AMD fusion kullanarak bir HTPC yapma isteğimle bu çalışmaya başladım. 27x21x6.5cm boyutlarındaki kasa komple çizik ve boyası bitmiş durumdaydı. Aracımı bakım için servise götürünce ordaki zamanı boşa geçirmeyim dedim.
50gr beyaz+ 10gr mat siyah oto boya komple zımpara işlemi storm trooper şablon çıkarma pasta+cila işlemleriyle dış görünümü tamamladım. (Takipçi nickli abime pasta uygulama sırasında destek verdiği için teşekkür ederim ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Şimdi sırada pek anlamadığım bir konu var. ===> 3. sıradaki resimde gördüğünüz p.supply (12v 5A adaptör girişli) Sapphire AMD Pure White Fusion Zacate E350 +4GB ram + 120Gb 2.5hdd yi çalıştırır mı?
Bunun için de elektrik-elektronik bölümlerindeki arkadaşlardan yardım alıp projemi tamamlamayı düşünüyorum.
Not: fikir,tavsiye,eleştiri ve psu konusunda vereceğiniz bilgilere açığım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
12v5a adaptörünüz 60watt güç sağlayabilir.Bileşenler ne kadar güç tüketiyor onu hesaplamalısınız. Mesela benim 2.5 500gb diskim 5v 0.45a yani 2.25Watt
amdnin sitesinde e350modelli işlemci 18watt denmiş.elinizdeki adaptör çalıştırır gibi görünüyor