Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

teşir midir değilmidir bilmiyorum olmayadabilir

http://www.teknosa.com/urunler/110011828/panasonic-50vt30-fhd-3d-plazma-tv#f

2600tl gözlüklü

ben 46st30 u teşir almaya gitmiştim 2000 tl ye. vitrindeki tvye bakarken bitanede kapalı kutu yakaldım şansıma
    sistemden 46st30 fiyatını 2000e çektikleri için kapalı kutuyuda teşir fiyatına 2000 e almıştım :)
    teknosayı bence bi ziyaret et bence

Fiyatı çok iyi alayım dedim.tükenmiş malesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat-gur

quote:

2600tl gözlüklü

ben 46st30 u teşir almaya gitmiştim 2000 tl ye. vitrindeki tvye bakarken bitanede kapalı kutu yakaldım şansıma
    sistemden 46st30 fiyatını 2000e çektikleri için kapalı kutuyuda teşir fiyatına 2000 e almıştım :)

mediamarkt ara 2 3 aylık 50vt30 teşir 3000 tl ye satıldıgını okumustum bir yerlerde
    arayip sorabilirsin

yada

bayrampaşa forum satürnde kapalı kutu 55vt30 2999 tl hala kaldımı bilmiyorum ama ilgileniyorsan bakabilirsin
    demiş birisi

yada wNchstR nickli kişi

Boyutunu buyutecegim icin elimdeki 50VT30 u satmaya karar verdim arkadaslar. 4 adet 3d gozluk ve 1 yildan fazla garantisi vardir
    demiş
    temiz bir alet ise degerlendirebilirsin

yada 0 alet 2700 tl teknosada 50st50 :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat-gur

quote:

2600tl gözlüklü

mediamarkt ara 2 3 aylık 50vt30 teşir 3000 tl ye satıldıgını okumustum bir yerlerde
    arayip sorabilirsin

yada

bayrampaşa forum satürnde kapalı kutu 55vt30 2999 tl hala kaldımı bilmiyorum ama ilgileniyorsan bakabilirsin
    demiş birisi

yada wNchstR nickli kişi

Boyutunu buyutecegim icin elimdeki 50VT30 u satmaya karar verdim arkadaslar. 4 adet 3d gozluk ve 1 yildan fazla garantisi vardir
    demiş
    temiz bir alet ise degerlendirebilirsin

yada 0 alet 2700 tl teknosada 50st50 :)

ilgin için çok teşekkür ederim üstat :)

• rica .. :)
  • sayın Ferhat gür bende 46 st33e plazma var alırsan vereyim 4 aylık
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat4646

sayın Ferhat gür bende 46 st33e plazma var alırsan vereyim 4 aylık

teşekkür ederim kardeşim.dün 50vt30 aldım.2800 tl 5 sene garantili.sende umarım satabilirsin tv ni..
  • tv nin internetine girilir
    dükkandan videolar menusunden ustream programı indirilir kurulur
    ardından live- sports menulerinde
    cıkan videolarin bitanesinden lig tv yakalanır
    kalitesi cok iyi olmasada free lig tv izlenir :)
    benden duymadınız :)
  • dostum ben 2 senedir dsmartın modülünü kullanıyorum dahili uydu alıcımın şifreli kanallarını başka cihaz kullanmada izliyorum bu sıralar sıkıntı veriyor bazı frekanslarda bilgin olsun...
  • mmxcakir kullanıcısına yanıt
    Bende oldu daha altı ayını doldurmamıstı kırmızı bır nokta yanıp sönüyordu servıs geldı şaşırdı ılk kez görmüyorum dedi bir tane olduğu ıcın bısey yapamayız dedı gel zaman gıt zaman kısa bır sürede yanıp dönen nokta kayboldu renklerde tarama yapıyorum gözükmüyor kayboldu sonra şans işte hd alıcı bozuldu garantıden yapıldı kablodan su çektmiş kablo ucuna dokunduğunda elım ıslandı duvara dileklerim su damlaları çıktı şans bendekıde işte arkadas la aynı günde almıştım ondan birşey yok. Ama ılerde yıne alırsam pana alırım hiç pişman degılım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar, sizce bu tv mi yoksa lg 50ph670s mi??? İkinci eli alinirmi pana'larin???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende 46st33e nin 2.elini buldum 1000tl ye.doğru dürüst hiç kullanılmamış bi tv.bu fiyata alınırmı.bi konu daha var.tv yi hergün görme şansım var.daha önceleri görüntüde bişi yoktu,bügün farkettim ki yakından bakınca karıncalanma var tv de..bu bi arızamı yoksa pikseller yermi değiştiriiyor
    ve ayrıca 1000tl ye(2. el) lg50ph670 imi alıyım,yoksa panasonik 46st33e yimi alıyım...ikiisininde 1 yıl garantileri var..ve ben bu tvyi PC monitorü olarak kullanıcam devamlı.bolca oyun oynucam,film izleycem.hdmı cıkışlı ekram kartım var pc m de.sizce bu tvlerden yeterli performansı alırmıyım.açıkcası LG markasını ben pek sevmiyorum ve ön yargılıyımdır bu markaya karsı.ama bi taraftanda biliiyorsunuzdurki panasonic türkiden çekilme kararı aldı.ileride pana tv bozulursa yedek parca bulmakta sorunlar yaşarmıyım acaba...artık kafayı yemek üzereyim :) değerli yorumlarınızı bekliyorum. beni bu dertten bi kurtarın artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman741 -- 26 Şubat 2014; 12:18:59 >

• hocam ben 2500 TLye almıştım ve şu ana kadar da gayet mutlu bir şekilde kullanıyorum
    LG ile arasında kıyaslama bile yapmam gerçekten kaliteli bir TV,
    beim gördüğüm eksi yanlarını yazayım
    3D gözlüğü pahalı yaklaşık 150 civarıydı,
    normal kanallarda alt yazıda titreme olabiliyor ama önemsiz bir ayrıntı benim için
    3D gözlüğü aktif gözlük olduğu için PES oynanmıyor pasif gözlük gerekiyor
    artıları
    3D filimleri zevkle izleyebilirsin görüntü çok iyi
    normal kanallar bile HD kanal gibi
    HD uydu alıcısı gayet iyi bana yetiyor
    USB oynatıcısı her filmi oynatmasa da tatminkar
    ben 1,5 TB hardisk bağladım banamısın demedi
    yeni nesil plazma neoplazma elektrik tüketimi de çok değil
    bende şu an tivibu , PS3 ve laptop bağlı gayet tatminkar
    2. eli 1000 tl fena değilmiş

• açıklayıcı yorumun için teşekkür ederm.performans,görüntü ve sağlamlık acısından lg ile panasonic kıyas bile edilemez bencede...fakat alıcağım panasonic 46st33e de cok yakından bakınca karıncalanmalar var..tv de usb,playstation vb...ve hatta anten bile takılı değil.menülerinde gezerken farkettim bu karıncalanmayı...bi kaç yerde okumustum panasonicte ekran yanıkları oluşmaması için pixceller yer değiştiriyormuş.bu gerçekmi?senin tv nde bu karıncalanma varmı yakından bakınca...birde sen hangi marka 3d gözlük kullanıyorsun onu yazarsan sevinirim
  • yaman741 kullanıcısına yanıt
    Hocam o karıncalanmalar plazmaların hepsinde var diye biliyorum(bizdekinde de var).Televizyon dediğiniz gibiyse fiyatı oldukça uygun bence.

@dikoryan arkadaşın dediği gibi SD performansı bayağı güzel ve film performansıda oldukça tatminkar.Yani o fiyata daha güzel bir tv bulamazsınız gibi.
  • lg 50ph670s modelini de baya bi inceledim.yakından baktığım zaman lg de karıncalanma falan yok..ama lg nin görüntüsü panasoniğin yanında cok mat ve cansız kalıyor.iki tv yide inceledim,pananın performansı cok daha üstün.lg50ph670 & panasonic tx p46st33.ikiside 1000tl,ikisininde 1 yıldan fazla garantisi var,kafamı bulandıran tek nokta panasonicteki karıncalanma???
  • Merhaba.Panasonic TX-p46st33e mainboard lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı günler. Konuya büyük bir Hort bırakacağım kusura bakmayın.

Televizyonumu 6 yıldır severek kullanıyorum. Son derece memnunun.

TV ünitemi sattıktan sonra, cihazı duvara monte etmek istiyorum. Sağa sola dönebilecekten bir askı aparatı alacağım. Kullandığı ürünü tavsiye edecek bir arkadaş olursa memnun olacağım.

Selamlar.

• Başlığın bir şekilde hala kalabildiğini görmek güzel, arada girip bakıyordum hala...anneler, kayınvalideler tüm evleri panasonic plazmalarla donatmıştık..hala da memnuniyetle kullanıyoruz..ancak ilk fire kendimin 2. Tvsinde veriyor olabilirim.

Bilgi, destek gerekiyor..

İzmir

46st33

Açılmıyor ( güç düğmesine basınca, klasik açılma hareketlenmesi.. Tam açılacakken bu kez de kapanış sesi ve alt ışığın sürekli blink blink yanıp sönmesi)

Yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl çözdüler veya konuya hakim üstadlardan öneri yöntem, tamirci..

Destek lütfen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.