Şimdi Ara

HTPC olarak PS3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evdeki PS3'ümü HTPC olarak kullanmak istiyorum. Amacım odamdaki PC ye dowload ettigim HD çözünürlükteki divx filmleri salondaki büyük ekran LCD den izleyebilmek. Bunu çok fazla işleme gerek kalmadan en kolay nasıl yaparım?? Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

Merhaba arkadaşlar,
    Evdeki PS3'ümü HTPC olarak kullanmak istiyorum. Amacım odamdaki PC ye dowload ettigim HD çözünürlükteki divx filmleri salondaki büyük ekran LCD den izleyebilmek. Bunu çok fazla işleme gerek kalmadan en kolay nasıl yaparım?? Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.

Konu PS3 bölümünde olmalı ama kısaca cevaplamaya çalışayım, doğal olarak pc deki filmleri PS3 ün hdd sine aktarmalısın, ancak bundan önce altyazıları divxlerin içine entegre etmelisin, çünkü PS3 ayrı altyazı dosyalarını görmüyor,bu işlem için forumda bilgi var. Bunun dışında harici bir hdd kullanabilirsin, ama burda da PS3 yanlızca fat32 formatlı harici diskleri desteklediği için büyüklüğü 2GB ye kadar olan filmleri izliyebilirsin sadece. Bir de linux (yellow dog) kurarak PS3 ü pc ye yakın bir hale getirme yöntemi var ama uzun ve çetrefilli bir alternatif.
    Durum budur. Detaylı bilgiler PS3 başlıklarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 5 Haziran 2008; 11:36:38 >

• Teşekkür ederim arkadaşım. playstation forumlarinda genelde oyunlarla ilgileniyorlar Bense burda bir media player olarak PS3 ü kullanma söz konusu oldugundan buraya açtım başlığı. Tarif ettigin çözümler belki mümkün fakat benim aradigim media sharing gibi bir yolla, hic convert islemi yapmadan veya dosyalari tasimadan evdeki networku kullanarak izlemek. bunun icin tversity, nero gibi programlar denedim. fakat tam olarak istedigimi yapamadim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.