Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dikoryan

3d gözlük için panasonic yeni nesil TY-EW3D3 gözlüğü çıkarmış , bu gözlük tüm panasonicler için mi geçerli ?
    ST33 için hangi gözlükler olur ?

Bende de TX-P50GT30E modeli var.Bende gözlük almak istiyorum ama hangi model gözlüğü alıcam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICEMEN

BEST SONY arkadasım BENDE 3 HAFTA ONCE 42ST33E ALDIM internet baglandığını soyluyorsun net icin adaptormu aldın yoksa dırek bağlanıyormu yoksa kablolumu baglandın

TV'nin arkasında LAN soketi var. Sanırım gözünüzden kaçmış omalı. Bildiğimiz LAN kablosunu modeminize bağlayın bu kadar. Net'te Lan soketi wireless'e çeviren bi sürü adaptör var ama ben almadım (50 70 TL arası). Çünkü modem ile TV aynı yerde yanyana. Kendi otomatik tüm ayaralrı yapıyor güncelleme gerekiyorsa size soruyor evet deyip yapmaya başlıyor.
    3D gözlük için TY-EW3D3 modeli almayı planlıyorum. Yurtdışıyla bağlantıya geçeceğim veya ebay'da araştırmalara gireceğim.
    Vatan bilgisayardan world kart'a 5 taksit 1724 TL'ye aldım. %25 kampanyası vardı. Ara ara %25 kampanyası yapıyor. Daha üst serileri vardı ama o kadar fiyat farkına değecek benim açımdan bi fark yokdu. Tabi panel farkları varmış. Bana ST33 yeterli geldi görüntü kalitesi. Birde daha önceden beri ve halen panasonic plazma kullanırım. Garanti servis olayı çok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

3d gözlük için panasonic yeni nesil TY-EW3D3 gözlüğü çıkarmış , bu gözlük tüm panasonicler için mi geçerli ?

Bende de TX-P50GT30E modeli var.Bende gözlük almak istiyorum ama hangi model gözlüğü alıcam bilmiyorum.

hayırlı olsun , panasonic 3D gözlük için TY-EW3D3 modelini yeni çıkarttı , 3. nesil gözlüğü ama şimdilik temin yurtdışı olacak gibi burda varsa bile pahalıdır ...

• ST33 alan arkadaşlara da hayırlı olsun , gerçek anlamda fiyat performans olarak doğru karar verdiklerini söyleyebilirim
    dün laptopu bağlayıp PES oynadık gayet güzeldi bence LCDye göre çok üstün performansı var...

Bestsony arkadaşım bahsettin 200 saatlik süre ile ilgili geniş bilgi PANASONİCLİLER başlığında bulabilirsin, mesela şu örnekte olduğu gibi ;

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Bir aksilik çıkmazsa 50VT30 bugün gelecek sanırım. Doğal görüntü için LCD/LED'den sonra ilk plazmayı aldık. Bir kaç sorum var ustalar cevaplandırırlarsa sevinirim.

1) İlk 200-300 saatte ileride "burn-in" olmaması için "break-in" denilen bir olay yapılıyormuş. Bunu tam olarak nasıl yapayım?
    2) "Break-in" için özel hazırlanmış slideları oynatarak "break-in" yapılıyormuş buna gerek varmı? Film modunda, cinemascope olmayan filmleri oynatsam ve ulusal kanalları zoom modunda (Kanal logoları yüzünden) izlesem yeterli olur mu bu süreçte?
    3) Servis moduna girmek istemiyorum. TV'nin başına bir iş gelmemesi için. Ama "break-in" süresi tam olarak ne kadar? TV'yi Düşük güçte çalışması için dinamik modu yada 3D görüntüyü bu süreç içinde kullanmam.
    4) AVSforumda tvden ps3 oynamak için 2000 saat sürenin dolması tavsiye edilmiş. Çok mu abartı bu?
    5) DNLA olayında oynatılamayan filmler harici HDD bağlantıda çalışabilir mi? Mkv performansı hakkında bilgi verebilecek olan varmı? DTS filmler dışında sorun çıkarmaz umarım..

VT20'de burn-in ve image retention olayını yaşanlar varmış. VT30'de daha rastlamadım ama belli olmaz, biz önlemimizi alalım..

Öncelikle hayırlı olsun.
    Bende 10-15 gün önce EW dan aldım ve inanılmaz memnunum. Standart SD kanallarla ilgili bir sıkıntım vardı, o da HD digiturk bağlattım buda ortadan kayboldu.

Break-in denilen şeyle ilgili bu forumda ve internette çok bilgi bulabilirsiniz, burdaki esas amaç "rodaj" konusu. Ekranda herhangi bir resim yanığı oluşmaması için dikkat edilmesi gerek bir rodaj dönemi vardır.
    Tam saat belli olmamakla beraber "en az 100 saat, tavsiye 200-300 saat" kadar dikkatli kullanacaksınız. Normal veya THX/Sinema moddda Parlaklık/kontrast düşük 30 veya altı gibi.
    Ekranda alt/üst/kenarlarda siyah boşluk bırakanları zoom ile büyütüp tam ekran kullanacaksınız.Mümkün olduğu kadar aynı kanalda çok uzun süre kalmayacaksınız gibi dikkat etmeniz gereken durumlar var. Daha detayı forumda bulabilirsiniz sanırım.
    Ama konsol için 2000saat abartı ben henüz 50 saatte bile kullanıyorum ama dikkatli bir şekilde fifada çok düşük ayarlarda 1 maç en fazla 2 maç yapıp başka kanala geçiyorum veya tv nin bant kaydırma modunu açıyorum.
    Eko modunu başlarda açmakrta fayda var.

edit : imla

• PS3 oynarken otomatik olarak oyun moduna geçiyor. Diğer modları normal'e getirdim. Gözlük oalrakda müşteir hizmetlerinden aldığım bilgi ew3d2 modelinden başka yok. Gelme ihtimali veya tarihi belli değil. Bende yurtdışı araştırıyorum. Şu anda GG'da Amerikadan satış yapan birisiyle fiyat oalrak konuşuyorum. 2 adetlik paketler genelde ebayda 170-200 $ civarı. Tekli modellerde aynı fiyat ama L ölçüsünde. Sanırım 2'li paketler Tv içinden çıkanlar ve M ölçüüsnde olduğu için uygun fiyatlar. ew3d2 modeller 240-260 Tl tekli fiyatı panasonic garantili. Araştırmam sürecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSony

PS3 oynarken otomatik olarak oyun moduna geçiyor. Diğer modları normal'e getirdim. Gözlük oalrakda müşteir hizmetlerinden aldığım bilgi ew3d2 modelinden başka yok. Gelme ihtimali veya tarihi belli değil. Bende yurtdışı araştırıyorum. Şu anda GG'da Amerikadan satış yapan birisiyle fiyat oalrak konuşuyorum. 2 adetlik paketler genelde ebayda 170-200 $ civarı. Tekli modellerde aynı fiyat ama L ölçüsünde. Sanırım 2'li paketler Tv içinden çıkanlar ve M ölçüüsnde olduğu için uygun fiyatlar. ew3d2 modeller 240-260 Tl tekli fiyatı panasonic garantili. Araştırmam sürecek.

Selam bende gecen ay 46st33e aldım ama gözlük bulma konusundaki sıkıntıları bende cekıyrum. Senden ricam uygun fiyata bulabilrisen bana özelden mesaj atabilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

hocam 50" GT modeli ben de düşünüyorum açıkçası ama VT ile ne farkı var ona takıldım. memnun olmadığın ne tarafı vardır ürünün.
  • GT VT'den bir düşük seri. VT de en üst serisi zaten Panasonic'in. Tam olarak ne farkı var kağıt üzerinde ben de merak ettim
  • Bugün mediamarkth'ta baktım gözlük eski seri vardı. ew3d2M 299 TL . Satış elemanı 2 hafta önce panasonic yetkilerin burada olduğunu ve bize 2'li paket olarak yeni seri gözlüklerin geleceğiniz söyledi dedi. Hatta bu 2'li paketlerin fiyatı tek gözlük fiyatı civarinda olacağını söyledi. Takip edeceğim mediamarkth'ı umarım doğrudur.
  • vatanda %25lik indirimlerde veya word karta özel indirimlerde kargo bedava değil diyor. Vatandan alanlar ne kdar kargo parası ödedi acaba?

Birde plazma ortamdaki görüntüyü çok yansıtıyor diyorlar, sizce çok mu etkiliyor bu durum görüntüyü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

vatanda %25lik indirimlerde veya word karta özel indirimlerde kargo bedava değil diyor. Vatandan alanlar ne kdar kargo parası ödedi acaba?

Birde plazma ortamdaki görüntüyü çok yansıtıyor diyorlar, sizce çok mu etkiliyor bu durum görüntüyü?

Bende 2007 yılında alınmış Panasonic Plazmada var, yeni aldığım ST33 seriside. Aralarında yansıtma olarak neredeyse %70 fark var. Yeni panel teknolojileri bu işi çözmüşler. 2009 senesinde aldığım samsung 82 ekran LCD bile daha çok yansıtıyor. Elimde ki TV'lerden edindiğim nacizane tecrübem.
  • quote:

quote:

vatanda %25lik indirimlerde veya word karta özel indirimlerde kargo bedava değil diyor. Vatandan alanlar ne kdar kargo parası ödedi acaba?

Bende 2007 yılında alınmış Panasonic Plazmada var, yeni aldığım ST33 seriside. Aralarında yansıtma olarak neredeyse %70 fark var. Yeni panel teknolojileri bu işi çözmüşler. 2009 senesinde aldığım samsung 82 ekran LCD bile daha çok yansıtıyor. Elimde ki TV'lerden edindiğim nacizane tecrübem.

Bende vatandan %25 indirim ile 46st33e aldım.Plazma istanbulda stoklarda kalmadıgı için izmir bornovadan geldi ve 28 tl kargo bedeli ödedim.Ortamdaki görüntüyü yansıtma olayıda yeni nesil neoplazma olayında çözülmüş gönül rahatlıgı ile alabilirsin.

• Bende vatandan %25 indirim ile 46st33e aldım.Plazma istanbulda stoklarda kalmadıgı için izmir bornovadan geldi ve 28 tl kargo bedeli ödedim.Ortamdaki görüntüyü yansıtma olayıda yeni nesil neoplazma olayında çözülmüş gönül rahatlıgı ile alabilirsin...

Merhaba mehmet cibo arkadaşım, yeni plazmanız hayırlı olsun,
    ben de aynı plazmayı almayı düşünüyorum, size kargo dahil kaçparaya malolduğunu paylaşırmısınız, yani gördüğüm kadarıyla kargo 28 tl, peki plazma peşin veya vadeli ne kadardır ? Saygılar
  • quote:

Bugün mediamarkth'ta baktım gözlük eski seri vardı. ew3d2M 299 TL . Satış elemanı 2 hafta önce panasonic yetkilerin burada olduğunu ve bize 2'li paket olarak yeni seri gözlüklerin geleceğiniz söyledi dedi. Hatta bu 2'li paketlerin fiyatı tek gözlük fiyatı civarinda olacağını söyledi. Takip edeceğim mediamarkth'ı umarım doğrudur.

Bu doğruysa çok güzel haber.
    TY-EW3D3L model yeni seri gözlükleri bir çift olarak tek fiyatına (yada en azından yakın fiyata) alabilirsek mükemmel olur. Bende takipe başladım. Arkadaşlar lütfen bu konuda duyumlarımızı bu başlık altında paylaşalım. VT serisi alanlarda zaten bir çift gözlük çıkıyor. GT ve ST serisi alanlar bu gözlük konusunda sıkıntı yaşamakta. Birbirimizi bilgilendirmemiz çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavigecem

Bende vatandan %25 indirim ile 46st33e aldım.Plazma istanbulda stoklarda kalmadıgı için izmir bornovadan geldi ve 28 tl kargo bedeli ödedim.Ortamdaki görüntüyü yansıtma olayıda yeni nesil neoplazma olayında çözülmüş gönül rahatlıgı ile alabilirsin...

Merhaba mehmet cibo arkadaşım, yeni plazmanız hayırlı olsun,
    ben de aynı plazmayı almayı düşünüyorum, size kargo dahil kaçparaya malolduğunu paylaşırmısınız, yani gördüğüm kadarıyla kargo 28 tl, peki plazma peşin veya vadeli ne kadardır ? Saygılar

Teşekkür ederim.. Plazmayı vatan`ın %25 indirimi ile world card`a 6 taksitte 2,472 tl ye aldım. Kargo bedeli 28 tl gerisini siz hesaplayın.Eger istanbulda olsaydı ürün muhtemelen daha ucuza gelirdi herhalde..Yada ürün stokta olmadıgı için izmirden geldi ama istanbul içi kargo bedeli mi aldılar bilmiyorum. Düşündüğüm gibi ise vatan cevizlibağ subesine yakın sayılırım o yüzden de ucuz gelmiş olabilir.Televizyon konusunda aklınıza soru işareti kalmasın ama imkanınız var ise elektronik marketlerin indirim günlerini takip edin. Ben ürünü alırken teknosa turuncu indirim yaptı ve almış oldugum plazma orada 2,500 küsüre satıldı. NOrmal fiyatının 3,200 tl civarı oldugu düşünüldüğünde cok uygun fiyata geldiğini söyleyebilirim. Yanlız 3d olayı gözlükten dolayı sıkıntılı cok pahalı ve hala uygun fiyata bulmus değilim..Saygılar..

• quote:

kargo ücreti 23-24 TL arası ödedim 46 st almıştım...
    görüntüyü yatsıtmdada yok denecek kadar az etkilemiyor hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

hayırlı olsun panelleriniz gerçekten güzel panel..Rodaj süresi demek tüm görüntü modlarının asgari izlenmesi demektir yani cihazı ilk başta yormamak..az kontrast az renk vs.

Iceman soruna ben yanıt vereyim kablolu veya kablosuz ilk başta önce update var diyor onu yaptıktan sonra bağlantıda sorun yok arkadaşın dediği gibi bu tarz içeriklerle ilgili iseniz bir çok film fragmanı youtube,facebook,skype vs uygulamalar mevcut..

Portlu modeminiz varsa kablolu bağlanın gitsin bizim modelde çıkmıyor dongle ben kablolu bağladım sıkıntı yok

virtualfrog bana vermiş oldugun cevaptan dolayı cok tessekkur ederım sana bır sorum daha var d smart modul almak istıyorum fakat bu 42st33e nın uzerındekı recerıver dsmart module uyumlumu kullanan varmı daha once albani ve diger arkadasların recerıverlerınde bır ara goruntu gıtmısdı acaba modul sorunları duzeldımı albanıden cevap almıyorum herhalde cok meşgul tesekkurler

• bende dün itibariyle vatanın %25lik inidirm kampanyasından 42st33e modelini aldım. Fakat bugün maillerime baktığımda siparişimi onaylamak için nüfüs cüzdanının arkalı önlü fotokopisini ve kredi kartının ön yüzünün fotokapisini fakslamamı istiyor. Bunları istemesi sizce de sakıncalı değil mi? bugüne kdar birçok internet sitesinden alış-veriş yaptım hiçbirinde böyle bir uygulama olmadı. Vatandan ürünü alan arkadaşlar bu istenilen şeyleri gönderdiler mi acaba? Acil cevap yazarsanız sevinirim. Bugünde vatanın bütün mazalarında %25 indirim var. İptal etmeye çalıştım olmadı offf yaaa..
  • İceman modül işlerini bilmiyorum ama bizim tv lerin dahili alıcısının yanına CI slotuna modul takınca gösteriyor diye biliyorum
  • quote:

bende dün itibariyle vatanın %25lik inidirm kampanyasından 42st33e modelini aldım. Fakat bugün maillerime baktığımda siparişimi onaylamak için nüfüs cüzdanının arkalı önlü fotokopisini ve kredi kartının ön yüzünün fotokapisini fakslamamı istiyor. Bunları istemesi sizce de sakıncalı değil mi? bugüne kdar birçok internet sitesinden alış-veriş yaptım hiçbirinde böyle bir uygulama olmadı. Vatandan ürünü alan arkadaşlar bu istenilen şeyleri gönderdiler mi acaba? Acil cevap yazarsanız sevinirim. Bugünde vatanın bütün mazalarında %25 indirim var. İptal etmeye çalıştım olmadı offf yaaa..

Sayın teslaxxx net ten alışverısyaptıysan kredı kartı senın olup olmadığnı onaylamak icin istemiş olabılırler ama yok sen vatana gıdıp alıyosan bunu istemelerı sacmalık bence sen genede vatanı ara boyle uygulamaları varmı sor yada ımkanın varsa gıt konus yada vatan bana yakın ıstersen yarın ben senın ıcın sorarım cunku bu işler benım her zaman mıdemı bulandırır...! ayrıca umarım kapalı kutu alıyorsundur ustalardan hep duyuyoruz ve okuyoruz ınsanlar farkında olmadan teşhır malları alıyorlar sonra tv bı acıyosun ekranda kocaman bır ız .( kullanılmıs uzun saatler dınamık mod kullanımı sorun olur)
    bende 1.5 once electro worlden 42st33e aldım cok memnunum arkasında kı recevıer hd goruntusu cok kalıtelı bide d smart modul aldın tek kumandayla super oluyor
    berkıde senın bılgın benden fazladır ama deneyımlerımı senınlen paylasırım bende hep ustalardan ogrendım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.