Şimdi Ara

HTPC KASA --ŞEFFAF--( FİNAL ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
15.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada HDD kutusunun kasaya değen kısımlarında sessizleştirici pad ler de mevcut... Mustafa abiden baya yeni fikirler ekledim projeme... inş bizimkide işçilik olarak buna yakın olur...
  • Çok güzel olmuş tebrikler
  • Eveeeet, nerde kalmıştık?

HDD yuvasının önünde kalmıştık..Bir meş bulup tam HDD yuvasına göre ayarlayıp, bir de boyadım..

HTPC KASA  --ŞEFFAF--( FİNAL )

Ve yerine montaj. Güzel oldu bence. İleride ledli bir fan alıp takabilirim buraya..

Şimdi sıra geldi Power ve Reset tuşlarına.. Bunun için HDD ve optik yuvasının arasında kalan boşluğu düşündüm.. Tam oraya göre bir parça kestim plexi den ve 2 adet tuşu yerleştirdim. Yeşil power, sarı reset tuşu. Ortadaki led ise HDD için..

Ve yerine montaj..

• gerçekten çok iyi olmuş
  • tebrikler abi temiz işçilik başarılı bir çalışmayı getiriyor..hayranım plexi işlerine
  • hocam 1 numarasın
  • Hakikaten çok hoş olmuş
  • hocam çok tatlı duruyor yahu:D eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş:D
  • abi süper yalnız bazı yerlere flama şeklinde carbon kaplama çekersen bence süper olur
  • Bugün dvd sürücüm ve kardeşimden bir adet dijital termometre geldi. Onların montajı ile meşgul oldum ve tabii birkaç ta fotoğraf çektim..
    Dvd sürücünün üstünde her ihtimale karşı bir 5.25 yuva boş bıraktım, belki ileride lâzım olabilir diyerek. Ama yuvanın boş durması bir modifiyeciye yakışmayacağı için, o kısma da bir termometre koymayı düşündüm. Sistemdeki sıcaklık değerlerini çeşitli programlarla ölçüyor ve sistem sıcak veya soğuk diyoruz. Bu termometre ile oda sıcaklığını ölçüp, sistem sıcaklığını ona göre değerlendirmeyi düşünüyorum.

Aynı cins plexiden 5.25 yuva için bir kapak yaptım ve termometreyi ona monte ettim.

Ve kapağı da dvd sürücünün üzerindeki yerine...

Ve termometre çalışıyor..

Artık kasa çalışmaya hazır vaziyette..Çoktan hazırlanan yerine alıyorum kendisini..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Abi fanlarda değişme olmuş ama termometre süper fikir... Bu arada o termometrenin alıcısı nerde kasa içerisinde mi ön tarafta mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis271

süper mod.. sen benim msn de konuştuğum adamsın demi? hani sana yaş kaç? resmin çocukça geldi die sormuştum?? sen o adamsın demi??

sadece :D

neyse çok güzel bir işcilik harika bir modifikasyon ellerine sağlık imkanlarını eniyi şekilde kullanmışsın abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 16 Ekim 2008; 21:40:59 >

• @ enis271 evet, o şahıs benim. Beğenmediğin başka taraflarımız varsa söyle halledelim hemen..
    @ Chaari_H600, fanlar masa üstünde göz alıyordu, ben de ledsiz fanlarla değiştirdim. Zaten kasada bir işlemci üzerinde, bir vga ve bir de kasaya hava üfleyen fan var, başkasına da gerek yok..
    @ by kero, bu smileyi kullanmayı pek sevmiyorum ama, bu seferlik bence de...

• mustafa abi yeni resimler daha aydınlatıcı olmuş,uzay kasa için güzel bir gelişm olmuş.
  • Güzel olmuş.
  • Ve son..
    Işıklandırılmış vaziyet, iki adet ledli fan eşliğinde çalışma..

Şu an aynı sistemin su soğutmalı tipi üzerinde çalışıyorum. Bugün başladım projeye ve yakında sizlerle paylaşmayı düşünüyorum..
    Saygılar, sevgiler..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Işıklandırınca daha bı guzel oldu mustafa abi tebrık ederım bakalım sıvı sogutmalı hali nasıl olcak beklemedeyız basarılar
  • SON HALİ GÜZEL OLMUŞ.
  • uzay kasayı görünce aklımda böyle bişey canlanmıştı @AMFİBİ gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık iyi günlerde kullan
  • Buram buram el emeği kokan bir HTPC kasa :) Emeğinize sağlık sıvı soğutmalı halinide beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.