Şimdi Ara

HTPC mi yoksa Popcorn tarzı Media Player mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
33.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sana ne desem sen anlayamayacak oldukdan sonra boş.

Birader ben senin böyle olduğunu bilsem baştan sana bişey yazmazdım. Hadi selametle..

quote:

Orijinalden alıntı: mutluhappyman

ben görüntüsü kötü demedim ki
    oynatamıyo dedim
    htpc ile hiç sorun yaşamadığım filmlerimde çu-val-la-dı.yalanmı söyleyeyim.oynatamadı,beceremedi,verdiği sözü tutamadı.wd tv alıpta mutlu mesut arkadaşlarım var .ama onlar 720p filimlerle dts in ne olduğunu bilmeden kullanıyorlar.
    madem işi show tv yemekteyiz seviyesine çekiyorsun olsun ordada anlatırız derdimizi.
    bu aleti denediğimi size ispatlamaya çalışmıyorum.sadece wd tv az satarsa banka hesabıma para yatırıyorlar.
    benim sözüm henüz bu aleti almamış arkadaşlara.
    alanlara geçmiş olsun.
    eğer 1080p yüksek bitrateli mkv yada 720p dahi olsa dts 1.5mbps lik videolar izlemeyi hayal ediyorsanız çok üzülürsünüz.ha yok ben sesleri dts yerine dolbydigitale down edecem derseniz o olur bak.
    ben bu wd tv yi şu meşhur hızlı trene benzetiyorum raydan çıkmıştı hani.
    piyasaya ben 1080p oynatırım diye gir-optikten dts verebilirim dts decoderin varsa beni al diye reklamını yap.ee sonra ilk virajda
    ankaradan istanbula 10 saatte giderim diyorsanız binin bu trene hiç sorunsuz gidersiz.ama benim hayattan beklentilerim çok diyorsanız ve 3 saate gitmeyi hayal ediyorsanız sonunuz gittigidiyorda nasıl satabilirim diye kabusa dönüşecektir.

• Orijinalden alıntı: charnel

Ben sana ne desem sen anlayamayacak oldukdan sonra boş.

Birader ben senin böyle olduğunu bilsem baştan sana bişey yazmazdım. Hadi selametle..

aynen.

ben senin ne yapmak istediğini anlamıyorum.
    alacak arkadaşlara sorun yaşadığım durumları anlatıyorum.
    ben yaşadığım sorunları yazdıkça sen bi acaip oluyosun.bende seni anlamıyorum.
    ciddi ciddi soruyorum ne dememi bekliyorsunki.wd tv benim beklentilerimi karşılayamadı.yaparım dediği şeyleri yarım yamalak yaptı.
    eee ne dedim şimdi ben eski yazdıklarımdan farkı.
    "charnel" sen hariç herkese söylüyorum.arkadaşalar beklentileriz düşükse alın ,beklentileriniz yüksekse ve alırsanız sizi yanlış yönlendirmeye çalışan arkadaşların kulağın çınlatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluhappyman -- 21 Ağustos 2009; 14:59:55 >
  • Yahu boşuna germeyin kendinizi. Bakın bende ve yukarıda yazan bir arkadaşta hem NMT hem de HTPC var. Ben HTPC kullanmaya devam ediyorum o ise NMT. Yani kişiden kişiye değişir arkadaşlar. Ses ve görüntü kalitelerinde belirgin bir fark ve birbirlerine üstünlük yok. Kullanım kolaylığı kişiden kişiye değişir. İsteyen istediğini kullanır

Ben mesela kendime göre üstünlüklerini yazdım yukarıda. O üstünlüklerden dolayı HTPC kullanmaya devam ediyorum. Aa diğer arkadaş için ise farklı üstünlükler var ki NMT kullanmaya devam ediyor. Herkesin beklentisi ve ayırdığı bütçe farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanggs

Yahu boşuna germeyin kendinizi. Bakın bende ve yukarıda yazan bir arkadaşta hem NMT hem de HTPC var. Ben HTPC kullanmaya devam ediyorum o ise NMT. Yani kişiden kişiye değişir arkadaşlar. Ses ve görüntü kalitelerinde belirgin bir fark ve birbirlerine üstünlük yok. Kullanım kolaylığı kişiden kişiye değişir. İsteyen istediğini kullanır

Ben mesela kendime göre üstünlüklerini yazdım yukarıda. O üstünlüklerden dolayı HTPC kullanmaya devam ediyorum. Aa diğer arkadaş için ise farklı üstünlükler var ki NMT kullanmaya devam ediyor. Herkesin beklentisi ve ayırdığı bütçe farklıdır.

bende anlamadım neden böyle oluyo
    yaşadığım sorunu yazmaya korkuyorum.bin çeşit seviyede adam var burda.wd tv bende bunları yaptı dedim ne yalancılığımız kaldı ne bilgisizliğimiz ne kör gözlüğümüz.
    ama olsun hepimizin (yani çoğumuzun) amacı zaten forumdaki insanların beklentileri doğrultusunda tecrübelerimizi paylaşmak.
    kaç defa söylemem lazım bilmiyorum .iki arkadaşlarım kullanıyor ve çok memnunlar diyorum.daha ne diyeyim daha

• Ben media oynatıcılar yerine LCD ünitesinin arkasına kenarına altına içine bir yerlere HTPC toplayanlardanım..
    bu kutuları almak yerine 500 600 liraya bir pc toplamak ve bunun farklı maharetlerinden
    yararlanmak bana daha mantıklı geliyor..

farklı maharetler*

1- arkadaşlarınız geldiğinde lcd ye bir belgesel açıp veya bir moda showu açıp
    sesini kısıp winamp den istediğiniz tür müzik açmak
    2- nette sörf için salondaki koltuğunuzda oturmaya devam edior olmak.
    3- chrysis halflife gibi aksiyon oyunlarını blutooth lu 1 logitec ile oynayabilior olmak yada
    diğer oyunları
    4- istediğiniz müziği istediğiniz zaman kolaylıkla acabilior olmak...
    5- izleyemeyeceğim mkv bluray yok veya çözemeyeceğim herhangi bir ses codec i yok
    ac3 dts dt gibi ( bazı media playerlarda bu tür sorunlar olduğunu biliorum)
    6- aldığım pc teknolojik gelişimlere açık ama o media oynatıcıların oynatamayacağı bir
    teknoloji çıktığında malesef adepte olması çok güc olucak
    7- ben bu ve bunun gibi sebepler yüzünden Pc yi bağlamayı tercih edenlerdenim
    arşivimden istediğim filmi çok hızlı 1 şekilde acabiliorum çünki pc ye bir çok hdd bağlama
    şansım war.

( -**- ) amacım kesinlikle akıl vermek değildir tek amacım muhtemel zararlardan forumdakilerin
    korunmasını sağlamak herzaman 300 400 tl ye bir media oynatıcı almak yerine pc toplamanın
    daha avantajlı olacağını düşünüorum.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 1 Ekim 2009; 10:41:23 >

• Arkadaşlar ,

Burada yazdıklarım HTPC kullanan arkadaşlar içindir.
    Ebay Almanyada :

http://cgi.ebay.de/Mini-ITX-Gehaeuse-Netzteil-65-Watt-Lautlos-Kartenleser_W0QQitemZ170386368855QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Gehäuse?hash=item27abd1a957&_trksid=p3286.c0.m14

ve Asrock Ion :

http://cgi.ebay.de/ASROCK-ION-ATOM-330-black-2GB-RAM-320GB-HDD-Brenner_W0QQitemZ330351811082QQcmdZViewItemQQptZDE_Technik_Computer_Peripheriegeräte_PC_Systeme?hash=item4cea809a0a&_trksid=p3286.c0.m14

adresinde var . yaklaşık 300 euroya sessiz çalışan Nvidia Ion sistem kurmak mümkün.

Uzaktan kumanda kullanan arkadaşlar için ise bir program buldum .
    http://www.byremote.com.au/HIP/

Programın özelliği "key mapping (tuş atama )" yapabilmesi. Böylece Media player Classic i tuş ataması yaparak kullanabilirsunuz. Bende skystar 2 usb kumanda var. MPC play/pause (oynat/duraklat) yapmak için "space bar ( boşluk tuşu)" na basmak gerekiyor. Ama hiçbir kumandada bu tuş yok fakat istediğiniz bir tuşu buna atayabiliyorsunuz. Program içindeki "Add value " kullanarak bunu yapabilirsiniz. Mesela ben kumandaki "OK" tuşunu " space bar diye atatım. Sesi azaltma arttırma zaten yukarı aşağı tuşları ile yapmak mümkün. Sağ sol yön tuşlarıa ise "CTRL+Sağ" ve "CTRL+Sol" değerini atadım. Bu şekilde 5 saniye ileri ve geri oynatma yapabiliyorum. Bu program ile her türlü uzaktan kumandayı her türlü programa kısayol tuşu göndermek mümkün.

Umarım sizlere de faydası olur.

• Teşekkürler

2 sene önce çıkan NMT ler çoktan eskidi bitti ama HTPC ile sorunsuz devam ediyoruz
  • İlk mini itx kasa güzelmiş ve fiyatı da baya uygunmuş. Keşke 2-3 ay önce görebilseymişim bunu. Fakat ben uygun fiyata bulamayınca atom işlemci yerinde C2duo işlemci almıştım. Artık ileride fanlar iyice küçülünce kasayı daha da küçültürüm
    Amerikada BD Romlar 100$ civarında. Hatta bir tanesi 69$, bir tane de slim buldum 170$. Bakalım biraz daha ucuzlasınlar almayı düşünüyorum. NMT olsaydı alsam bile kullanamayacaktım ;)
  • Htpc yerine p8700cpu ve 4650 ekran kartlı hdmi çıkışlı bir notebook kullanıyorum bende..Htpcden pahalıya geliyor ama taşınabilirlik önemli olduğu için böyle bir yola başvurdum..

Benim sormak istediğim şey kumanda olayı olacak..Nmtlerin beni en çok etkileyen olayı uzaktan kumandaları ve kullanım rahatlığı,onun dışında htpc kullanmaktan yanayım..

Usb tarzı bir kumanda mevcutmu htpc yada laptoplarda kullanmak için ve bu iş için özelleşmiş ? Elimde logitech harmony kumanda mevcut ve laptopuda bununla kontrol etmek istiyorum mümkünse..

Bu konuyla ilgilenen arkadaşlardan bir yardım alayım dedim ..
  • Normalde laptopu açma dışında her şeyi kumandadan yapabilmen lazım,

ben HTPC miniatx kasada açma dahil her şeyi kontrol ettiğim imon kumanda kullanıyorum ama laptoplar için de orijinal kumandalı olanlar dahil her türlü çözüm var olmalı biraz araştırma ile bulursun

mesela

http://www.techpowerup.com/reviews/Soundgraph/iMONVFD
  • mastor1 bende bu tip kumandaları biliorum ama laptop için olanını göremedim..Bi usb receiver ve kumandadan oluşan set gibi birşey varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Normalde laptopu açma dışında her şeyi kumandadan yapabilmen lazım,

ben HTPC miniatx kasada açma dahil her şeyi kontrol ettiğim imon kumanda kullanıyorum ama laptoplar için de orijinal kumandalı olanlar dahil her türlü çözüm var olmalı biraz araştırma ile bulursun

mesela

http://www.techpowerup.com/reviews/Soundgraph/iMONVFD

Hocam selamlar,
    birkaç sorum olacak :
    1) Imon kumanda'nın alıcısını ve kendisini bilgisayarın klavye olarak mı görüyor yoksa IRC remote uzaktan kumanda olarak mı görüyor?
    2) Windows mu kullanıyorsun linux mu?
    3) IR alıcı mı kullanıyorsun yoksa RF alıcı mı?

Ben de imon almayı düşündüm uzun süre. Fakat emin olamadım o nedenle askıya almıştım.

• gurkan

- Imon usb den bağlı modül (multimedia klavye gibi görünüyor) + uygulama yazılımı olarak çalışıyor kullanıcı kitabını aşağıdaki linkten inceleyebilirsin,

http://www.silverstonetek.com/downloads/userguid/iMON_iMEDIAN_UsersGuid.pdf

+ PC nin güç kaynağına ve açma düğmesine direk donanım olarak bağlı bu sayede kumandadan power açma yapılabiliyor, PC deki tüm uygulamalara kumanda etmek için kumandadan kısayollar tanımlıyabiliyorsun mesela KM playerin tüm klavyeden ve mouse dan kumanda edilen fonksiyonlarını imon kumanda tuşlarına atayabiliyorsun

- Ben windows kullanıyorum

- Kumanda IR olarak çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 5 Ekim 2009; 9:13:53 >

• Laptoplar için de olmaz mı var, bir IR alıcı + kumanda + yazılımlar

forumda gündeme gelmişti biraz ararsan bulursun

quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

mastor1 bende bu tip kumandaları biliorum ama laptop için olanını göremedim..Bi usb receiver ve kumandadan oluşan set gibi birşey varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akseaus
    quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar tamam söylemeye gelince söylüyorsunuz medya oynatıcılar da görüntü daha iyi diye. Kimse size yalan söylüyorsunuz da demiyor. Ama bu durum eğer böyleyse bunun teknik açıdan bir dayanağı olması lazım. Ben de onu merak ediyorum. Yani bu cihazların pc ye göre hangi yazılımsal veya donanımsal açıdan üstünlüğü var da daha kaliteli video gösteriyor? PC de bu işi doğru player, codec ve ekran kartı ayarları ile alabilmek mümkün ve mantıklı geliyor bana. Ha buna imkansız diyorsanız ben de teknik dayanığınızı merak ediyorum. Bunda bir art niyet veya yalancılıkla suçlama gibi bir şey yok ki. Hepimiz bilgilenmeye çalışıyoruz burada.

Sizi sonuçtan ziyade neden ilgilendiriyor galiba. Biz hem NMT hem de PC kullanan deneyimli kullanıcılar olarak sonucu yazdık. Chip mühendisi falan değiliz. Bu forumda öyle biri olduğunu da sanmam. Ama nedenle ilgili görüşlerimi yine de yazayım:

1) Bu cihazlarda kullanılan chipler spesifik olarak media oynatımı için dizayn edilip üretiliyorlar. Genel kuraldır, sadece spesifik bir iş için üretilmiş teknolojiler, genel amaçlı üretilmiş daha üstün teknolojilerden, o spesifik işle ilgili olarak daha başarılıdırlar. Örnek: standalone dvd-playerlar PS2'den, bluray playerlar PS3'ten dvd ve bluray oynatımı konusunda daha iyi sonuç verirler. Teknolojiden çıkartalım; bir işte uzmanlaşmış kişi, elinden her bir iş gelen kişiden o spesifik işte daha başarılıdır.

2) PC'lerin işlemcileri medya oynatırken, arka planda bir ton başka işle de uğraşırlar. Açın task managerınızı bakın. Nasıl bir sürü uygulama devrede görün. Bunların bir kısmını iptal edebilirsiniz, bir kısmını ise edemezsiniz. Ve bunların bir kısmı sürekli çalışır, bir kısmı istem dışı zaman zaman devreye girer. Yani cpu sürekli paylaşımdadır. Ekran kartı istediği kadar paylaşımsız bir ekran kartı olsun, ya da donanım hızlandırma içersin sonuçta cpu'ya mahkumdur. NMT'lerde böyle bir durum yoktur. NMT işlemcisi sadece media oynatımı ile ilgilenir.

3) PC'de bir ton kodek ve yazılım vardır. Bunların herbirinin birbirine üstünleri ve zayıflıkları vardır. Farklı medya türlerinde farklı kodek/yazılımlar ön plana çıkabilir. Seçim yapmanız gerekir. Örneğin neuviewed denen yazılım içerdiği gelişkin araçlar nedeniyle keskinlik konusunda çok başarılıdır. Ama akıcılıkta sınıfta kalır. Hele 1080p oynatıyorsanız, bir de o yazılımın gelişkin özelliklerini kullanmaya kalkarsanız (pixelfusion ultra) alacağınız sonuç akıcılık anlamında vahim ötesi olur. Öbür yanda donanım hızlandırma destekleyen bir ekran kartınız varsa bu özelliği destekleyen bir yazılımla (örneğin MPC Home Cinema) akıcı bir görüntü elde edersiniz. Ama bu kez de keskinlikten ödün verirsiniz ve detay kaybedersiniz. Başka bir yazılımda karanlık görüntü elde edersiniz. NMT'lerde böyle bir durum yoktur. Her zaman keskin, akıcı ve detay içeren görüntü sağlarsınız.

4) PC'de kodek/player için ince ayarlara girmeniz gerekir. Bunun için ilim irfan yapmanız lazım. Bir ton forum site dolaşırsınız ve oturup en ideal ayarlara ulaşmaya çalışırsınız. Tam hah şimdi oldu yaptım dediğiniz anda, gözünüze bir kusur ilişir. Benim gibi detaylara dikkat eden biri iseniz ve de kocaman bir paneliniz varsa bunlar iyice gözünüze batar. Ayarlarla oynarken evdekileri de sinir edersiniz kendinizi de. NMT'de böyle bir sorun yoktur. Ekranınıza uygun çözünürlük ve frekansı göndermeniz yeterlidir. Biter gider.

Konumuz daha iyi görüntü olduğu için (en azından şu an tartıştığımız) kullanım kolaylığı vb. başka avantajlarına girmeyeceğim. (Tak çıkar yok, pcyi taşı yok, pc yıpranması yok, elektrik sarfiyatı daha düşük, fan sesi yok vs).

Umarım sorgulayıcı arkadaşlar için biraz daha aydınlatıcı olmuştur.

Selamlar.

Bu konuda bilgilenmek için oldukça güzel bir özet olmuş.
    Özenli anlatımıyla, bilgi aktarımıyla ve teknik sınırlarını bilen nesnel yorumuyla Akseaus'u tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 8 Ekim 2009; 23:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenman
    Özenli anlatımıyla, bilgi aktarımıyla ve teknik sınırlarını bilen nesnel yorumuyla Akseaus'u tebrik ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

Hayırdır? Yorumumu beğenmeyebilirsiniz; ama dalga geçilecek ve banlanacak nesi olduğunu söyleyin de, ben dahil herkes bilsin!

24 Haziran tarihli mesajınızda şunları yazmışsınız:
    quote:

HTPC ve NMT kullanıcıları çok farklı gruplardır. Her ikisi de kendisine göre uğraştıcıdır. Birisinde bazıları codec ile uğraşıp durud, kimisinde ise download edeceğim, diye uğraşır durur. Kiseyi yönlendirmek istemem bu nedenle. Htpc düşünenler nvidia ion için biraz beklesin, NMT düşünenler ise zaten biliyordur popcornhour Blueray destekleyen yeni işlemcili sistemini piyasaya çıkardı.

Size ve ortaya soruyorum:
    Bunları yazan birinin, Akseaus gibi bu konularda gayet donanımlı ve birikimli birinin yazısına yapılan yorum için böylesi bir tepki göstermesi, rencide edici ve tutarsızca olmuyor mu?

• Hocam rencide ettiysem kusuruma bakma.. sadece notunu okuyunca gülümsedim ve bu tepkimioraya koydum. Nedenine gelince "teknik sınırlarını bilen nesnel yorumuyla" kısmı beni güldürdü. Yukarıdak iki kişi tartışmışlardı. Hatta sınırı ben koymaya çalışmıştım Yoksa gülmem sana değil yukarıda geçen önceki tartışma...
    Umarım anlatabilmişimdir kendimi
  • ben htpc kullanıyorum
    şu ana kadar abartmıyorum zerre kadar bi sorunla karşılaşmadım
  • Bu arada Akseaus'un yorumuna katılmadığımı da yazmıştım. Hala katılmamaktayım. Hatta bu forumda defalarca söylemişimdir. NMT ve HTPC birbirinden üstün diyemeyiz diye. Her ikisinin de birbirinden üstünlükleri var. Kişilerin beklentisine göre hangisinin iyi olduğu değişir hem görüntü kalitesi hem de kullanılabilirlik olarak. Demiştim ve halen diyorum. Yukarıda alıntı yaptığın yorumla ilgili bir iki açıklama eklemek isterim

1) NMT'ler kernel tabanlıdır. Kullanılan chipler aynı pc işlemcileri gibi 1 ve 0 'ları işelemekteler. Göterilen örnek hatalıdır. Bir dvd player ile bir PS2 veya PS3 örne gösterilmiştir. Halbuki NMT ve pc söz konusudur. Yıllardır 0 ve 1 lerin işlenmesinden pc'ler sorumludur. PC bir oyun konsolu değildir. Tamam arka tarafta farklı işlemler yapılmakta bu nedenle NMT'ler daha yukarı çıkmakta. Ama konumuzun asıl başlığı olan işlemci yükünü azaltma ile ilgili bu sayfanın en başında bir yazım var. Linux yüklerseniz ve ekran kartınız nvidia'nın 9500 ve üzeri bir ekran kartı ise bu işi özellikle video encode işi için özel hazırlanmış yazılım kendisi yapmakta. İşlemci video ile hiç uğraşmamakta. Hatta resimlere bakarsanız full hd (1080p) filmlere (mkv) işlemci yüklerini görebilirsiniz. %4-9 arasında gitmekte. VDPAU sistemi çok güzel ve geçenlerde güncellendi. Şu anki performansı daha üst seviyeye çıktı. Ki ben bunu yaparken yukarıda da söylediim gibi ek birşey yapmadım. Sadece linuxu kurdum ve xbmc (veya boxee) kurdum. Uzaktan kumandanın alıcısını takıp hiçbir ayar yapmadan izlemeye başladım filmlerimi. Yani codec ayarı, video ayarı ile hiç uğraşmadım. Herşey varsayılan olarak çalışmakta. Belki daha iyi olabilir ama bu bana yeterli. Güncellemelerde ise veya yeni çıkan codeclerde ben üretici firmayı beklemek istemem. Ya da eski versiyon bunu desteklememekte ama yen ürünlerimiz için güncellemelerde var denmesi sinirimi bozar benim. Hatta yeni güncellemeyi alır eskisine modifiye eder kullanırım yine ama olsun.
    2) NMT'lerde chip video oynatımı ile ilgilenir. HTPC'lerde daha doğrusu benim söylediğim şekilde olanlarda ise sadece ekran kartı video ile ilgilenir.

3) NMT kullandım. Memnun kalmadım beklentilerimi vereedi, ağır kaldı demiştim. Evet aynen bu şekilde olmuştu. Keskinlik, ayrıntı, canlı renkler konusunda hangisinin iyi olduğu kişinin beklentisine göre değişir. Canlı renk seven hala söylüyorum LCD ve NMT alsın. Detay ve keskinlik isteyen plazma ve HTPC kursun.

4) NMT'de beni en çok soğutan yavaşlığı olmuştu. Gerçekten taktım harddiskimi ki ext3 formatlı idi zaten linuxcuyumdur. Film zilemek istedik eşimle. Listeleme işi için bekledik, sonraki sayfa dedik yine bekledik. Sonra inat ettim biraz kurcaladım güncelleme yaptım. Fakat değişiklik olmadı. Bir film izledik ve ardından düzüstü bilgisayarımdaki linux + boxee ile aynı filmi TV'ye bağlayarak baktım. Benim hoşuma giden keskinlik daha iyi idi. Ve NMT'mi iade ettim.

5) Etrafımda sadece bir kişiye HTPC kurdurdum. 3-4 kişiye ise egreat aldırdım. Bir kişi popcornhour aldı. İki kişi ise Wd media player ile hayatlarından son derece memnunlar.

Özetle şu bundan daha iyidir diye kesin konuşulması bence yanlıştır. Kişilerin ayırdıkları bütçe, cihazdan beklentileri, kullandıkları tv'nin panel cinsi, izleyecekleri filmlerin türleri (sd, hd, Full HD), kulandıkları ses sistemleri (amfi,dvd çalarlı ses sistemi, sadece 5+1 kolon sistemi vb.) gibi unsurlar o kişi için hangi ürünün daha iyi olduğunu belirlemektedir.

NOT: Şimdi Amerika'da blue-ray çalarlar baya ucuzlamış. Önümüzdeki aylarda alacağım. Marketlerde 15 liraya satılan eski blue-ray film ve çizgi sinemalarla deneme yapacağım. Sabırsızlanıyorum :)))

Son: Benim karşı olduğum şeyin şu bundan daha iyidir. Kesinlikle bu böyle denmesi olduğunu umarım anlatabilmişimdir.

EK :

XBMC, BOXEE, LINUX, HTPC VE KUMANDA İLE İLGİLİ ÖZEL MESAJLA ATILAN SORULARA ARTIK YANIT VERMEYECEĞİM. LÜTFEN SORULARINIZI BURAYA SORUN. BURADAN SİZE YARDIMCI OLURUM. BELKİ AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN OLURSA EN AZINDAN ÇÖZÜMÜNÜ BURADAN OKUYARAK YARARLANABİLİR!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.