Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heroch

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

brkylmz87
    3d senin için önemli degilse temizini al derim

heroch
    mkvmerge ile halledebilirsin o sorunları
    hayırlı olsun sana da
    3d açmadıysa 3d performansı neye göre iyi dedin anlayamadım?

sn enreka_tr

digiturk hd uydu alıcı var.. orda nat geo hd ve fashion akşam 3d yayın vardı..

özellikle nat geo hd 3d de dağlar ve ormandaki ağaçlar dışa doğru çıkıyor, oğlum elini uzattı çiçeklere

flash taki 2 görüntüyü açamadım 3d ve hd..bugün vatran dan hd+3d film alıcam, sonuçları yazarım..

pardon ben de oynatamadıgı video ile nasıl anlamış diye düşünmüştüm :)
    güzel o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Merhaba arkadaşlar, 3D olayını düşünmezsek, 46ST33 ile 46GW30'u karşılaştırabilir misiniz? SD ve HD yayınlarda çok fark var mı?

Aradaki tek fark 3D değil. panellerinde de fark var. GW30 Infinite Black, ST33 Infinite Black Pro. Ama dersenki tam olarak fark nedir onu bilemiyorum 3D ile işim olmaz dersen GW30 ile de sanırım aynı görüntüyü alırsın. 3D özellikli tv SD yayını daha kötü verecek diye bir şey yok.

yok kötü anlamında değil, ST33 daha iyi olur mu acaba diye sordum, yan, 3D ile işim olmaz benim almamı etkileyecek biz özellik değil ama görüntü daha iyiyse düşünülebilir, en azından 46" GW30 yerine 42" ST33 tercih edilebilirdi ama onda da boyut olarak baya fark oluyor

çok teşekkürler

Merhaba. Eğer ki bütçeniz 42ST33 ile 46GW30 modellerine yetiyorsa bence 46GW30 alın. İki model arasındaki infinite black pro, sanırım ekranlardaki siyah görüntülemelerde veya kontrastta fark yaratıyor ama tam bilmiyorum. Zaten büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum çünkü çok ön plana çıkarılan bir özellik değil Fakat 3D ve HD uydu alıcısı elle tutulur farklar. Bu ikisi sizin için çok önemli değilse GW30 işinizi kesin görür.

Ama dersen ki 42 ve 46 arasında çok fark oluyor mu diye, kesinlikle büyük fark var. Özellikle 3mt nin üzerinde izleme mesafen varsa(3,5mt üzeri) 46 öneririm. 46 ekran için de GW30 güzel tercih olur. Ama 3mt civarı izleme mesafen olacaksa(maks 3,5mt gibi) 42ST33 daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, 3D olayını düşünmezsek, 46ST33 ile 46GW30'u karşılaştırabilir misiniz? SD ve HD yayınlarda çok fark var mı?

Aradaki tek fark 3D değil. panellerinde de fark var. GW30 Infinite Black, ST33 Infinite Black Pro. Ama dersenki tam olarak fark nedir onu bilemiyorum 3D ile işim olmaz dersen GW30 ile de sanırım aynı görüntüyü alırsın. 3D özellikli tv SD yayını daha kötü verecek diye bir şey yok.

yok kötü anlamında değil, ST33 daha iyi olur mu acaba diye sordum, yan, 3D ile işim olmaz benim almamı etkileyecek biz özellik değil ama görüntü daha iyiyse düşünülebilir, en azından 46" GW30 yerine 42" ST33 tercih edilebilirdi ama onda da boyut olarak baya fark oluyor

çok teşekkürler

Merhaba. Eğer ki bütçeniz 42ST33 ile 46GW30 modellerine yetiyorsa bence 46GW30 alın. İki model arasındaki infinite black pro, sanırım ekranlardaki siyah görüntülemelerde veya kontrastta fark yaratıyor ama tam bilmiyorum. Zaten büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum çünkü çok ön plana çıkarılan bir özellik değil Fakat 3D ve HD uydu alıcısı elle tutulur farklar. Bu ikisi sizin için çok önemli değilse GW30 işinizi kesin görür.

Ama dersen ki 42 ve 46 arasında çok fark oluyor mu diye, kesinlikle büyük fark var. Özellikle 3mt nin üzerinde izleme mesafen varsa(3,5mt üzeri) 46 öneririm. 46 ekran için de GW30 güzel tercih olur. Ama 3mt civarı izleme mesafen olacaksa(maks 3,5mt gibi) 42ST33 daha iyi olur.

HD uydu alıcısı iki modelde de var, salonda tv'nin karşısında konumlandırılmış en uzak koltukla TV arası 4,5~5metre kadar, sanırım 46" daha uygun olacak

teşekkürler

• quote:

HD uydu alıcısı iki modelde de var, salonda tv'nin karşısında konumlandırılmış en uzak koltukla TV arası 4,5~5metre kadar, sanırım 46" daha uygun olacak

teşekkürler

Doğrudur dostum. Ben ST33 modeline odaklandığımdan diğer serileri tam olarak inceleyemedim. HD uydu alıcısı olmayan ST30'du, 3D olmayan da GW30. Bazen karışıyor.

42" odana çok küçük gelir demiyorum ama 5mt den 42"'ten alınan zevkle 46 arasında hatrı sayılır fark olur. Zaten 55 almayacaksın. 46 aldım odama büyük geldi gibi bir durum yaşamazsın.

Hatta şöyle bir bilgi var 46" için:

SD yayın ile 4metreden
    720P ile 2.7 metreden
    1080p ile 1.8 metreden net ve uygun bir şekilde izleyebilirsin

Bu başlığa göz at. Ekran boyu ve izleme mesafesi hakkında çok yararlı bilgiler var.http://forum.donanimhaber.com/m_23339731/tm.htm

• bu plazma modellerinde Resim yapışması olmaması için İlk 200 saat düşük ayarlarda izlenmesi ve siyah bantlardan uzak durulması tavsiye ediliyor ...

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

bu plazma modellerinde Resim yapışması olmaması için İlk 200 saat düşük ayarlarda izlenmesi ve siyah bantlardan uzak durulması tavsiye ediliyor ...

evet var öyle bir mesele, ana panasonic konusunda uzun uzun konuşuluyor
    şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

bu plazma modellerinde Resim yapışması olmaması için İlk 200 saat düşük ayarlarda izlenmesi ve siyah bantlardan uzak durulması tavsiye ediliyor ...

evet var öyle bir mesele, ana panasonic konusunda uzun uzun konuşuluyor
    şans işi

Konusulan forum linkini gonderebilirseniz bende incelemek istiyorum yorumlari
  • arkadaşlar.. medya player kullanan varmı?

tv nin entegre oynatıcısı ile açılmayan (rio 3d, tron 3d...) filmeri açmak için

medya player forumlarını okudum.. bi sonuç çıkaramadım..

medya playerler 3d oynatmaz yazılı, ne demekse?

bizim tv lerdeki entegre oynatıcılar nasıl oynatıyor o zaman?
  • Arkadaşlar bugün vatanda 2.362 TL, darty de ki gibi 2000 civarına yeniden düşer mi yoksa bu fiyat iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mremre

Arkadaşlar bugün vatanda 2.362 TL, darty de ki gibi 2000 civarına yeniden düşer mi yoksa bu fiyat iyi mi?

33 pek piyasada kalmadı herhalde. 30 modelini düşün bence arada 350 lira fark oluyor gibi.
  • bakalım mesajım bulunsun
  • egreat 3d.iso dosyalarını (bluray disc dosyası) oynatabilen medya player almış bulunmaktayım.. şimdi hdmi 1.4 kablo araştırıyorum. vatan % 25 indirimdeyken..

malum cihazın oynatıcısı hem yalnız 3d.mkv oynatıyor, hem de her filmi açmıyor film seçiyor..
  • 46 st 33 e aldım.. çok ii!!
  • Panasonic 3d gözlükler vatanda şu an bonusa 130 tl. Stokta mevcut. Son saat 00:00.

İhtiyacı olan kaçırmasın
  • güzel konu takip bende neoplazmaya yakınlaştım birde gözle görmeye gidicem en yakın zamanda 3d performansınıda cok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciobassworld

güzel konu takip bende neoplazmaya yakınlaştım birde gözle görmeye gidicem en yakın zamanda 3d performansınıda cok merak ediyorum.

3D PERFORMANS ÇOK İYİ...
  • bende burdaki yorumları okuyarak ve internetten araştırarak ümraniye vatandan 1748 tl ye aldım daha kurmadım ama merakla bekliyorum performansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex1010

bende burdaki yorumları okuyarak ve internetten araştırarak ümraniye vatandan 1748 tl ye aldım daha kurmadım ama merakla bekliyorum performansını.

arkadaşım, bugün ümraniye vatanı aradım. Allah şahidim, yok dedi biz hiç o 1750 lere satmadık dedi, görevli... hatta %25 indirimli 2300 tl ye gliyor dedi. Saygılar. Sende var bir numara ama... Neyse, birşey demiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.