Şimdi Ara

PANASONIC TX-P46ST33E ( HD Uydu - 3D - Neoplazma ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
29.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki mesajımı silmişler o nedenle tam anlaşılamayacak ama benim senin tdk'dan aşırdığın gramer şeklinde kullanma zorunluluğum yok... ayrıca bir cümlenin bitişinden devamı anlaşılabilir... Gerçi aramızda 2*2=4 olduğunu 3 seferde anlayanlarda varmış ki 6 yıldır gerek pm le gerek mesajla edepli arkadaşlara her türlü yardımı yaparım...
    yani ben hiç kimseye '' ben senin ...' şeklinde bir ifadeyle bitirecek kadar haysiyetsiz, şerefsiz ve klavye kabadayısı olmadım....

başka sözede gerek yok...
  • İyi günler arkadaşlar. bende bir TX-P46st33e kullanıcısı olarak yorum yazmak istedim.
    tv nin genel performansından çok memnunum.Dahili uydu (hd) alıcısı olması büyük avantaj ne kablo ne kumanda kirliliği var. Ses içinde ses sistemi kullanıyorum (Logitech Speaker System Z906). İzlediğimiz filmlerin kalitesine(avi divx mkv vs.) genelde mkv indirdim netten bu arada 3d filmler indirmeye başladım ve ses özelliklerine (dolby-dts-5.1 vs.) birde medya oynatıcı kullanıyorum ( WD TV Media Players) tv yi kulaklık girişinden media playeride optik kablodan bağladım ses sistemine dediğim gibi izlediğiniz filimin kalitesine göre değişiyor. (genel olarak 10 üzerinden 9 veriyorum. ) 3d görüntü testi yapamadım gözlük almadım henüz. 2012 haziranda almıştım tv yi media marketten 2.500 tl ye şimdi gözlük araştırıyorum. eğer içinizde gözlük almış olan arkadaşlar var ise nerden kaç paraya aldığını yazabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthplt

İyi günler arkadaşlar. bende bir TX-P46st33e kullanıcısı olarak yorum yazmak istedim.
    tv nin genel performansından çok memnunum.Dahili uydu (hd) alıcısı olması büyük avantaj ne kablo ne kumanda kirliliği var. Ses içinde ses sistemi kullanıyorum (Logitech Speaker System Z906). İzlediğimiz filmlerin kalitesine(avi divx mkv vs.) genelde mkv indirdim netten bu arada 3d filmler indirmeye başladım ve ses özelliklerine (dolby-dts-5.1 vs.) birde medya oynatıcı kullanıyorum ( WD TV Media Players) tv yi kulaklık girişinden media playeride optik kablodan bağladım ses sistemine dediğim gibi izlediğiniz filimin kalitesine göre değişiyor. (genel olarak 10 üzerinden 9 veriyorum. ) 3d görüntü testi yapamadım gözlük almadım henüz. 2012 haziranda almıştım tv yi media marketten 2.500 tl ye şimdi gözlük araştırıyorum. eğer içinizde gözlük almış olan arkadaşlar var ise nerden kaç paraya aldığını yazabilirmi.

genelde vatanda satıyorlar. Bende ıkı tane var. Fena degıl. Satıyorum sımdı. Tanesı 140 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kayya isimli kullanıcının ona herhangi bir özel mesaj atmadığım halde gönderdiği mesaj aşağıdadır.... Allah'ım şu forum hürmetine ne tiplerle muhatap oluyoruz... Eskiden çok kullandığım bir söz vardı '' Gepetto usta değilim ki her odunu adam edeyim''

bu arada verdiğim rahatsızlıktan dolayı diğer forumdaşlardan özür diliyorum...

kayya:
    sen haysiyetsiz ve şerefsiz klavye kabadayısı değilmisin. ben neden bunu anlayamıyorum bence çok bilmiş birisin o kadar adamın asabını bozuyorsun istersen görüşelim yüzyüze kim kimmiş anlayalım birader burda atıp tutmayla olmaz bu işler ben gültepe son duraktayım kocakafa namık derler gel beklerim her zaman... veya ver adresini kimsin nesin anlayalım haysiyetini şerefini görelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimu_s -- 18 Kasım 2012; 17:44:04 >
  • cevap için teşekkür ederim . bende araştırıyorum bir gözlüğe 140 tl çok gibi geldi.. iyi akşamlar
  • arkadaşlar abd den getirdiğim 2 adet ty-ew3d3me orijinal gözlük mevcuttur elimde. 245 tl ye bırakıyorum. daha filmleri bile üzerinde, poşetlerinde, güç şarj kablolarıyla birlikte gönderilecektir.aşağıdaki albümden fotolarına bakabilirsiiz.

http://imageshack.us/photo/my-images/21/20121213082612.jpg/

PANASONIC TX-P46ST33E  ( HD Uydu - 3D - Neoplazma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammocihe -- 13 Aralık 2012; 11:59:29 >

• arkadaşlar pazarlık teklif etmeyin lütfen.
  • Bir yıl önce Vatanbilgisayardan 2472 TL + 280 TL(iki gözlük) = yaklaşık 2750 TL' ye aldığım 46ST33 TVnin görüntüsünden genelde memnunum,

Ancak,
    Altyazı SD kanalların nerdeyse hepsinde titriyor, çok rahatsız edici bir görüntü..
    Smart TV özelliği kullanışlı değil bence..
    Media playeri de sıradan ,neredeyse hiç MKV, 3D açmıyor ...
    Sony PS3'te PES12 ya da 13'ü 3 boyutlu oynamak tam bir hayal kırıklığı...
    3D görüntü ile 1 film izlemek bile bayıyor
    Elektriği de iyi yakıyor TV'yi aldığımdan beri tek başımayım ve min. 10-15 TL faturam arttı...

Şu an bu TV'mden sonra anladımki 3D için Pasif gözlük kullanmak çok daha mantıklı.
    Ayrıca artık benim oyum LG'den yana.
    bizim TV'den her türlü üstün
    satabilirsem TV'yi satıp LGLM760 serisi almayı düşünüyorum

• Arkadaşlar bana şu bilgi gerekli; hdmı çıkı yok pc de ben nasıl bir kablo kulanırım ki tv mi ekran olarak kullanabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivaslı35

Arkadaşlar bana şu bilgi gerekli; hdmı çıkı yok pc de ben nasıl bir kablo kulanırım ki tv mi ekran olarak kullanabilirim..

Önce bilgisayarınızda DVI çıkış var mı diye bakacaksınız. Alttaki resimde neye benzediğini görebilirsiniz.

Eğer var ise DVI HDMI dönüştürücü kablo alıyorsunuz,15-20 TL dir. bir ucu DVI diğer ucu HDMI'dır. Resmini altta görebilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızda DVI yok ise, VGA denilen 15 delikli çıkış var ise o televizyonunuz da panasonic 42st33 ise uğraşmaya masraf etmenize değmez. Hem çevirici aparat pahalı olur, hem de aktarılan görüntü çok kalitesiz olur.

• aktuz sagol.. anlasılan yeni model pc almadan olmayacak bu iş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

Bir yıl önce Vatanbilgisayardan 2472 TL + 280 TL(iki gözlük) = yaklaşık 2750 TL' ye aldığım 46ST33 TVnin görüntüsünden genelde memnunum,

Ancak,
    Altyazı SD kanalların nerdeyse hepsinde titriyor, çok rahatsız edici bir görüntü..
    Elektriği de iyi yakıyor TV'yi aldığımdan beri tek başımayım ve min. 10-15 TL faturam arttı...

Şu an bu TV'mden sonra anladımki 3D için Pasif gözlük kullanmak çok daha mantıklı.

hocam bende LGLM760 alacaktım.sonra bu siteye üye oldugum günden itibaren vazgeçtim diğer bütün markalardan
    ve modellerden.panasonic almayı düşünüyorum.ya gt serisinden yada vt serisinden.sence vazgeçmelimiyim.
    boşunada bir dünya para harcamayalım.hayal kırıklığı olmasın.bir panasonic kullanıcısı olarak ne düşünüyosun.

• arkadaşlar panasonic i nasıl bilirsiniz önerileriniz benim için çok önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat-gur

quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

Bir yıl önce Vatanbilgisayardan 2472 TL + 280 TL(iki gözlük) = yaklaşık 2750 TL' ye aldığım 46ST33 TVnin görüntüsünden genelde memnunum,

Ancak,

hocam bende LGLM760 alacaktım.sonra bu siteye üye oldugum günden itibaren vazgeçtim diğer bütün markalardan
    ve modellerden.panasonic almayı düşünüyorum.ya gt serisinden yada vt serisinden.sence vazgeçmelimiyim.
    boşunada bir dünya para harcamayalım.hayal kırıklığı olmasın.bir panasonic kullanıcısı olarak ne düşünüyosun.

Hocam bence LM760 serisini almalısınız.
    Fiyat olarak PANA pahaıdır özellikle VT ve GT serisi..
    3D olarak pasif gözlük olduğundan LG daha iyidir ve gözlük fiyatı olarak ta PANA pahalıdır ben bir gözlüğe 145 TL verdim.
    ve özellikle LED mi PLAZMA mı alacaksınız onu tercih etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmrv -- 24 Ocak 2013; 9:26:04 >

• plazmada kararlıyım hocam ya.ama model konusunda kararsızım.hangi paneli seçmeliyim emin degilim.
  • quote:

arkadaşlar panasonic i nasıl bilirsiniz önerileriniz benim için çok önemli..

bütçe sıkıntınız yok ise vt50 veya 30 serilerini düşünebilirsiniz
    gt serilerinde fan olmadıgı için ısınma sorunu biraz fazlaymiş diye yorumlar var
    yada eviniz müsaitse ekran boyunu büyütüp model düşürebilirsiniz 50vt yerine 65st gibi ?

forumda önce led alıp sonra plazma alan ve ledle geçirdiğm zaman boşaymış diyen çok insan var
    ama tersine henüz rastlamadim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

gt serilerinde fan olmadıgı için ısınma sorunu biraz fazlaymiş diye yorumlar var
    yada eviniz müsaitse ekran boyunu büyütüp model düşürebilirsiniz 50vt yerine 65st gibi ?

forumda önce led alıp sonra plazma alan ve ledle geçirdiğm zaman boşaymış diyen çok insan var

bencede haklısınız.uygun fiyat arayşındayım sadece

• quote:

quote:

quote:

bütce ne kadar? :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bütce ne kadar? :)

2500 tl en fazla 3000

• teşir midir değilmidir bilmiyorum olmayadabilir

http://www.teknosa.com/urunler/110011828/panasonic-50vt30-fhd-3d-plazma-tv#f

2600tl gözlüklü

ben 46st30 u teşir almaya gitmiştim 2000 tl ye. vitrindeki tvye bakarken bitanede kapalı kutu yakaldım şansıma
    sistemden 46st30 fiyatını 2000e çektikleri için kapalı kutuyuda teşir fiyatına 2000 e almıştım :)
    teknosayı bence bi ziyaret et bence
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.