Şimdi Ara

PS4/PS4PRO harici hdd hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarım yamalak bilgim var bu konuda bir şeyler sormak istiyorum. Çoğu arkadaş da yararlanır bu konudan.

1. Diyelim bizim Playstation’unuz 1 TB, biz 2 tb harddisc alınca üstüne ekleme imkanımız var mı, yoksa 1 tb ile mi değiştiriyoruz ve bu işlemler nasıl oluyor ?
    2. Diyelim eklemeli yapabiliyoruz. 1 tb kendi hafızamız var, 1 tb ekstradan aldık, daha sonradan tekrar 1 tb alıp ekleyebiliyor muyuz ? Yoksa 1 kere mi ekleme hakkımız var ?
    3. Hdd aldıgımızda hddnin içindeki oyunları oynarken bir yavaşlık vs oluşuyor mu ? Oluşuyorsa bunu engellemek için nasıl ürünler almalıyız ?
    4. Önerdiğiniz hddler var mıdır ?
    5. Alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 13 Eylül 2018; 3:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 ü bilmem xboxtan bahsedecek olursam ki hemen hemen aynıdır 16 tb a kadar hdd bağlayabilirsin. Yani ps4 1 tb artı 16 tb . Standart 3.0 hdd ler hemen hemen aynı hızdalar extrem olanlar var ama bence aradaki fiyat farkına değmez. Oyunlarda herhangi bir yavaşlama söz konusu olmaz. Rahat rahat hdd ye atıp oynarsın. Tavsiye konusunda da dediğim gibi hemen hepsi aynı

• Aldığın hdd usb 3.0 olmalı ve yanılmıyorsam en az 250 gb olmalı. Bütün usb portlarına harici hdd bağlayıp kullanabilirsin. Oyunlarda dahili hdd ile hız vs açısından hiçbir farkı olmuyor.

Ayrıca dahili hdd yi de değiştirmek istersen 2.5 inç notebook hard diskleri alman gerekiyor.

• 1 tb harici al geç

• PS4'e sadece 1 adet harici HDD takabilirsin. Ve resmi olarak 8TB'a kadar destek veriyor.

Şahsen herhangi bir yavaşlık yaşamadım. Benim kullandığım WD Elements 4TB 2.5"

Marka olarak ise WD ve Seagate zaten en başta geliyor ama WD bildiğim kadarıyla biraz daha önde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.