Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan da yarın yüzde 25 var 46st33e 2400 e geliyor.1750 e ancak 42 sini alabilirsin.2000 liraya 46 st30e satılıyor.
  • ümraniye vatan pazartesi açıldı 3 gün indirim vardı ve dün bitti 33 1750 bonusla aldım hemde bitane kendime bir tanede anneme 30 ise uydu alıcısız 1580 tl idi
  • faturanın fotoğrafını çektim sana gönderebilirim 1747 tl ye almışsım dostum
  • evet st 4233 benim aldığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex1010

evet st 4233 benim aldığım

haaaa. şimdi oldu. konu başlığı 46st33e olduğu için, senin 42st33 için fiyat vermen garip gelmişti.
    sonuç olarak senin aldığın 42 modeli, biz burada 46 yı konuşuyoruz :)

neyse tv'in hayırlı olsun arkadaşım.
  • teşekkür ederim eve bende sonradan farkına vardım yanlış yere yazdığımın ama 42 ile 46 ne farkı olduğunu merak ettim bilen varsa yazabilirmi
  • Arkadaşlar merhaba. bende panasonic 3d plazma almayı düşünüyorum. st30 ile st33 arasındaki fark nedir? birde st30 ile st30e veya st33 ile st33e arasındaki fark nedir. yada çok önemlimidir. cevaplarsanız sevinirim. iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayelaldı

Arkadaşlar merhaba. bende panasonic 3d plazma almayı düşünüyorum. st30 ile st33 arasındaki fark nedir? birde st30 ile st30e veya st33 ile st33e arasındaki fark nedir. yada çok önemlimidir. cevaplarsanız sevinirim. iyi akşamlar.

33e de hd uydu alıcısı vardır 30larda ise uydu alıcısı yoktur tek fark bu
  • bilgi için teşekkürler. bir sorum daha olacak. bende dsmart var. st33'ü aldığımda ve dsmart modülünü aldığımda, dsamrtın kendi uydu alıcısıyla aralarında bir fark olurmu. mesela Ntv spordaki maçlar şifreye geçermi. buna göre karar vermek istiyorum. teşekkürler.
  • 2 hafta önce televizyon almak icin dolanirken electroworld'de universal gozluklerin gelecegini (1-2 ay icinde) ve tüm tvleri destekleyecegi ve fiyatinin 30-50 lirasi arasinda degisecegi soylendi.. dogru mudur acaba?
  • Merhabalar,

Bende bir 46ST33E sahibiyim. Fakat bir kaç sorum olucak;

1)Bu rodaj süresine dikkat etmedim çünkü televizyonu alırken satışı yapan eleman artık öyle şeylere gerek yok demişti. İleri de çok büyük sorunlarla karşılır mıyım?

2)En yüksek kalitede izlmek için televizyonu hangi görüntü ayarlarını kullanmalıyım? (Digiturk HD kullanıyorum)

3)Wireless usb adaptör taktım(TP-link) fakat ağ kurulumunu yaptığım zaman adaptörü algılamadı. Bunun sebebi nedir, sadece marka ise hangi markalarla uyumludur?
  • Merhabalar sanırım en uygun(46 olan ) 2099'a düşmüştü Darty'de(Ben de burdan aldım.)
    Bir tanede annemlere almayı düşünüyorum. Yine bu fiyatlara gelirmi acaba yakın zamanda...

@heroch, @metulen bu arada bende elektronik mühendisiyim.
    Elektronikçiler çok tercih ediyo bu televizyonu demek ki:)
  • st33 ile st30 arasındaki fark nedir?
  • St33 bulabileceğinizi sanmam, piyasada pek kalmadı. St30 metroda kampanyadaymış şu anda. Ona bakın isterseniz.

Televizyonda memnun olmadığınız bir taraf var mı? Bende Darty'den aldım ama daha hiç kullanmadım. :)
  • 3d özelliğini hiç kullanmadım ama onun haricinde memnun olmadığım hiçbir tarafı yok...
  • "Kayıt cihazı"ndan kasıt nedir? SD Hafıza kartı, USB Disk bir "kayıt cihazı" değil midir?
  • merhabalar,TX-P42ST30E dün vatandan 1481tl'ye aldım.3d gözlük çıkmadı içinden herkesin ki gibi,
    ebay de kargo dahil 72$ a çifti geliyor

http://www.ebay.com/itm/2-pairs-3D-Active-shutter-Glasses-4-Panasonic-TY-EW3D10-/220785828978?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3367dc6472#shId

bir de alttaki modeli beğendim orj panasonic sanırım :)

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Panasonic-Rechargeable-3D-Eyewear-Glasses-TY-EW3D3M-TY-EW3D3-/320846915810?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab3f768e2#shId

orj ve muadil ürün kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

panelleriniz hayırlı olsun..bende bir ara 42g20e plazma almaya niyetlenmiştim..sonra toshiba 40sl733 aldım.yeni bir panel almak istiyorum..42st33e kullananlardan ne kadara aldıklarını öğrenmek isterim.

1725tl
    vatan %25 ile
  • 46st33e yaklaşık 2 ay önce 2000TL ye aldım. burn-in sorunu yok cihazda. sd goruntu kalitesi fena değil. bunun yanında xbox 360 ım var. 1 ay once kadarda sony bdw-e980w ses sistemi aldım. şuan tam istedigim gibi oldu. yasadıgım tek sıkıntı ne televizyondan nede ses sistemimden tam verimli olarak mkv lerin altyazı sıkıntılarını cözemedim. tv alyazıları gömmeden görüyor ancak yazılar ufacık gozukuyor ve her mkv yi okumuyor. ses sitemi ise butun mkv leri okuyor ama altyazıları gömmezsen altyazıyı görmuyor. şimdilik gömerek halledıyorum. 3D konusuna gelınce ben gittim 2 tanede gözlük aldım. 3D filmde aldım. ama sinemada yaşadığım o deneyimi yaşayamadım. çunku magzalarda bize gösterilen seylerin hepsi özel cekım 3D görüntüleri. ama orjınal bir 3D alıp magzayada gotursen sinemadkı goruntuyu alamazsın. tv nin içinde hd receiver var ve cok ıyı calısıyor. tum kabloları altın uclu almaya calısın. LG falan hepsi hikaye eğer plazma alınacaksa Panasonic. Burn-in yok diye yazdım cunku denedim. sabah kanal açtım neredeyse ertsi sabah kadar ama hiçbirsey olmadı. neo plazmalarda sorun yok;)

gürüşmek üzere....

• 46st33e için gözlük için ne önerirsiniz TY-EW3D3LE bu modeli önerdiler.nedersiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.