Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imiroglu

oktay arkadaşım hardiski tak rec düğmesine bas tamam diyorsun. Sen bu işlemi yapıp da hiç kayıt yaptın mı. Ben o söylediğin işlemi en az beş farklı hardik ve birkaç farklı formatla(NTFS, Fat 32, Exfat gibi) yaptım ama kayıt gerçekleşmiyor. Sen ezbere mi konuşuyorsun yoksa kafa mı buluyorsun. Bir TV listesini oluşturmak bile zor geliyor sana. Kayıt işleminin basit olduğunu söylüyorsun. Şu basit meseleyi benim için bi hallediversen çok sevinicem. Zira en az üç defa panasonic çağrı merkezini aradım onlar çözemedi de. Belki sen çözebilirsinç

kılavuzu dikkatlice okudunuz mu.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic sitesinde ST33E serisi için kayıt özelliği var denmiyor. G serilerinde var.
    TX-P42ST33:USB HDD / SD Kart Kaydı - YOK
    TX-P42GT30:USB HDD / SD Kart Kaydı - EVET (USB HDD)
    Kaynak:http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P42ST33&p=TX-P42GT30

26 Aralık tarihinde yeni yazılım çıkacakmış. İçeriğihk bilgisi olan var mı? Ayrıca USB'den yükleme yapmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayeser

Panasonic sitesinde ST33E serisi için kayıt özelliği var denmiyor. G serilerinde var.
    TX-P42ST33:USB HDD / SD Kart Kaydı - YOK
    TX-P42GT30:USB HDD / SD Kart Kaydı - EVET (USB HDD)
    Kaynak:http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P42ST33&p=TX-P42GT30

26 Aralık tarihinde yeni yazılım çıkacakmış. İçeriğihk bilgisi olan var mı? Ayrıca USB'den yükleme yapmak mümkün mü?

Arkadaşım bilgi için teşekkürler. iki haftadır bu meseleye kafa yoruyordum. Konuyla ilgili üç kere panasonic (447262) servisini aradım. Yok şöyle yap yok böyle yap dediler. Söylenilenleri yaptım. Bir o kadar uğraştım. Sonuç yine sıfır. Bugün(21.12.2011) tekrar aradım. Ne deseler beğenirsiniz? "Bu serinin USB kayıt özelliği yok." O kadar canım sıkıldı ki. Ağzıma geleni söylememek için kendimi zor tuttum. Servistekilerin ya hiçbir şeyden anladığı yok ya da oyalama taktiğinde bulunuyorlar. Neyse bilgi verdiğin için tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: imiroglu

oktay arkadaşım hardiski tak rec düğmesine bas tamam diyorsun. Sen bu işlemi yapıp da hiç kayıt yaptın mı. Ben o söylediğin işlemi en az beş farklı hardik ve birkaç farklı formatla(NTFS, Fat 32, Exfat gibi) yaptım ama kayıt gerçekleşmiyor. Sen ezbere mi konuşuyorsun yoksa kafa mı buluyorsun. Bir TV listesini oluşturmak bile zor geliyor sana. Kayıt işleminin basit olduğunu söylüyorsun. Şu basit meseleyi benim için bi hallediversen çok sevinicem. Zira en az üç defa panasonic çağrı merkezini aradım onlar çözemedi de. Belki sen çözebilirsinç

kılavuzu dikkatlice okudunuz mu.?

enreka_tr arkadaşım kılavuzu okudum. usb den kayıt yok diyor. Ancak sd karta kayıt yapılabilir diyor. Yalnız ona da kayıt yapmıyor. Baştan beri benim canımı sıkan servis. Başta kayıt özelliği yok deseler kafa yormaz ve bi okar uğraşmazdım. beni iki hafta uğraştırdılar. Bu konuyu yukarıda oktayesere açıkladım. Bir kayıt özelliğini koymak bu kadar mı zor.

• anladım
    daha önce dedigim gibi benim de kılavuzdan aklımda kalan, kayıt cihazı olacak, hd uydudan yayın alınacak ve kanal izin veriyorsa kayıt yapılabilecek.

bilmiyorum gerçekten kullanacagınız bir özellik miydi bu kadar yakındıgınıza göre? ama görevlilerin yanıltıcı bilgi vermesi de hiç etik degil tabi bana da o şekilde söylemişti.

herşey internette var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

anladım
    daha önce dedigim gibi benim de kılavuzdan aklımda kalan, kayıt cihazı olacak, hd uydudan yayın alınacak ve kanal izin veriyorsa kayıt yapılabilecek.

bilmiyorum gerçekten kullanacagınız bir özellik miydi bu kadar yakındıgınıza göre? ama görevlilerin yanıltıcı bilgi vermesi de hiç etik degil tabi bana da o şekilde söylemişti.

herşey internette var artık

Çok da önemli değil. Yakınma sebebim de kayıt yapmaması değil zaten. Yanıltıcı bilgi vermeleri. Yoksa baştan deseler kayıt yapılamaz, ben de o kadar uğraşmaz, vaktimi heba etmezdim. Benim canımı sıkan bu. Yoksa illa kayıt yapacaksam harici bir kayıt cihazıyla bunu halledebilirim. Bana 100-200 TL ye malolur o kadar. ilginiz için teşekkürler.
  • arkadaşlar bende 42st33e var. çok memnunum vs. ama bir ara ayarlarla oynarken koptum gittim hepsini değiştirdim.

kısacası görüntü modlarında hangi ayarlardan memnunsunuz? yazarsanız sevinirim.

yani hangi modda hangi ayarları yaptınız? ben genelde true cinema kullanıyorum ama default ayarları değiştirdiğim için şimdi kimbilir ne oldu...
  • Burda GT30un ayarları var ben bunları bir deneyeceğim ;

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1300800238
  • çok teşekkürler link için. testi yapanlar da çok güzel yapmış ve hemen hemen aynı noktalara takılmışız. ben uzun süre VT30 üzerinde durdum çünkü gerçekten bir ST'den farkını gösteriyordu ancak bu ebatta yok Türkiye'de. dolayısıyla GT30'a düştüm ilk etapta. fakat ben almadan 10 gün kadar önce bir arkadaşıma ST aldık ve deneme fırsatım olunca vazgeçtim. testlerde vs pek yazmıyorlar ama söyleyeyim GT ile ST arasında az da olsa fark var. yurtdışındaki gibi 200 lira olsa kesinlikle tercih edilir GT. yalnız burada ne demekse 600 lira fark koyuyor adamlar ki bu rakama değmez bence.

herneyse arkadaşlar için için linkteki ayarları buraya da yazayım

Viewing mode: Professional1

Contrast________35
    Brightness______+1
    Colour__________30
    Sharpness_______2
    Color Remaster__Off
    Eco____________Off
    P-NR___________Off
    Gamma________2.2
    Intelligent Frame Creation___On/Off
    Resolution Enhancer________Off
    16:9 Overscan______________Off
    R-Gain +1
    G-Gain -8
    B-Gain 7
    R-Cutoff 0
    G-Cutoff -1
    B-Cutoff +1

son italik bölüm ST lerde yok bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 23 Aralık 2011; 14:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dentisttt

gözlükler bugün vatanda 160 tl.

sayın dentisttt, imzanızdaki Panasonic SC-BTT770 ev sinema sisteminden memnun musunuz acaba bende amayı düşünüyorum ama nette pek fazla inceleme yok ürün hakkında...
  • haftasonu %25 indirimden vatandan 142 TL ye yeni nesil Medium boy iki adet gözlük aldım sonunda
    dün denedim ve beklentilerimin üstünde bir 3d görüntüyle karşılaştım
    youtubedan indirdiğim bir videoyu deneme şansı bulabildim , göüntü kalitesi düşük olmasına rağmen dışarı çıkan kılıçtan ya da balık oltasından etkilenmemek mümkün değil daha kaliteli filmlerde daha iyi görüntü alabileceğimi düşünüyorum
    Şu alt yazılardaki titreme probleminden dolayı TV rahatsız etmişti beni ancak şimdi tekrar ısındım açıkçası Panaya

• 42st33 ün dahili uydu alıcısı ile kullanan varmı? dahili uydu alıcısı olan bir modelde karar verirsem st33 almayı düşünüyorum..tüm kanalları buluyormu vede kanalların yerlerini değiştirmek kanal silmek mümkünmü daha önce bazı olumsuz yorumlar okumuştum....hd rıcever almak istemiyorum..dahili uydu alıcısı işimi görürmü..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

42st33 ün dahili uydu alıcısı ile kullanan varmı? dahili uydu alıcısı olan bir modelde karar verirsem st33 almayı düşünüyorum..tüm kanalları buluyormu vede kanalların yerlerini değiştirmek kanal silmek mümkünmü daha önce bazı olumsuz yorumlar okumuştum....hd rıcever almak istemiyorum..dahili uydu alıcısı işimi görürmü..?

işini görür ben kullanıyorum sıkıntı yok

• Arkadaşlar merhaba,

2-3 gün önce 46st33e aldım, malumunuz entegre hd uydu alıcısı var üzerinde. Oturduğum sitede ortak kullanılan uydudan gelen kabloyu TV nin DVB-S girişine takıp arattığım zaman bildiğiniz standart kanalları (show,atv,kanald) bile ücretli yayın olarak buluyor/gösteriyor. Manuel olarak seçtiğim uydu Turksat 42 E.. Arattığımda 300 den fazla kanal buluyor (HD kanallar da dahil) fakat hepsi ücretli dolayısıyla izleyemiyorum. Sadece TRT1 , TRT HD, Skyturk ve 8-10 tane arap-hindu kanalları ücretsiz..

Aynı kabloyla daha önce CRT TV + Vestel decoder kullanıyordum ve gayet bütün kanalları izleyebiliyordum. Decoder de bozuldu yaa bu arada :D

Var mı fikri olan, yardımcı olabilecek ?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki_56

Arkadaşlar merhaba,

2-3 gün önce 46st33e aldım, malumunuz entegre hd uydu alıcısı var üzerinde. Oturduğum sitede ortak kullanılan uydudan gelen kabloyu TV nin DVB-S girişine takıp arattığım zaman bildiğiniz standart kanalları (show,atv,kanald) bile ücretli yayın olarak buluyor/gösteriyor. Manuel olarak seçtiğim uydu Turksat 42 E.. Arattığımda 300 den fazla kanal buluyor (HD kanallar da dahil) fakat hepsi ücretli dolayısıyla izleyemiyorum. Sadece TRT1 , TRT HD, Skyturk ve 8-10 tane arap-hindu kanalları ücretsiz..

Aynı kabloyla daha önce CRT TV + Vestel decoder kullanıyordum ve gayet bütün kanalları izleyebiliyordum. Decoder de bozuldu yaa bu arada :D

Var mı fikri olan, yardımcı olabilecek ?

Teşekkürler..

Gerek kalmadı

Yanlış kablo problemi, rezalet

• siz heralde kabloyla vs, probleminizi çözdünüz, öyle anladım.. çünkü aynı sıkıntı bende de var, hd uydu alıcımız var, site yayınımız var, ben sitenin uydu çıkışını digiturke bağlayıp, onu izliyoruz da, bu hd uydu alıcısını nasıl kullanıcaz anlamadım.. bu çıkışı direkt tv ye bağlayınca dediğiniz gibi, malum bir kaç kanalı görebiliyoruz sadece.. yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trismusT

siz heralde kabloyla vs, probleminizi çözdünüz, öyle anladım.. çünkü aynı sıkıntı bende de var, hd uydu alıcımız var, site yayınımız var, ben sitenin uydu çıkışını digiturke bağlayıp, onu izliyoruz da, bu hd uydu alıcısını nasıl kullanıcaz anlamadım.. bu çıkışı direkt tv ye bağlayınca dediğiniz gibi, malum bir kaç kanalı görebiliyoruz sadece.. yardımcı olursanız sevinirim..

bizim evde crt+recieverlı bina çanagı izlenebiliyor oturma odasından
    benim odada tv aynı kablo ile çanagı bagladıgımda içerdeki açıksa yayınların hepsi alınmıyor
    bir türlü ayarlamadım gerçi kanalları da..
    fabrika ayarlarına dönmeden kanalları silip tekrar taratmanın bir yolu var mıdır acaba?

bu arada ebaydan aldıgım gözlük geldi
    10dk fln şarjla denedim indirdigim videolarla
    frekansı yakaladıktan sonra bir derinlik var ok
    ama göz yoruluyor ve baş agrıyor :/
    bazılarında üstüste binme ve aşırı popuut olan mesela o utubedaki angut kılıçı dışarı verirken kılıç çift görünüyor.
    şarjının az olmasına, 3d ayarlarına tam hakim olamama, izleme mesafesine verdim.
    orjinal gözlükle kıyaslamak isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim, müsait bir zamanda kuzenin lw4500 ile kıyaslayacagım aynı videoları bakalım nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: trismusT

siz heralde kabloyla vs, probleminizi çözdünüz, öyle anladım.. çünkü aynı sıkıntı bende de var, hd uydu alıcımız var, site yayınımız var, ben sitenin uydu çıkışını digiturke bağlayıp, onu izliyoruz da, bu hd uydu alıcısını nasıl kullanıcaz anlamadım.. bu çıkışı direkt tv ye bağlayınca dediğiniz gibi, malum bir kaç kanalı görebiliyoruz sadece.. yardımcı olursanız sevinirim..

her bir uydu cihazı için ayrı kablo gerekmektedir,, yani bir uydu cıkısına iki adet uyduanteni baglanmaz spletter ile baglarsınız ama horzinantal yayınlarla vertica yayınların cakısması olur ki bazı kanalları izleyemessiniz ve cihazlar için sakıncalı olabilir

eger merkezi sisteminizin evin baska odasında cıkısı varsa ,, buradan kablo cekerek her iki cihazıda aynı anda kullanabilirsiniz av ve tv tuslarından secerek

yoksada uydu kablosunu söküp diğer cihaza takmak lazım yada ayrı bir canak montajı gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 4 Ocak 2012; 14:46:12 >

• biraz karısık oldu sanırım olay su

türksat uydusuna bakan bir canagımız var ve bu canaktaktan gelen tek kablo ile iki adet uydu alıcısı calıstırmak istiyoruz

bu sekilde iki cihazı aynı anda kullanamayız kullansak bile kanalların bir kısmı görünmez

aynı anda kullanmak için ya çanaktaki lnb degistirip iki cıkıslı lnb takıp her cihaza ayrı kablo gelmesini saglamamız lazım yani 4cıkıslı lnb alarak 4 ayrı cihaza kablo cekilip hepsi birbirinden bagımsız seyredilebilir

merkezi sistemlerde bu islem santral üzerinden yapılır ve yine bir cıkıs icin bir cihaz kullanılır
    ikinci cihaz icin ya baska bir cıkıs kullanılmalı bu imkan yoksa yeni canak lnb ve kablo kurulumu gereklidir

• gözlük dün geldi
    kutudan gözlük-temizleme bezi-kullanım klavuzu şarj kablosu(usb) ve çok acaip balık kokan bir saklama kılıfı çıkıyor :)

10dk fln şarjla denedim indirdigim videolarla, 2saat kadar incelemem sonucu :

>tv ile frekansı yakaladıktan sonra derinliği alıyorsunuz(5sn kadar sürebiliyor ilk açıldıgında)

>ergonomik olarak sıkıntı yok kenarları sert ama alna gelen kısmı rahat agrıtmıyor.

videoların kalitesi ile de alakalı olarak bazılarında üstüste binme ve aşırı popuut olan mesela o utubedaki angut kılıçı dışarı verirken kılıç ve g.na top girlde gözlük ve kask ekrana çok yaklaştıgında çift görünüyordu ilk başta ayarlamaya çalışırken. yorgunlukla beraber bende mi bi sorun var moduna girdim, dogru yere odak yapamıyormuşum gibi hissettim.belki de izlememe mesafemin 2-3mt olmasındandır dedim

>ama göz yoruluyor ve baş agrıyor :/ belki dünkü koşuşturmacanın verdigi bir etkidir ama ilk başta belirli bir göz yorgunlugu farkediyorsunuz ki pek hoş bi durum degil, çünkü 3dyi yakalamak için gözlüge odaklanmıyorsunuz direk tvye derinlemesine bakıyorsunuz

>baya gaza gelip almıştım şimdi sorguluyorum kendimi gerçekten değer miydi diye ama şarjının az olmasına, 3d ayarlarına tam hakim olamama, izleme mesafesine verdim. şarja taktım bugün daha detaylı inceleyip fotograflarını koyacagım

lg ve samsungun magazalarda dönen tanıtım videolarını indirmiştim bir kısmı hala iniyor.

>>orjinal gözlükle kıyaslamak isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim, müsait bir zamanda kuzenin lg lw4500 ile kıyaslayacagım aynı videoları bakalım nolcak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.