Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem25

46st33e için gözlük için ne önerirsiniz TY-EW3D3LE bu modeli önerdiler.nedersiniz

LE modeli large olan model, ben medium boyutunu kullanıyorum ölçüleri gayet iyi.
    Vatandan %25 indirime denk gelirsen 130-140 civarına alabilirsin
  • sans eseri almanyadan 75 euro ya large gelecek haftaya ...burdakiler çin malı
  • panasonic amerikasitesine girerseniz.panasonic uyumlu tvleri için 3d gözlük modelini veriyor.sanırım her model için farklı gözlük var
  • Merhaba,

HDD den film izlerken altyazı çıkmıyor ne yapmam gerekir Bende de 46st33 var çözemedim bir türlü.Cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayya

Merhaba,

HDD den film izlerken altyazı çıkmıyor ne yapmam gerekir Bende de 46st33 var çözemedim bir türlü.Cevaplar için teşekkürler.

Kumandadan options tusuna basip vidyo kurulumu menusunden acacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şuana kadar çözüldü mü bilmiyorum ama hdd'den mkv formatına alt yazıyı olayını halledebildim, program olarak mkvmerge GUI programını kullanarak,http://www.youtube.com/watch?v=88HLAk98h0M&feature=related buradaki işlemleri yapın, kumanda üzerinden options-video kurulum menüsü- alt yazı- alt yazı (tur) ok. işlem tamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Merhaba,

dediğim şey bu değil ben herhangi bir film için diyordum bütün filmlerin altyazılarını görmüyor.http://www.youtube.com/watch?v=88HLAk98h0M&feature=related burada anlatılanlarıda yaptım bu sefer filmi hiç açmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Merhaba,

dediğim şey bu değil ben herhangi bir film için diyordum bütün filmlerin altyazılarını görmüyor.http://www.youtube.com/watch?v=88HLAk98h0M&feature=related burada anlatılanlarıda yaptım bu sefer filmi hiç açmıyor.

150-200 tlye bitane mediabox player al youtubeyede ordan gir facede ordan gir oyunda oyna mkv de izle dts de aç herseyi yap, tv kurcalamaktan kurtul :) yada 300 350 ver 3d izle, dizi izleme siteleri ac falan filan

• 2000-2500 tl bütçesi olanlar için mükemmel bir seçim.

Mükemme SD görüntü
    600 hz görüntü sekmesi
    Hareketi görüntülerde sıfır çerçeve kaybı
    İnternet erişimi (yeri geldiğinde DVD Player kullanmanıza bile gerek yok sınırsız internet varsa sınırsız film var)
    HD görüntüsü mükemmel
    Dahili HD uydu alıcı
    Koruma camı
    Ölü piksel sorunu olmaması
    170 dereceye kadar etklili olan izleme açısı
    Dinamik seçimde led tv görüntü kalitesi

Bu arada bir kaç bilgi vermekte fayda var.

1.Panasonic neo plazmalarda sanıldığı gibi burn in sorunu yaşanmıyor bunun nedeni piksel yer değiştirmeleri.
    Mesela uzun zaman aynı kalan TV logosundaki pikseller belirli aralıklarla yer değiştiriyorlar. Büyüteçle bakıldığında zaman zaman titreşim olarak görülen bu yer değiştirmeler normal izleme ile anlaşılmıyor.

2.Panasonic neo plazmalarda eski plazmalarda yaşanan cızırtılar yok.

3.LED ve LCD tv'lere göre daha az radyasyon yayıyorlar.

4.Klavye mouse kamera vb. bağlanabiliyor.

Peki dezavantajları neler:
    1.Enerji tüketimi
    2.Isı üretimi (kışın avantaja dönebilir)
    3.Koruma camı nedeniyle ışık yansıma sorunu
    4.Uydu kanallarının şifre çözülmesi ile ilgili henüz yeterli bilgi yok.

• hangi film formatlarını çalıştırıyor. mkv denedim oluyor. avi de kesik kesik ilerliyor. nasıl düzeltiriz bu sorunu,bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

hangi film formatlarını çalıştırıyor. mkv denedim oluyor. avi de kesik kesik ilerliyor. nasıl düzeltiriz bu sorunu,bilgisi olan?

Cihazın katoloğunda yazar hangi formatları gösterdiği..kesik kesik ilerleme sorununu çözemessiniz bendeki panny de benzer durumlar var gittim harici bir media player alıp o format bu format yok altyazı küçük vs tüm bu sorunlardan kurtuldum ...Elinizdeki panny plazma panel olarak güzeldir ama medya player olarak beklentiniz çok yüksek olmasın..

Sırf medya özellikleri iyi diye tv almakta hatadır panel iyi olsun harici medya ile nasılsa güzelleştirilir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

hangi film formatlarını çalıştırıyor. mkv denedim oluyor. avi de kesik kesik ilerliyor. nasıl düzeltiriz bu sorunu,bilgisi olan?

Cihazın katoloğunda yazar hangi formatları gösterdiği..kesik kesik ilerleme sorununu çözemessiniz bendeki panny de benzer durumlar var gittim harici bir media player alıp o format bu format yok altyazı küçük vs tüm bu sorunlardan kurtuldum ...Elinizdeki panny plazma panel olarak güzeldir ama medya player olarak beklentiniz çok yüksek olmasın..

Sırf medya özellikleri iyi diye tv almakta hatadır panel iyi olsun harici medya ile nasılsa güzelleştirilir durum

teşekkürler. doğru aslında... ama çok eşya almamak için de biraz bu paneli seçtim. dün mkv ye çevirmeye çalıştım avi leri. ama o şekilde de çalıştırmadı.. galiba avi media player almadan çalıştıramicaz bu avi leri. neyse. kolay gelsin

• Ürün özellikleri - Panasonic VIERA TX-P46ST33E
    Ekran
    Ekran çeşidi Plazma
    Ekran ölçüşü 117 cm
    En boy oranı 16:9
    HD desteği Full HD
    Çözünürlük 1920 x 1080 piksel
    Ekran yenileme hızı 600 Hz
    İzleme açısı 178 °
    Yanıt süresi 0.001 ms
    Dinamik kontrast oranı 5000000:1
    3D görselleştirme
    3D Tv Evet
    Tuner
    DVB-T Evet
    Teletext Evet
    Saklanabilen Teleteks sayfası 1000
    Ses
    Ses gücü 2x10W
    Fonksiyonlar
    Bağlantılar
    HDMI
    Scart
    Komponent
    Composite
    USB port
    Ethernet
    Optik ses çıkışı
    USB desteklenen medya formatları
    Divx
    XviD
    Mpeg
    Mkv
    JPEG
    MP3
    Ebatlar ve tüketim
    Genişlik (Ayaklı) 111.8 cm
    Yükseklik (Ayaklı) 73 cm
    Derinlik (Ayaklı) 33.5 cm
    Ağırlık (Ayaklı) 27.5 kg
    Enerji tüketimi 159 W
    Ek özellikler
    HDMI portu 4 db
    Scart portları 1 db
    Tanım kısmında ya da veri sayfasında herhangi bir hata buldunuz mu? Lütfen bizi bilgilendirin!
    Marka: Panasonic
    Model: VIERA TX-P46ST33E

Ürün özellikleri:

Ekran çeşidi: Plazma
    Ekran ölçüşü: 117 cm
    En boy oranı: 16:9
    HD desteği: Full HD
    3D Tv
    Çözünürlük: 1920 x 1080
    Ekran yenileme hızı: 600 Hz
    İzleme açısı: 178 °
    Yanıt süresi: 0.001 ms
    Dinamik kontrast oranı: 5000000:1
    DVB-T
    Ses gücü: 2x10W
    Teletext
    Saklanabilen Teleteks sayfası: 1000
    Enerji tüketimi: 159 W
    Genişlik (Ayaklı): 111.8 cm
    Yükseklik (Ayaklı): 73 mm
    Derinlik (Ayaklı): 33.5 mm
    Ağırlık (Ayaklı): 27.5 kg
    HDMI
    HDMI portu: 4 db
    Scart
    Scart portları: 1 db
    Komponent
    Composite
    USB port
    Ethernet
    Optik ses çıkışı
    USB desteklenen medya formatları: Divx, Xvid, Mpeg, Mkv, JPEG, MP3

VIERA TX P 46 ST 33 E, VIERATXP46ST33E, VIERA TX P46ST33E, VIERATX-P46ST33E, VI ERA TX-P46ST33 E olarak da bilinir.

• arkadaşlar benim merak ettiğim bunun modül girişi cı mı cı+ mı ?digitürk hd modülleri çalıştırır mı ?
  • Merhaba,

Birşey soracağım bizim uydu alıcısında bıss kodu girmek mümkün mü?
  • BİSS KEY GİRİLMEZ DİGİTURK MODULLERİ DİGİTURK CİHAZLARİ HARICI HİÇ BİR YERDE CALISMAZ.. DSMART VE DİGER YABANCI PLATFORM MODULLERİ İÇİN İDEALDİR.
  • bende next uydu alıcısı vardı normal özellikli birşey onda girilebiliyordu. piyasadaki bir çok uydu alıcısına giriş yapılabiliyor. asıl sorun şu ntv deki maçları izlemek için ntv nin sitesinde bıss kodu var ama girilecek yer var mı onu merak ettim.
  • quote:

bende next uydu alıcısı vardı normal özellikli birşey onda girilebiliyordu. piyasadaki bir çok uydu alıcısına giriş yapılabiliyor. asıl sorun şu ntv deki maçları izlemek için ntv nin sitesinde bıss kodu var ama girilecek yer var mı onu merak ettim.

arkadaş cevaplamış işte biss girilemiyor...ya başka bir uydu alıcı alacaksınız yada dsmart modül kullanacaksınız...
  • Sıkıntı yapmayalım hocam arkadaşın cevabını bende görüyorum noktalamaya dikkat etse tam anlaşılır olurdu.Zaten şöyle bir durum var ben bu konulardan anlayan bir insan olsam dediklerini anlardık heralde sen bak hemen anlamışsın bize laf söylüyosun biz anlamadık bu suçmu onu bana bir izah edermisin.İnsanlar burada çözemedikleri şeyler için sizin gibi bilgisi olan kişilere başvurup yardım istiyor; sizde burundan kıl aldırmama olayı yapmayın rica edeceğim. ( ... ) ne anlamda kullandığınızı öğrenmek isterim özellikle bu merak uyandırdı bende anlamını açıkca yazabilirmisiniz lütfen.
  • Merhaba,

Tuhaf derken ne manada kullanıyorsunuz bu kelimeleri ben anlam olarak hep kötü ve hakaret yüklerim tuhaf kelimesine sizde bana küfür etmek isteyip de buraya yazamadığınızdan mı tuhaf diyorsunuz?

Beyefendi siz bizim ADAM olmadığımızı nerden çıkardınız? Lütfen dediğiniz gibi seviyeyi düşürmeyin bu cevabı yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama sizin gibi insanlara karşılık vermeyince çoğaldığınızı düşünmeye başladım.

Cevap verirseniz sevirim.

Ben 2008 yılında buraya üye olmuşum burada bilgi sahibi olmadığım konular hakkında bilgi almaya çalışıyorum anlaşılan o ki bu durum sizin için üzüntülü bir durum olmuş. Forumda takip ettiğim kadarıyla insanlar genelde sorular sorarak belli cevaplar almaya çalışıyorlar buda gayet normal bir durum bence sizin anlamakta zorluk çektiğiniz şey bence bu. Forumlarda bu durum genelde böyledir. Öncelikle kafa karışıklığı olmasın ben bu tarz konulardan pek anlamam pc, cep telefonu, tv ve diğer elektronik eşyalar ... ben sadece bu forumu yardım alabilmek adına kullanıyorum ve bugüne kadar kimseye fırça attığımı hatırlayamadım (kontol ettim ve kimseyide bu forumda fırçalamamışım) siz benim fırça attığım bir kişimisiniz ki bu kadar kesin ve ithamda bulunacak şekilde beni suçluyorsunuz. Normal bir kullanıcı gibi ben sadece yardım almak isteyen bir kişiyim ve bilgim olmayan bir konu hakkında yardım istedim ve verilen cevabı anlayamadım. Bu suç mu bunuda anlayamadım. Neyse uzatmayayım size şunu söylemek isterim insanlar her konuda bilgi sahibi olmayabilir ve internet ve pc başında profesyonelce araştırma yapamayabilirler ben anlamadığım bir konuda yardım almak için buraya bir soru sordum ve cevaplayan beyefendi iki alt alta mesajı tek mesajda noktalama işareti veya alıntı yapmadan cevaplamış bende verdiği cevabı anlayamadım bence bu konuyu tekrar düşünüp cevap vermelisiniz siz 2x2=4 ü bir kerede anlayabilirsiniz ama veli 3 kerede anlar bunu unutmayın lütfen.Ben bilgi sahibi olduğum konularda tabiki sizin verdiğiniz tepkiye yakın olmasada tepki verirdim ama bu kadar nezaketten uzaklaşmadan.

Son olarak siz tam manasını bilmediğinizi düşüündüğüm (...) üç noktanın kullanım yerlerini aşağıda örneklerle size hatırlatmak isterim.

(...) nın anlamı : Üç nokta ve kullanım yerleri (...) :

1. Herhangi bir nedenle bitmemiş ya da okuyucunun anlayışına bırakmak için bitirilmemiş cümlelerin sonuna konur.
    Örnek : Şu bahar yağmurları bir gelse...
    2. Birtakım örnekler sayıldıktan sonra "vb" anlamında kullanılır.
    Örnek : Binanın tepesinden neler görünmüyordu ki:caddeler,sokaklar,evler,insanlar...
    3. Söz arasında söylenmek istenmeyen sözler yerine kullanılır.
    Örnek : Kılavuzu karga olanın burnu b...tan çıkmaz.
    Örnek : Bir daha bana Adam değilsin dersen ben senin ... gibi.

Bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.