlamak gerekiyor deniliyordu burda bu yüzden o ayarları bulup yapıcam bu akşam,
    9- uydu alıcısından kanal geçiş hızı yüksek olmasada sıkmıyor
    10- uydu ilk kurulumda ücretli , ücretsiz ve radyo olarak kanalları ayırıp katagorize etme seçeneği sunuyor kısaca kullanması basit
    11- henüz 3D deneyiminde bulunamadım çünkü içinden gözlük çıkmıyor Ebayda bulabilirsem ordan almayı düşünüyorum aksi halde pahalı beklemem gerekecek biraz daha
    12- smart tv özelliğinde skype ,youtube ,facebook gibi seçenekler çıkıyor ancak internetim şu an yok o yüzden deneme şansım olmadı ( wın almanın kötü yanları , yine ne varsa ttnette var :)
    13- görüntü ayarlarında dinamik görüntüyle baktığımızda led gibi performansı var parlaklığında
    14- şu an bu fiyata hem 3D hem HD uydu alıcı hem 46" bir TV için bence F/P oranı için en güzel TV , çevreme tavsiye edeceğim

şimdilik bu kadar , eğer incelememi yada bakmamı istediğiniz bir özellik yada soru varsa buraya yazın bende hem öğrenirim hemde bakarım :)
    bu arada ilk 200-300 saat için yapılacak ayarlar için bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmrv -- 26 Eylül 2011; 11:39:22 >

• Tp link 90 liralık bir routerı var 3g interneti kablolu ve kablosuz olarak dağıtıyor. Vınn sorununu bu şekilde aşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Tp link 90 liralık bir routerı var 3g interneti kablolu ve kablosuz olarak dağıtıyor. Vınn sorununu bu şekilde aşarsınız.

Teşekkür ederim güzel haber :) bende wını birine verip ttnet almayı planlıyordum :)
  • 3d gözlük için panasonic yeni nesil TY-EW3D3 gözlüğü çıkarmış , bu gözlük tüm panasonicler için mi geçerli ?
    ST33 için hangi gözlükler olur ?
  • bende 42st33 e sahibiyim...200 saati yeni doldurdum,
    vakit bulup bir inceleme yapamadım malum okullar açıldı ama sizin görüşlerinize katılıyorum açıkcası niçin bu model gözden kaçıyor anlamıyorum...
    3d gözlük için bende USA den almayı planlıyorum, şu aralar mağazalara düşer, ebayden televizyonun yanında gelen ikili seti satıyorlar genelde ama 70 dolar civarına mağazalarda da yakında satılacak...
    en iyisi ew3d3 kodlu olanları almak...
  • kesinlikle bende anlamıyorum neden gözden kaçtığını hatta diğer modellere de az da olsa bakma şansı buldum ben çok biir fark göremedim :)
    yine diyorum hem 3D hem HD uydu Hem 46" için alınacak en güzel model ve fiyat ...
    size sormak istediğim 200 saat için ayarlarınız neydi buraya yazarsanız sevinirim bizim servisçi bişeyden anlamadığı için soramadım :)
    gözlük için bir arkadaşım çine gidecek ona sipariş vereceğim bakalım umarım bulur ama başka yerde rastlarsamda alacağım
  • 200 saat için sitede aslında pek çok ayar mevcut biraz panasonicliler ve gw30 başlıklarınıda inceleyin ben genel olarak

Görüntü modu normal
    Renk Balansı serin
    Eco Mode kapalı
    Canlı renkler Kapalı
    kullandım, bazı geceler altyazı geçmeyen kanallarda genellikle de Show tv de ZOOM3 te bıraktım..
    sitede verilen HDTVBurn-In,Plasma Break-in gibi bazı videoları açık bıraktım...

Eşim ve ufaklık biraz kızdılar ama özellikle oğlumu tv başında uzun süre bırakmadım ne yazık ki arkadaşlardaki durumları duyuyoruz...
    Burn in ve ya başka birşey yaşamadım fakat dediğim gibi epey dikkat ettim bundan sonraki süreçte de keyfini çıkaracağım inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu plazma üreticileri rodaj süresini tamamlayıp panelleri öyle piyasaya sürseler ya,millet kırk takla atıyor valla yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

7- sarı siyah vs. renkleri denedim ölü pixel göremedim ama siyah gerçekten dedikleri gibi iyiydi.

BUGÜNE KADAR PLAZMA TV LERDE ÖLÜ PIXEL BULAN DAHA OLMADI... SENİNDE BULAMAMAN NORMAL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

Burn in ve ya başka birşey yaşamadım fakat dediğim gibi epey dikkat ettim bundan sonraki süreçte de keyfini çıkaracağım inş

Çıkarabilecek misiniz acaba? 200 saati devireli bir 200 daha olmuştur. Star HD maç izlerken geçici burn-in yapıyor. Cartoon networks logosu çok zor farkediliyor olsa da kaldı gitmiyor.

Artı olarak ilk bir kaç ay dinamik ayarlarda izlemeyin deniyor ya herhalde burn-in sorununun yanısıra iade dönmesin diye de deniyor olabilir. Dinamik ayarlarda hızlı görüntülerde bir tuhaflık oluyor. Herşeye rağmen LED'ler o kadar kötü ki mecburen memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxcakir

quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

BUGÜNE KADAR PLAZMA TV LERDE ÖLÜ PIXEL BULAN DAHA OLMADI... SENİNDE BULAMAMAN NORMAL...

hocam panasonikciler başlığında baya bir geçiyor ölü piksel olayı
  • panasonic p42st33e yeni aldım, kendisinde hd uydu alıcısı var diye özellikle tercih ettim ama düşük kanal geçişleri, ntvspor da la ligayı şifrelemesi gibi sebeplerle soğudum. Tek istediğim hd yayınları ve şifresiz bir şekilde güzelce izleyebilmek...
    digiturk, dsmart vs ile işim olmayacak. Almayacağım.

Bunun için iyi bir hd alıcı mı almam lazım yoksa bu common interface denilen ve ne olduğunu bilmediğim yuvaya takıldığını tahmin ettiğim kartlarla ilgili birşeyler mi yapmam lazım? Cahilliğimi bağışlayın lütfen:)

Bu hususta yardımlarınızı bekliyorum..
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

panasonic p42st33e yeni aldım, kendisinde hd uydu alıcısı var diye özellikle tercih ettim ama düşük kanal geçişleri, ntvspor da la ligayı şifrelemesi gibi sebeplerle soğudum. Tek istediğim hd yayınları ve şifresiz bir şekilde güzelce izleyebilmek...

Bunun için iyi bir hd alıcı mı almam lazım yoksa bu common interface denilen ve ne olduğunu bilmediğim yuvaya takıldığını tahmin ettiğim kartlarla ilgili birşeyler mi yapmam lazım? Cahilliğimi bağışlayın lütfen:)

Saygılar

dedigin gibi yapmak icin ya harici bir uydu alacaksın yada d smartın modullu uyeliğini alacaksın macları seyretmek icin
  • quote:

panasonic p42st33e yeni aldım, kendisinde hd uydu alıcısı var diye özellikle tercih ettim ama düşük kanal geçişleri, ntvspor da la ligayı şifrelemesi gibi sebeplerle soğudum. Tek istediğim hd yayınları ve şifresiz bir şekilde güzelce izleyebilmek...

Saygılar

Muhteşem Osmanlı:
    Şifreli kanalları şifresiz izliyeyim demişsin paralı platformlarada para ödemem demişsiniz :) ne güzel dediğiniz gibi olsa piyasada dahili alıcılı panny kalmazdı valla :) dahili alıcılara key falan girilemiyor yada biz henüz bilmiyoruz..

Common Interface denen yere Dsmart modul takılabiliyor..Ama siz şifreli kanal kırma işleriyle uğraşmak istiyorsanız bunlarla alakalı forumlara takılıp güzelce bilgi edinmeniz gerekiyor.

Aldığınız TV çok güzel bir model bunun yanına madem paralı platformlarla işim olmaz diyorsunuz forumun uydu işleriyle ilgili kısmından iyi bir marka receiver edinirseniz izlersiniz..

• paralı kanalları parasız seyrettiren bir TV çıakrsa değiştiririm bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Saygılar

Muhteşem Osmanlı:
    Şifreli kanalları şifresiz izliyeyim demişsin paralı platformlarada para ödemem demişsiniz :) ne güzel dediğiniz gibi olsa piyasada dahili alıcılı panny kalmazdı valla :) dahili alıcılara key falan girilemiyor yada biz henüz bilmiyoruz..

Common Interface denen yere Dsmart modul takılabiliyor..Ama siz şifreli kanal kırma işleriyle uğraşmak istiyorsanız bunlarla alakalı forumlara takılıp güzelce bilgi edinmeniz gerekiyor.

Aldığınız TV çok güzel bir model bunun yanına madem paralı platformlarla işim olmaz diyorsunuz forumun uydu işleriyle ilgili kısmından iyi bir marka receiver edinirseniz izlersiniz..

yanlış anlamışsınız, alaycı bir tavra gerek yok,
    ntv spor dan bahsettim, tüm şifreli kanalları şifresiz izlemekten değil...

evimde birkaç yıldır kullandığım 50 tllik uydu alıcısından ntvspor u şifresiz izleyebiliyordum. Diğer uydu alıcılarını bilmem, "kargadan başka kuş tanımam" çünkü ilk ve son uydu alıcım buydu...

• Bende 42st33e alanlar arasına katıdım. Yukarıda yazılanlardan 200 saatlik rotasyon süresi nedir onu anlayamadım. Arabalarda bu süreçte fazla devirli kullanılamaz TV 'de bu olay nasıl oluyor? ilk kurulumda görüntüler bana biraz sönük geldi. Daha öncede ve halen panasonic plazma kullanıcıyım. Görüntü bir LCD gibi çırtlak olmuyor ama bende ayarlardan parkalılı'ğı artırdım biraz. Bu rotasyon süresinden mi acaba?
    İkinci olarak gözlük benimde ihtiyacım var. Bayilerde 240 TL peşin ty-ew3d2 sınıf gözlükler satılıyor. Tabi bende ew3d3 modelini beklyeceğim veya yurtdışından temin edeceğim. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım gelecek kasım-aralık gibi. fiyata göre 2'den fazla getirttirim belki.
    üçüncü olarak internet testini yaptım. Olağanüstü. youtube dailymotion facebook .. vs daha ne anlatayım. Ve extra daha birçok eklentiyide indirebiliyorsunuz. Otamatik update yaptı. Yeni kullanıcılar mutlaka bağlasın net'e update yapsın.oyunlar bile mevcut ücretsiz :) Film fragmanalrını göstreren bir kanal var. Yeni çıkan ve çıkacak filmlerin fargmanını veriyor. HD uydu alıcısı da tatmin edici. Ortalıkta uydu alıcısı görmek istemeyen ve 50 yaş üstü insanların yok tv kumandası ayrı uydu kumadası ayrı ikileminden kurtarması açısından gayet başarılı olmuş.

Kısacası bu paranın satın alacağı en full özellikte TV

Yorumlarınız ve görüşlerinizi takip edeceğim.

Teşekkürler

• BEST SONY arkadasım BENDE 3 HAFTA ONCE 42ST33E ALDIM internet baglandığını soyluyorsun net icin adaptormu aldın yoksa dırek bağlanıyormu yoksa kablolumu baglandın
  • hayırlı olsun panelleriniz gerçekten güzel panel..Rodaj süresi demek tüm görüntü modlarının asgari izlenmesi demektir yani cihazı ilk başta yormamak..az kontrast az renk vs.

Iceman soruna ben yanıt vereyim kablolu veya kablosuz ilk başta önce update var diyor onu yaptıktan sonra bağlantıda sorun yok arkadaşın dediği gibi bu tarz içeriklerle ilgili iseniz bir çok film fragmanı youtube,facebook,skype vs uygulamalar mevcut..

Portlu modeminiz varsa kablolu bağlanın gitsin bizim modelde çıkmıyor dongle ben kablolu bağladım sıkıntı yok
  • panelleriniz hayırlı olsun..bende bir ara 42g20e plazma almaya niyetlenmiştim..sonra toshiba 40sl733 aldım.yeni bir panel almak istiyorum..42st33e kullananlardan ne kadara aldıklarını öğrenmek isterim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.