Şimdi Ara

HTPC SİSTEMLER (Konfigürasyonlar+Resimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın tarihte FULL HD PLAZMA sahibi olduktan sonra panelimin hakkını verebilmek ve adam akıllı film izlemek amacıyla HTPC olaylarına merak saldım. Forumda biraz araştırma yaptım ancak aradığım derli toplu bilgilere ulaşamadım. Benim istediğim,kullanıcıların htpc konfigürasyonları ve bu donanımla panellerinin ekranında aldıkları sonuçlar. Sanırım bu,htpc sahibi olmak isteyen benim gibi deneyimi az arkadaşlara,konfigürasyonlarını oluştururken daha çok yardımcı olacaktır. Bu amaçla, htpc kullanan arkadaşlar mümkün oldukça aşağıdaki sıralamaya göre sistemlerini bizlerle paylaşırlar ise, bizler de hem beklentilerimize uygun sistemler toplayabilir, hem de ihtiyaç fazlası yatırımlar yapmamış oluruz.Aşağıdaki örnekte benim atladığım birşey varsa uyarın ltf.

Katkısı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Örnek mesaj:

1.HTPC donanım özellikleri (mainboard+cpu+ram+ekran kartı+harddisc modeliniz+panelinize hangi kablo ile bağladığınız)
    2.Player'nız ve yüklü codec
    3.Sisteminizi satın aldığınız tarihte ortalama toplam maliyetiniz.
    4.Panelinizin marka/modeli(malumunuz nihayi sonuçta önemi var)
    5.Panele giden çözünürlük
    ---Resimler---
    6.HTPC kasanızın resmi
    7.Panelinizde 720p mkv görüntüsü
    8.Panelinizde 1080p mkv görüntüsü

PS: Konfigürasyonlarınızı paylaşırken resimler dahil tek mesaj altına sığdırabilirsek daha anlaşılabilir olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca konuyu TV-Projeksiyon bölümüne açtım ama olmazsa yönetici arkadaşlar sistem önerileri bölümüne taşırlar sanıyorum.

HAKAN

• Bu konuda açık başlıklar ve detaylı bilgi var buradan devam etseniz daha iyi olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_20043054/mpage_11/key_/tm.htm
  • Aşağıdaki konulardan devam edilmesinde fayda var :

- Güncel HTPC için Sistem Önerisi (bu konu daha güncel, tercihen bundan devam edilebilir)
    - Lcd Tv için Home Theatre PC (HTPC) Seçimi (bu konuyu bilgi için okunması amacıyla veriyorum, daha eski bir konudur)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.