Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xenix41

Arkadaşım senin verdiğin linkteki gözlükler Panasonic'in orjinal gözlükleri değil uyumlu olduğunu iddia eden başka firmalar tarafından üretilmiş gözlükler. Bu kadar zahmet çekip orjinal olmayan bir gözlük almak bana pek mantıklı gelmedi. Orjinal gözlüklerden getirtecek olanlar varsa katılabilirim. fiyatları tek gözlük için 115-130 $ civarında.

bu sitede orjinalleri de var 3.nesil de var ama 120-40=80$ az para degil
    keza yorumlar da çok iyi
    sırf marka için de o kadar para vermek istemem
    selamlar
  • Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Benimde bir 46ST33E plazmam var. Kullanıcı klavuzunda birçok formatın desteklendiği söyleniyor. Ancak mkv ve mp4 uzantılı dosyaları çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olan veya yardım edebilecek varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: imiroglu

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Benimde bir 46ST33E plazmam var. Kullanıcı klavuzunda birçok formatın desteklendiği söyleniyor. Ancak mkv ve mp4 uzantılı dosyaları çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olan veya yardım edebilecek varsa sevinirim

mkvlerin hepsi açılmıyor mp4ü denemedim
  • dün vatandan TY-EW3D3M yeni nesil gözlügü ;%25 indirimle 142 tl ye aldım duyurulur..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentisttt -- 16 Aralık 2011; 9:37:21 >
  • vatan bilgisayara yeni nesil gözlükler gelmiş ,hatta ideal boyut olarak söylenen medium boyu 175 TL ile satışa sunulmuş.
    vatanın %25 indirimini de yakalarsak sanırım fiaytı 140-150 civarına yakalarızki zaten yurtdışından da getirtsek o paraya denk gelecek.
    bu aradageçen gün kuzenin evin de LG LW650s ile PES12 3D oynadık harikaydı umarım Pananında performansı o kadar iyidir ...
    film açmalarda problem yaşıyorum bende hepsini açmıyor sanırım media player almak gerekecek...
    ama tek çözemediğim konı alt yazılar geçerken bazen titrer gibi kesik kesik geçiyor diğer led yada lcdlerde hatta samsung plazmada baktım böyle bir problem göremedim onlarda
  • Arkadaşlar altyazı problemli doğru. Ayrıca mkv dosyalarını okumuyor Ayrıca bazı mp4, mov, flv gibi dosyaları da okumuyor. Görüyor ama desteklenmiyor diye uyarı geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım. HDD formatınız fat 32 olacak dediler. Uyguladım ama yine olmadı. Kafadan salladılar gibi.
    Ayrıca TV den kayıt nasıl yapılıyor. Ne yaptıysam beceremedim. Bu konuda da Panasonic temsilcileri fat 32 olacak ve 160GB ile 2TB arasında harici disk olacak dediler. Denemedim henüz ancak olacağını pek sanmıyorum. Ek bir aygıt kullanacağız gibi görünüyor. Bu konularda bilgisi veya tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
  • arkadaslar bırı bana panasonic 42ST33 ÜN HAZIR KANAL LİSTESİNİ UPLOAD EDEBİLİRMİ ?
    TV Yİ YENİ ALDIM COK UGRASTIRACAK SANKİ , BIRI KAYDEDIM BURAYA YUKLEYEBILIRMI ??
  • arkadaslar bırı bana panasonic 42ST33 ÜN HAZIR KANAL LİSTESİNİ UPLOAD EDEBİLİRMİ ?
    TV Yİ YENİ ALDIM COK UGRASTIRACAK SANKİ , BIRI KAYDEDIM BURAYA YUKLEYEBILIRMI ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

arkadaslar bırı bana panasonic 42ST33 ÜN HAZIR KANAL LİSTESİNİ UPLOAD EDEBİLİRMİ ?

var mı öyle bi olay?
    walla sadece dvb-s yi seç ücretsiz kanalları arat CI dan baglanmıyosan
    15dk sürüyor ya da sürmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

arkadaslar bırı bana panasonic 42ST33 ÜN HAZIR KANAL LİSTESİNİ UPLOAD EDEBİLİRMİ ?

var mı öyle bi olay?
    walla sadece dvb-s yi seç ücretsiz kanalları arat CI dan baglanmıyosan
    15dk sürüyor ya da sürmüyor

LG LW serinde var ama panasonicte varmı bilmiyorum.
  • arkadaslar ST33E de var,uydu bolumunde
    kanal listesi al ve ver yaziyor.biri yuklersr cok sevinirim kanalin listedini olusturmak bir olum olur..15 gun surer yaw:(((
  • Merhaba. Görüntüleme modu 6 yerine 4 alternatif sunuyor. Oyun ve fotograf modu panasonic sitesinde var olarak belirtilese de göremedim. Açıklaması olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayeser

Merhaba. Görüntüleme modu 6 yerine 4 alternatif sunuyor. Oyun ve fotograf modu panasonic sitesinde var olarak belirtilese de göremedim. Açıklaması olan var mı acaba?

hdmi baglayınca geliyor
    kullanım kılavuzuna bakarsanız menuler sabit degil moda ve girişe göre menulere ekleme çıkarmalar oluyor
    kılavuz o konuda çok kullanışlı
  • gözlükler bugün vatanda 160 tl.
  • Arkadaşlar TV den kayıt nasıl yapılıyor diye daha önce sormuştum. Kimse cevap vermedi. Hiç kayıt yapan veya bu işe kafa yoran yok mu. HDD yi fat 32 yaptım yine kayıt yapmıyor. Bu konuda yardım edecek yok mu?
  • Arkadaşım kanal listesini kaydetmek mümkün. Ancak sen nasıl bir liste yapacaksın bunu bilemeyiz ki. Ayrıca TV sana bir çok liste imkanı sunuyor. Örneğin Yalnız ücretsiz TV, Yalnız ücretli TV, Yalnız ücretli radyo, Yalnız ücretsiz radyo, Yalnız HD TV, Yalnız 3d TV gibi mesela. Ayrıca birkaç tane özel favori düzenleme imkanı da sunuyor.
    Ayrıca hiç TV den kayıt yapmayı denedin mi? Ben de bunu bir türlü beceremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imiroglu

Arkadaşlar TV den kayıt nasıl yapılıyor diye daha önce sormuştum. Kimse cevap vermedi. Hiç kayıt yapan veya bu işe kafa yoran yok mu. HDD yi fat 32 yaptım yine kayıt yapmıyor. Bu konuda yardım edecek yok mu?

kayıt şu şekilde benim kullanım kılavuzundan anladıgım, karasal ya da digital yayında kanal izin veriyorsa oluyor o iş
    ya da cihazın varsa

• 55st30 ist. bilişimde fiyatı 4999 tl

tavsiye eder misiniz?

55vt30 ve 55gt30 arasında en belirgin farkları nelerdir?
  • hardiski tak tv kumandasindan rec dugmesine bas hepsi bu kadar:))) benim istedigim trt gibi star gibi kanallarin en onde olan bir kanal listesi
  • oktay arkadaşım hardiski tak rec düğmesine bas tamam diyorsun. Sen bu işlemi yapıp da hiç kayıt yaptın mı. Ben o söylediğin işlemi en az beş farklı hardik ve birkaç farklı formatla(NTFS, Fat 32, Exfat gibi) yaptım ama kayıt gerçekleşmiyor. Sen ezbere mi konuşuyorsun yoksa kafa mı buluyorsun. Bir TV listesini oluşturmak bile zor geliyor sana. Kayıt işleminin basit olduğunu söylüyorsun. Şu basit meseleyi benim için bi hallediversen çok sevinicem. Zira en az üç defa panasonic çağrı merkezini aradım onlar çözemedi de. Belki sen çözebilirsinç
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.