Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DARTY de şu an fiyatı çok ii alacak arkadaşların dikkatine.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-LCD-Televizyon/PANASONIC/TX-P46ST33E-p-56787-c-9.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmxx

DARTY de şu an fiyatı çok ii alacak arkadaşların dikkatine.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-LCD-Televizyon/PANASONIC/TX-P46ST33E-p-56787-c-9.htm

Wordcard 8 taksit aldım bir adet. 2099 TL. Salı günü gelip kuracaklar. Laptop bağlantısı için HDMI kablo alacağım. Marka, fiyat, uzunluk bakımından tavsiyeler nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mibis70 -- 6 Ocak 2012; 21:31:12 >
  • quote:

gerçekten de 2099 lira 46 inch için çok iyi fiyat. alacak olanlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

quote:

Wordcard 8 taksit aldım bir adet. 2099 TL. Salı günü gelip kuracaklar. Laptop bağlantısı için HDMI kablo alacağım. Marka, fiyat, uzunluk bakımından tavsiyeler nelerdir.

hiçfark etmez deniyor gidip 70-80 lira bayılma 10-15liraya olanlar işini görecektir
    bende slink var 18liraydı vatanda peder bey almış sıkıntı yok

• Elımde hem hama hem ttaf hem dıgı hemde xbox ıcınden cıkan hdmı var kısaca 150 tl lık hdmıda var 15 tl lıkte!! Aradaki farkı hısseden veya hıssetmemı saglayacak var ıse mınnettar kalırım.
  • ST33 modellerinde dlna özelliği var mı, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi?
  • DLNA yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

quote:

Bende bu gün 8 taksite 2099TL ye 46ST33 aldım. Yarın servisi arayıp kuruluma çağırcam. Evde Teledünya HD paket var. Umarım güzel görüntü yakalarım. Kablo olarak Hama nın 3 metrelik 1.4 altın uçlu kablosunu aldım 28tl ye. Normalde fiyatı 50tl nin üzerinde ama kız arkadaşımın %50 indirimi vardı. Uzunluk olarak sadece uydudan ve dvd playerdan bağlantı yapılacaksa 1,5mt yeter. Ama ben arada laptop bağlarım diye 3mt aldım

• merhaba tüm 46st33e kullanıcıları..

tüm arkadaşların paneli hayırlı olsun.. güle güle kullanın..

dün bende 8 taksit 2099+20 tl kargo ya darty den 46ST33E siparişi verdim..samy 51d550 ile arasında bocalayıp durdum, fiyatı 250 civarı fazla olsada panny prestijinden yine vazgeçemedim..

ürün gelince inceleme ve izlenimlerimi paylaşırım.. şimdilik 1080p mkv film toplamakla meşgulüm...

bu arada sizin panellerin üretim yeri neresi? ne malı yani? vatandaki reyon görevlisi P.R.C. diyor..doğrumu?

iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroch -- 9 Ocak 2012; 0:16:06 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende Cuma günü Dart'den TX-P46ST33E aldım.
    Şu an için itibari ile çok memnunum.
    Çok fazla test etme imkanı bulamadım. Zamanım olunca detaylı inceleyeceğim.

Umarım yakın zamanda uygun fiyatta 3d gözlük bulabiliriz. 3d performansını çok merak ediyorum.
  • TVyi alan arkadaşlara hayırlı olsun , Fiyat / Performans olarak en iyi tv'lerden birini aldınız emin olun...
    3D gözlük şimdilik en uygun Vatanda %25 indirim olduğu zaman 142 TL ye satılıyor ...
  • Yeni kurulum için ilk ayarlar ve burn-in videoları hakkında yardımcı olabilecek biri var mı?
  • 46st33e ürünü darty-webden sipariş edip teslim alan oldu mu?

benim tv halen gelmedi :( iptal ettirmeyi bile düşünüyorum artık..

tv hakkında izlenimlerinizi yazarmısınız?,

46" ekranı 4 mt mesafede izlenirmi?

yoksa 51" daha mı iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroch

46st33e ürünü darty-webden sipariş edip teslim alan oldu mu?

benim tv halen gelmedi :( iptal ettirmeyi bile düşünüyorum artık..

tv hakkında izlenimlerinizi yazarmısınız?,

46" ekranı 4 mt mesafede izlenirmi?

yoksa 51" daha mı iyi olur?

4mt mesafeden 51 daha iyi olur diye düşünüyorum ama 46'da sizi izlerken yormayacaktır. Bende yaklaşık 4mt den izliyorum ve gayet yeterli. Ama zevk meselesi 51de olabilir. Bir kanepe 3mt mesafede olduğu için 46 şuan tam ölçü benim için. 51" olarak farklı model ve marka düşünüyorsanız öncelikle iyi bir karşılaştırma yapın derim. Malum bazı markalarda panel büyüdükçe görüntü kalitesi oldukça düşüyor. Ama ST serisi için sorarsanız SD yayınlarda bile cam gibi, 51de olabilir. Abartmıyorum

Bu arada darty online alışverişte özellikle bu tarz kampanyalarda ürün teslimi konusunda sınıfta kalıyor. Bazen de kusurlu veya teşhir gönderiyorlar kargoyu teslim alırken buna dikkat edin. Mutlaka açılmamış kutu olsun. Siparişiniz gelene kadar bekleyin derim. Yakın zamanda bu tv yi tekrar bu fiyattan göremeyebilirsiniz. En azından 3 4 ay

• teşekkür ederim tavsiyeniz için (meslektaş olduğumuzu gördüm bu arada

kalıyorum o halde 46st33e de.. tabii gönderirse darty...

enerji ölçüm cihazı var, gelince güç tüketimini de ayrıntılı olarak yazarım..

servis kurulumunda ölü pixel testi yapıp ve çalışma saatine bakıyor mu peki?

yapmıyorsa nasıl giriliyor?
  • Kurulumda ben yoktum ama kapalı kutu aldığım için teşhir olabileceğini düşünmedim. Sanırım servis ayarlarına girilip bakılabiliyor ama sorun çıkabileceğinden kimse tavsiye etmiyor. Siyah renklerde şöyle bir göz gezdirdim ama gözüme takılmadı ölü piksel. Bir ara usb belleğe beyaz sarı ve siyah renk jpeg atıp tekrar bakarım. Dediğim gibi darty gönderirse güzel olur. Göndermezse de darty'e sağlama giydirmeye hazır olun Ama gene dediğim gibi yakın zamanda bu fiyata bu tv ye sahip olmanız zor gibi. Saturn'de 3400 gibi bir rakama satıyorlardı şaka gibi Vatanda da bir kaç haftadır 2600tl

• @heroc Bu arada meslektaşız demişsiniz. ben telekominikasyonda çalışıyorum. Sizin alan nedir?
  • sayın metulen; bende telekomünikasyonda 8 yıl çalıştım.. şimdi sağlık sektöründe devam ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroch

sayın metulen; bende telekomünikasyonda 8 yıl çalıştım.. şimdi sağlık sektöründe devam ediyorum...

Güzel sektörler tercih etmişsiniz. Ben şuanlık telekominikasyonda devam etmeyi düşünüyorum. Ama ileride ne olur onu zaman gösterir :) Bu arada TV gelince deneyimlerinizi buradan paylaşın, merakla bekliyoruz
  • Fiyati en aşağı 1999 düştü sanırım bu ürünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.