son bir haftami arastirma yaparak gecirdim. sistemi kuracagim salonun durumu itibariyle arka kolonlarin kablosuz olmasi sart gorunuyor. hdmi ise benim diger kistasim. tum bunlari goz onunde bulundurunca parca parca sistem kurmak yerine hazir bir sistem almak sart oldu. begendigim model ise philips hts9800w.
konu urun hakkinda fikri olan var ise paylasirsa sevinirim..
Fiyat olarak cok pahali buldugumu soylebilirim ama goruntusu ve kablosuz olmasi guzel geldi. Ama o fiyata inceleme yapan zor bulunur.
dostum bu aletin performansı ve tasarımı bir harika ... kesinlikle alınması lazım,tabi para varsa
quote:
Orjinalden alıntı: gurgenta
son bir haftami arastirma yaparak gecirdim. sistemi kuracagim salonun durumu itibariyle arka kolonlarin kablosuz olmasi sart gorunuyor. hdmi ise benim diger kistasim. tum bunlari goz onunde bulundurunca parca parca sistem kurmak yerine hazir bir sistem almak sart oldu. begendigim model ise philips hts9800w.
konu urun hakkinda fikri olan var ise paylasirsa sevinirim..
cihaz bir aksilik olmaz ise bu aksam geliyor. bir iki hafta sonra yorum yapabilirim sanirim.. yurtdisinda da tutulan bir modeldi, ne diyelim hayirlisi olsun..
bekliyoruz usta ... memnun kalırsak bakarsın evde ne var ne yok satar bende alırım
Bir kac gundur benimde ilgimi cekiyor sabirsizlikla yorumlarini bekliyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme