Şimdi Ara

ps4 harici hdd desteği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500 gb lik ps4 almayı düşünüyorum ve elimde atıl durumdaki 1 tb lik harici hdd yi ps4 e bağlayarak kullanmayı düşünüyorum ama kafamda bir kaç soru var bilenler dönerse sevinirim.

harici hdd yi ps4 e bağlayınca bir daha hiçbir şekilde ps4 den çıkarmamamız gerekiyormuş eğer çıkarırsak hem diskin içindeki oyunları bir daha kullanamıyormuşuz hem de eğer aldığımız oyun harici hdd ye yüklenmişse bir daha ps4 yüklenemiyormuş oynamak için tekrar satın almamız gerekiyormuş. sony centerdaki arkadaş bu şekilde dedi bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

• Bu Sony sentırdaki ler yemin ediyorum özenle seçilmiş kavunun olmamışı gibi ben 2 3 ayda bir hariciyi takıyorum işim bitince çıkarıyorum hiç bişey olmuyor. PC de kullanır gibi kullanabilirsin sök tak bişey olmaz. Ps4 harici HDD konusunda tek bilmen gereken USB 3.0 özelliği olmalı ve o HDD yı kullanmak için PS4; e taktıktan sonra PS4 ün menüsünden formatlıyorsun o şekilde PS4 HDD yı açıyor tekrar PC ye taktığında PC o HDD yi tanımıyor. Kullanamıyorsun yani. PS4 ye kullanmayacaksan PC için tekrar formatlamalısın
  • Üstteki arkadaş gayet iyi açıklamış ekstra olarak ps4 dahili hafıza ile harici arasında ayarlardan oyun aktarımı yapabiliyorsunuz yeniden satın alma diye bir şey yok kesinlikle. Harici hdd yi ps tuşuna basılı tutunca açılan hızlı menüde cihazlar sekmesinden pcdeki gibi güvenli çıkar yaparsanız istediğiniz kadar tak çıkar yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.